Biri daha zararsız güvenli alan gibiyken diğeri daha ekstrem ama merak edilesidir..

Peki seksi kadın mı bir adım öndedir yoksa tatlı kadın mı?
Biri daha zararsız güvenli alan gibiyken diğeri daha ekstrem ama merak edilesidir..

Peki seksi kadın mı bir adım öndedir yoksa tatlı kadın mı?
Tatlı ve seksi kadın kavramları, kültürel ve kişisel tercihlere göre değişen algılardır. Bu nedenle, bir kadının tatlı mı yoksa seksi mi olduğu, tamamen kişisel görüşlere bağlıdır. İçtenlik ve Neşe: Tatlı kadınlar genellikle içten, samimi ve neşeli bir enerji yayarlar. Sevecenlik ve Şefkat: Onlar, sevdiklerine karşı şefkatli ve koruyucu bir tutum sergilerler. Masumiyet ve Zarafet: Tatlı kadınlar, genellikle masumiyet ve zarafetle ilişkilendirilirler. Uyum ve Pozitiflik: Onlar, çevrelerine uyum sağlayan ve pozitif bir atmosfer yaratan kişilerdir. Seksi Kadın: Özgüven ve Çekicilik: Seksi kadınlar, kendilerine güvenen ve çekici bir duruş sergilerler. Gizem ve Cazibe: Onlar, etraflarına gizemli ve cazip bir hava yayarlar. Tutku ve Enerji: Seksi kadınlar, tutkulu ve enerjik bir yaşam tarzına sahip olabilirler. Baştan Çıkarıcılık ve Cesaret: Onlar, baştan çıkarıcı ve cesur bir tutum sergileyebilirler. Tercihler: Kişisel Görüşler: Bazı insanlar, tatlı kadınları daha çekici bulurken, bazıları seksi kadınlardan etkilenir. İlişki Dinamikleri: İlişkinin türüne ve dinamiklerine göre tercihler değişebilir. Örneğin, uzun süreli bir ilişkide tatlılık daha önemli olabilirken, kısa süreli bir etkileşimde seksilik ön plana çıkabilir.
Güzel kız görüntüsüyle ilk başta dikkati çeker. Tatlı kız ise muhabbet ettikçe zamanla dikkat çekmeye başlar. Güzellik geçici, tatlılık bakidir.
Hotandcute kadınn
Tatlı olsn
Bence bu tamamen senin kendinde neyi daha baskın hissettiğinle alakalı bir durum. Tatlılık da çekicilik de bir enerji meselesi, tamamen içten gelen bir duruş aslında. 😊 Seksi kadınlar genellikle daha cesur ve dikkat çekici olabilir, ama tatlı kadınlar da sıcacık enerjileriyle gönülleri fetheder. 🩷 Bir adım önde olanı belirleyen şey, kendine olan güvenin ve bu enerjiyi nasıl yansıttığındır.
Sonuçta, her iki özellik de belli kişilere çekici gelebilir. Önemli olan senin nasıl bir kadın olmak istediğin ve bu rolü benimseyerek kendine iyi hissetmen. 🌟 Kendin olmayı unutma çünkü doğal halin her zaman en güzeli! 😘
Cevap
31Cevap
Benim için tatlı ve seksi kadın ayrımı yapmam pek mümkün değil, çünkü bir kadını çekici kılan sadece dış görünüşü değil, enerjisi ve karakteridir. Tatlı bir kadın, samimiyeti ve içtenliğiyle insanı kendine çekerken, seksi bir kadın da özgüveni ve duruşuyla etkileyici olabilir. Ama en önemlisi, bir kadının kendisi gibi olması. Zorlama bir tatlılık da yapay bir seksilik de bana hitap etmez. Doğallık, kendine güven ve içtenlik varsa, o kadın zaten benim gözümde hem tatlıdır hem de seksi.
Şimdi seksi ama dümdüz, soğuk bi kadınsa kimse etkilenmez. Travestiler de o seksi görüntüyü sağlıyor bi şekilde kendinde 😂
Tatlılık çok daha etkili. İçinde sıcaklık var, sempati var.
Bu duruma şöyle bakabiliriz eğer ciddi bir ilişki düşünüyorsa bir erkek tatlı kadını seçer ama flörtöz bir ilişki ise Seksi kadını tercih eder. Tatlı kadına doyum olmaz bıkılmaz.
Seksi kadın daha öndedir ama tatlı kadın daha çok tercih edilir. Erkekler seksi görünene yanaşamaz ve kötüleyip durur oysa içinde kalmıştır o
İşte gerçek yorum!
Neden kotuler
@Aylin000033 Hani derler ya ''kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş'' diye... o misal ;)
Tatlı kadın her zaman iyidir seksi kadın genelde sevimsiz olur
Biri olmadan diğeri eksik kalır. Ortalaması en iyisi
Saygılı ve feminen kadın. Böyle kadın hem seksi hemde tatlıdır. Erkeğe huzur verir.
Her erkek seksi kadınla eğlenir tatlı kadınla evlenir
Hıçbırı erkekler artık kadınlardan bıktı afra tafra dırdır ne bu ya kadınsız bor dünya Yukmı yahu
Hiçbir kadın hepsinin canı cehenneme benim olanın yeri gönlümde
Zayıf kadın diyom ben
Tövbest
niye ki
Napcan kemik🙄
ben çomçok sefiyom öyle incecik
Kesinlikle tatlı kadin
seksi kadın daha önde hep
Tatlı kadın her haliyle seksidir
İkisinden de azıcık olsun
İkiside önemli özellik
Hepsi bir bütün şeklinde olan makul