Hep kadınlar erkekleri , erkekler de kadınları birbirlerini anlamamakla suçlar. Bunun sebebi aynı olaylara farklı pencerelerden bakmalarıdır bana göre. Sizce de öyle değil mi? Aynı pencereden bakmayı mı öğrensek acaba önce.
Kadınlar ve erkekler her olaya farklı pencereden mi bakar?
Her konuda olmasa da bazı konularda farklı düşünüyoruz diyelim.. Kadınların bir çoğu duygularıyla hareket ediyor erkekler daha düz bu konuda.. Sonuç odaklı yaşıyorlar.. Ben de bir kadınım ama mantığımla hareket ediyorum.. Bu sebeple de bir çok erkek amacına ulaşamadığı için bana sinir olabiliyor.. Sanıyorlar ki tek uyanık kendileri 😄 Keyifli geceler..
Ben bu konuda erkekleri daha realist görüyorum. Kadınlar çok duygusal baktığı için çok farklı anlamlandırıyor. Kişiye göre de bu durumlar biraz bencilliğe kayıyor. Kadınları kötülemek için demiyorum ama erkekler olan bir olayı gerçekçi ve olduğu gibi yorumlarken kadınlar olan olayın üzerine farklı şeyler katıyor, senaryo yazıyor, olmayan şeyleri falanda ekliyorlar. Yapmıyorum diyene de artık inanmıyorum. Her zaman ve her yerde aynı şekilde bu durum oluyor. Yaratılış diyelim ne diyelim başka.
Kesinlikle ayrı dünyaların insanıyız)) sizler daha dar, daha sığ aman geçer boş ver havasını yaşarken, bizler eyvah! tırnağım kırıldı... ne yapıcam havasında oluruz 🙃
Kadınlar ve erkekler birbirlerini tamamlayan iki muhteşem ekip arkadaşları bence, farklı bakış açıları birbirinden rahatsız olmaları için değil, birbirlerini zenginleştirmeleri için kesinlikle 👍❤️❤️
Her olaya değilse bile çoğu olaya farklı pencereden bakarlar. Kadın, erkek düşünceleri farklı işler. Olayları gözlemleme, yorumlama, sonuca varma vs bunlar her iki tarafı da bakış açısı yönünden farklılıklara itebilir.
Aynı pencereden bakmak mümkün değil.. Donanımlar farklı zira.. Fıtrat farklı.. Bence önce bu farklılığı öğrenmemiz lazım.. O zaman feminizm saçmalığı ortadan kalkar..
Evet, çünkü erkekler fazla detaya dikkat etmiyorlar, ama kadınlar bir konunun içini dışını yanını sağı solu her yerini kurcalar bulur ve farklı düşünebilir.