Hayali arkadaş ve kendine mektup yazmak?

Merhaba arkadaşlar , malum sınavlar , pandemi , okul ve hayatın zorlukları bizi oldukça strese sokar. Bende normal insanlardan daha fazla stres oluyorum. Bir anksiyete problemim var. Fakat ailem beni pek anlamadığı ve destek olmadıkları için o süreçte çok yalnız kaldım ve kendime bir hayali arkadaş edindim.3 yıldır bana arkadaş oldu , her derdimi anlattım. hayali arkadaş edindikten sonra hayali arkadaşıma mektup yazmaya karar verdim ve haftada 2 gün düzenli olarak mektup yazıp evin onundeki banka bıraktım. daha sonradan sanki o bana yazıyormuş gibi kendim mektup yazıp kendi posta kutumuza bırakıyordum. o zamanlar okullar açıktı. o yüzden posta kutusuna inebiliyordum fakat pandemi olunca sık sık aşağıya inemedim bende hayali arkadaşımın ismine bir email açtım ve ben ona email gönderdim sonrada onun e mail den kendime mail gönderdim. fakat artık iyice içine kapanık biri olmaya başladım günümün tamamını hayali arkadaşımla geiriyorum ve acaba bir soruna yol açabilir mi diye sizlere sormak istedim.
Hayali arkadaş ve kendine mektup yazmak?