Sen lezsin galiba yavru kuş, baban gay mı yoksa seni buraya fırlattı, ben seksilikte herşeye bakarım beyinede bakarım hem herkeside seksi bulmam bulsam da bir işe yaramaz ben zaten çok yakışıklıydım kızlarla büyüdüm bazılarında meme bile yoktu beyin olsa ne yazar, saçma sapan konuşmalar yazma bana. Abinde değilim. Benim seksi anlayaşım bu kadınlarla sınırlı değil, bunlar sekside değil, bunları beğenmemem gay olmam anlamıda taşımıyor, sen git önce konuşmayı öğren.
Beğenirsin dert beğenmezsin dert zaten, benim sevgilimde seksiydi zilinin önde gideniydi, bunlar çok mu mükemmel, sen daha küçük beyinle yaşıyorsun insanlara nsıl yaklaşcağını bile bilmiyorsun. Konuşma tazrın bile dengesizce. Ve ben gay lafından nefret ederim, bu olayı benim ne olduğuma kadar niye indirdin yavrum sen, hangi kafa bu.
Ben seksini sevdim git başkasını sevdi, sevimliside benim gönlüm beğenim değildi. Sen gelmişsin gaymısın diyorsun yavrum sen nerden düştü bu sanala. Bunlarda anca sevimli olur benim gözümde, hem olsa ne yazar benim gönlüm bile kalmadı bu işlere. Olaya bak ya daha yolun başında gaymısın diyor bana. Yok ben iyi yakışıklıyım akıl hastanelerine düşecek kadar oralarda yatsan ölürsün sen. Bu kafalarla gezme üzerler seni.
En İyi Cevaplar