Bu ara barut gibi dolaniyorum.
Birilerinin kicina sert bir tekme atmak istiyorum atamadığım içinde barut gibi dolaniyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Birilerinin kicina sert bir tekme atmak istiyorum atamadığım içinde barut gibi dolaniyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Öncelikle derince bir nefes alınmalı. Sonra ağzının kilitli bir fermuarla kapatılmış, anahtarının nereye konduğunun unutulmuş olduğunu varsayarak susmalı ve ilk fırsatta içinde bulunulan ortam terk edilerek sakinleştirici bir eyleme geçilmeli.
Ki sonra söylediklerinin senin ağzından çıkmış olduğuna kendi beyninin bile inanmaması durumu ortaya çıkmasın.
Ki zamanı geri alıp yaşananları yaşamamış hale getirmek mümkün değildir. Pişmanlık denenmiş en acı deneyimlerdendi.
Cevap
7Cevap
müzik dinliyorum kendi dünyama çekilip sonuçta daha önceden kendimi biliyorum duvara bişey fırlatmak oda dağıtmak kırıp dökmek pek de bişeye yaramıyor çözüm odaklı değil yapıcı değil aksine yıkıcı
Ava giderek stres atan biriyim, sinirim günlerce geçmez o yüzden ava giderim.
17 18 yaşları arasında odama gidip yatağa girerdim üstüme battaniyeyi çekerdim nefesimi hissederdim nabzımı düşünürdüm sakinleşmiş olurdum böylelikle.
Genelde herkes ayrı sessiz bi yere gidip klasik müzik açarım
Genellikle sert bi cisime sağlam bi yumruk atarım
Bağırır çağırır güzelce ağlarım... Sonrası miss
İnsan olduğunu hatrla yeter sna.
Sinir olduğum neyse üstüne giderek
Yıldız tilbee👌
Şukuluyarak
Telwfona sarılıyorum
Döverim birilerini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?