Ben sanırım ikisini de isterim ama dışarıya değil sadece bana yansıttığı bir tatlılığı olması daha güzel olur
Tatlı sevgili
Güzel/yakışıklı sevgili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben sanırım ikisini de isterim ama dışarıya değil sadece bana yansıttığı bir tatlılığı olması daha güzel olur
Tercihler kişiseldir ve herkesin beklentileri farklıdır. Kimi insanlar tatlı bir kişilikle ilgilenirken, diğerleri dış görünüşe önem verebilir. İdeal olan, her ikisinin de dengeli bir şekilde bir araya gelmesidir, ancak en önemlisi sağlıklı bir iletişim ve anlayıştır.
Duygusal derinliğinin olması, sevgi düşünce ve anlayışa değer vermesi; saygı güven ve bağlılığa önem vermesi diğer her şeyden 10-0 önde geliyor bana. Fiziki olan her şey ama hepsi geçici. Kalıcı olan tek şey hayatı birlikte nasıl ortak karşıladığımız. Unutmayacağım her şey bu değerlerin içinde saklı.
Kalbi tatlı güzel olsun yeterlidir benim için dış görünüş o kadar önemli değil ama bakımlı olması ve fit veya kendine dikkat eden bir vücudunun olması gereklidir fazla kilo zarardır
Kadını bilemem ama erkeğin güzeli çirkini olmuyor, yakışıklí olup karakteri 0 olabilir, dış görünüş değil de daha çok o kişinin karakteri sana yakın mı bunu tartmak lazım..
Cevap
31Cevap
Tadından yenmeyen bir sevgili..
Tatlı ama bir o kadarda karakterli
Güzellikte yakışıklılıkta gelip geçici bir 30 - 40 sene sonra hangimizin güzel ya da yakışıklı olma garantisi var ki. O yüzden karakterli olması en iyisi..
estetikle artık mümkün
😂😂😂 Kısmetse olurda Rabia karaca diye bir kız vardı kız çok güzeldi estetik yaptırdı da ne oldu kız nerdeyse 50 60 yaşında gözüküyor eski fotoğrafıyla şimdiki fotoğrafına bakarsan estetiğinde bir işe yaramadığını görürsün 😂
valla herkeste olmasada güzel olanlar var
İçini seversem zaten en yakışıklı ve tatlı adam olur benim için
Ben her zaman tatlı ve sempatik ortalama bir güzelliği olan kadından yanayım. Sempatik tatlı kadınlar ile her zaman daha iyi anlaştım
Bence tatlı. Ama dışarıya utangaç ve sessiz. Bana karşı cilveli olmalı sadece benimleyken.
Tatlı olsun henim olsun. m
Tatlılık yakışık lılık ikisiylede bir ilişki ve mutluluk olmuyor mutlu olamak için karakter dürüstlük ve saygı gerekiyor yoksa dünya yakışıklı ve tatlı çöpler le dolu
Sempatik güler yüzlü bir sevgili iyi olur.
Düşünsene çok sinirlisin onun güler yüzlü oluşu bütün sinirlerini alıyor terapi gibi.:D
Yakışıklılık geçer ama tatlılık ruhta bedende vardır
Birbirimizi sevdiğimiz sürece en tatlısıda sevgilim en yakışıklısıda
Ben gördüğümde aşık oldum ama imkansız galiba tanıştım ilk tokalaştığımda anladım
Tatlı sevgili olsun isterdim.
@Tartini oksun mu
Yakışıklı delikanlı bir sevgili
İçi dışı güzel sevgili
Karizmatik, baklavalı ve tatlı.
Yakışıklı olursa tadından yenmez
Yakışıklı sevgili
Tatlı sevgili tercihimdir.
Tatlıyı seçtim de güzel olsa iyi
Beni seven zaten dünyanın en güzelidir gözümde
Tatlı olsun, güzellik geçici :)
Tatlı ama bir okadar merhametli olsun
Manipülasyoncu bir sevgili
İnsan hayatımı kaydırsın diye de bağırmaz be ablacım
Sen gel ben senin psikolog ücretini karşılim
Evet var ya neden tuhaf karşılıyorsunuz ki ben böyle insanları seviyorum o yüzden 31 yaşında hala bekarım çünkü evlenmek isteyenler sürekli seviyorlar kırmaktan korkuyorlar bende soğuyorum o zaman hatta şu an çok canım sıkılıyor çünkü 31 yaşında olduğum için artık böyle manipülasyoncu döven aşağılayan birini bulamıyorum bakın dalga geçmiyorum yeminle dediklerim de çok ciddiyim siz ne kadar sıkıcı oluyor seven bunaltan üstüne düşen sevgililer biliyor musunuz?
Tatlı bir sevgili isterim))
Tatlı olsun baldan olsun 😊
Yanında huzur bulduğun
yakisikli olan tatli olamiyor mu?
Olabilir tabiki ben olamaz demedim ama biri daha ağır basar
Tatlı olsun ben tatlı yiyeyim 😘
Tatlı ve şirin tabiki
tabii ki yakışıklı
ne alaka bu soruyla aldatılmak soran kişi iki seçenek koymuş tatlı mı yakışıklı mı diye ben de daha çok yakışıklı tipleri beğendiğimi söyledim çünkü tatlı tipler çok erkeksi gelmiyor ki herkese göre yakışıklılık değişir di mi beğendiğim tipler nadiren yakışıklı bulunur önceliğim de tabii ki yakışıklılık yerine beni aldatmayacak karakterde biridir fakat burada seçenek olarak karakterli mi yakışıklı mı denmemiş :d?
of ne safı ya boş yapma özgüvensizsin belli oluyor o yüzden gelip burada boş yapıyorsun
senin gibi özgüvensiz birinden anca böyle cevap gelirdi zaten:) ayrıca basit bir kız değilim tipik türk erkeği olduğunu bu kadar belli etme lütfen
hmm önce saf sonra basit şimdi de deli oldum ilginç bir özgüvensizlik geçmiş olsun bu laflarına dikkat et bir gün sana geri dönebilir :)
ahahahha sen gerçekten çok garip birisin ne alaka korkutmakla sadece millete sallarken dikkat et yeri gelir sana da laf ederler üzülürsün demek istedim çok komiksin gerçekten
bana saf diyene bak :D KS uygulaması üzerinden birini korkutmaya çalışmak en son yapılabilecek bir şey
ayrıca zaten sevgilim var ve zaten onu çok seviyorum çünkü müthiş bir karaktere sahip onu bunun için çok seviyorum burada sorulan soru yakışıklı mı tatlı mı sen nasıl oldu da buna verilen cevaptan tanımadığın bir insana bu kadar sıfat yükleyebildin anlamadım çok garip
1- ne ben böyle bir uygulamada tanımadığım birinin laflarından korkarım ne de birini korkutmayı amaçlarım böyle boş işlerle uğraşacak halim yok
2- tanımadığım birinin uyarsına ihtiyacım yok çünkü ne mutlu ki kendimin değerini bilen biriyim bu tür konularda her zaman karşılıklı sevgi ve saygıya bakarım bunlar yoksa isterse dünya yakışıklısı olsun umrumda olmaz ve zaten bir sevgililik durumunda kararımı vermeden önce kapsamlıca araştırır her adımıma dikkat eder aileme haber verir öyle buluşmaya giderim herkesi boş boş yargılama
:D gerçekten vizyonsuz bir insansın sevgilimin olup olmaması zaten niye senin umrumda olacak bunu söylerken demek istediğim yargısız infazla boş boş konuşman sadece kızların tipe baktığını sanman ama sende övünecek hem bir karakter hem de tip olmadığı için herkese sallaman normal
senin gibi vizyonsuzların onayına ihtiyacım yok şükürler olsun ailem dostlarım ve sevgilim benden memnun fazlasına da ihtiyacım yok
ah canım fazla mı müge anlı izledin sen yazık senin gibi erkekler de çok hayatında iki üç şey başarınca kendini yüksekte görüp herkese sallar yazık allah şifa versin
Güzel bir cevap sanırım erkek arkadaşının başına gelmiş bişeyler ki deneyimin olmuş senden önce, ben bişeyler başarınca yüksekte görmüyorum kendimi çünkü mantıksız geliyor ve erkek arkadaşına üzüldüm, geçmiş olsun ona bay bay, ha bu arada Müge anlıyı 3 yıldır izleyen biri değilim aklına nerden geldi bilmiyorum mantıksız konuştun orada by
dediğimi anlayacak kafan yok haklısın iyi geceler:d
hayatın boyunca mutlu olamayacak birisin çok yazık
@bayram511 bayram bi soru sordum kız da cevaplamıs üstelik çirkin dediğine göre sen de kızın yaptığını yapmış oluyosun
cilveli
Karekteri olan birisi olsun
tatlı olsun
tatlı sevgili
Tatlı olsun
Güzel
Tatlı bir sevgili
Tatlı kafası saran eğlenceli birisi olsun yeterr
Tatlı
Tatlı anlayışlı
yakışıklı
Tatlı