Erkeklerin yeterince vizyon sahibi olduğunu düşünüyor musunuz?

Toplumun gelişmiş kesimlerinde kadın erkek fark etmeksizin insanlar görüş açılarını genişletmiş durumda. Fakat gelişmemiş kesimlere baktığımız zaman maalefes ki erkek egemen bir yapı görüyoruz. Bu durumdan erkekler pek tabi bi hayli memnun. Değişim arayışında olmayı bırak değişimi reddediyorlar. Bu senaryodan genelde güçlü ve korkusuz kadınlar doğuyor. Aynı sebepten bu kesimdeki erkekler tv başından kalkmazken kadınlar öğreniyor, çabalıyor, gelişiyor ve erkeklere tekmeyi basıyor finalde 😄 Bir de maalesef ki bunun tersi bir senaryoyla kaderine boyun eğen kadınlar da mevcut :((
Kimin burcişi buuģ
Seni böyle dolu dolu görmek neşemi artırıyor valla. Aynen devam 🌸
tam tersi ben erkekleri daha donanımlı buluyorum..
olmazsa evlenirim bla bla bunu daha çok kadınlar diyor..
hatta bir çoğu evliliği geleceği garantilemek olarak görüyor.
Değişir açıkçası. Vizyon sahibi bir kadının çevresinde vizyon sahibi erkekler olur. Televizyon sahibi erkeklerin çevresinde de vizyonsuz kadınlar olur.
Cevap
6Cevap
Kadınlar vizyon sahibi olurken, erkekler vizyon sahibi kadın arıyor. Ama evde yatanlar o kadınları sadece televizyonda görüyor.
Her kadın vizyon her erkek televizyon sahibi olamaz bence shshd😅
Yüzde yirmi kadarı bence vizyon sahibi ama bu demek değildir ki kadınların çoğu vizyon sahibi, hem cinslerimin. De öyle çok vizyon sahibi olduğunu düşünmüyorum
Yok erkekler anca televizyon izlesinler, kadınlar vizyon sahibi olurlar.
Erkeklerde bakar öylece.
Vizyonla işim olmaz krall 2 güne sağ çıkacağım belli değil
Töbe de lan
Ulan bi sen güldürüyon beni djdmd
Kardeş hangi açıdan baktın bilmiyorum ama kızlı erkekli aynı durumdayız malesef.. tam olarak al birini vur ötekine durumu hakim bence
Valla kadınlı erkekli kendini geliştiren donanımlı insan çok az. Kadınlar vizyon sahibi diye de birşey yok düşünce yanlış
Erkeklerin boşvermişlik seviyesi kadınlara oranla daha yüksek. Fazla şaapmıyorlar. Ayrıca genellemene katılmıyorum, günümüz kadınları da aynı sayılır. 😄
Kadınlara hayat altın tepside sunulmadığı için bi yerlere gelebilmek için mecbur kendini gelişmek zorunda. Kadınlar bir çok konuda daha mücadeleci bence. En azından benim çevremde öyle
En azından plazma televizyonumuz oluyormuş işte en dandiği 5k ksjdkskf
Scoot pilgrim Vs the world süper film 😃😃
Televizyon sahibi olmak önemli degldr önemli olan kumanda sahibi olmaktr bunuda sadece vizyon sahibi olanlar başarabilir
Ne guzel😂 soru maç varken erkekler televizyonun önunden geçirmez
Biraz karaktere, birazda aileye göre değişiklil gösteriyor.
Kim diyor bunu nerden duydun kaynak araştırma istatistik veri inceleme anket?
Televizyon da iyi ya bardağın dolu tarafına bakalım : )
Toplum bozulunca her yönden oluyor bu kurban
Kizlar mi vizyon sahibi? Pehh.
@AçarakŞah yiaaaaaaaaaa görselllllll
Yanlış yerden bakıyorsun bence.
hahaha :D aynen öyle
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?