Sitede bunlardan çok fazla var. Ve alakasız bir şekilde her soruya aynı cevabı veriyorlar; " Ben çirkinim, benden adam olmaz" vs vs. Bu kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?Hüüü :(
Kendini sürekli ezikleyen insanlar hakkındaki düşünceleriniz neler?
Ailesinin küçükken onu pek umursamadığı çocuk tipleridir. Mesela ” Eğer iyi bir çocuk olsaydım, beni severlerdi” gibi cümleler kurdukları gözlerden kaçmamaktadır. Kendini aşağılayanlar her zaman kendilerini savunacak teselli cümleleri bulurlar. Bunlar işte şöyle kötü huyum olmasaydı kesin beni severdi, bunu demeseydim kesin benimle konuşmayı kesmezdi gibi teselli cümleleri ile kendilerini avuturlar. Kendilerini boşlukta hisseden insanlar, kendilerini küçük görmeyi ve ezik olarak görermenin altında nedeni aile ve çevredir.
'Ağlamayan bebeğe emzik yok' derler buna, ancak bazen okadar bayıyorki yeter artık dedirtiyor yani, o kadar kötü durumun yok ağlıyorsun kendini acındırıyorsun yapma arkadaş bu kadar ezikleme kendini yahu, bir yandan bunu ilgi görmek için yaptıklarını da düşünüyorum, bunlardan sadece bu sitede yok, günlük hayatımızda bile mevcut bunlar, ya bakıyorsun işte hali vakti yerinde ama hala ağlıyorlar şuyum yok buyum yok falan fistan, gülüyorum ben bunlara geçiyorum, ama komik oluyorlar farkında değiller, azla yetinmeyi bilmeyen çoğu bulamaz.
Öz güveni düşük kişiler olduklarını düşünüyorum. Bir insanın eksiklerini, kusurlarını kabullenmesi güzel bir şey elbette ancak bunu kendini yererek yapmamalı insan. Kendine saygısı olmayana, kimsenin saygısı olmaz.
Özgüveni düşük ama bundan ziyade kadınlara kendilerini acındırarak ya da erkeklere diyelim dikkat çekmeye çalışan silik tipler. Kendi duruşları ve iyi olan yanlarını olmadığı gibi kendilerini geliştirmeye yönelik çabası olmayan umursanmayacak ve hayatınıza almaya değmeyecek insanlardır. Sürekli dert yanan ve mutsuzluğuyla sizi mutsuz edecek insanlara tahammül etmeyin ve kurtulun.
Hiç haz etmem komik gelir ve bende öyle görürüm ki şuda var bir insana 40 kere deli dersen olur derler ya bence bu durum burdada geçerli o yüzden kendimize güvenicez bakıcaz karşıyada bu hissiyatı vericez
Sürekli bir insana delisin denirse insan bir yerden sonra bunu kabullenir. Demek ki bunu sürekli onlara söylüyorlar. O yüzden kendimizde aramalıyız suçu :)
Dikkat çekmek... Soru avcılığı... Ama bazıları gerçekten hikayelerini yazıyorlar ve üzülüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsanlardan övgü almaya çalışarak egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar da işin kötü tarafı harbiden de çirkinler yani sjsjh o kişilerin isimlerini de verebilirim bu arada :D
Abi seni yıllardır görüyorum hep depresif hep kötü yorumlarin falan var hayatında neden değişiklik yapmaya karar vermiyorsun hayata bir kere geliyorsun değer mi ya