Burası dahil günlük yaşamda çok sık karşımıza çıkıyor bu figürler. Bir baltaya sap olmamış, özgüveni olmadığını belirten, kendini yerden yere vurup acındıranlar. Üstelik düzelme yönünde hiçbir çaba sarf etmeyip, mücadele etmeyip, kendine saygısı olmadığı gibi karşısındakini de bunalım çukuruna çekmek isteyenler.. Evet, bu tipler yani kendini acındıran insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?..#revolution
Kendini acındıran insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Burda var tam anlattığın gibi.. bazıları oynuyor ki sitedeki üyenin de oynadığını düşünüyorum sırf ilgi görmek in özellikle karşı cinsinden. Çünkü geçen sorusunda bir pembeliyi özele davet ettiğini gördüm.
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Haa bide o kişiyle kısa bir sohbetim olmuştu.. kendisi psikoloğa gitmiyormuş çünkü sorunlarını yabancılara anlatamıyormuş ama sitede şakır şakır anlatıyor.. bunu yüzüne deyince saçma sapan bahaneler üretiyordu yani kısacası oynuyorlar.
Ben herşeyi görüyorum görmesine de, şu sorduğum soruda bile ne anlatılmaya çalışıldığını anlamaktan imtina edip meseleyi başka yerlere çeken arkadaşlar var..
Kendini acindiran insanların tabiri caiz ise at gözlüğü taktiklerini düşünüyorum. Kendi dünya görüşleri , maddeye ve insanlara verdikleri değer ne ise karşısındakilere de böyle gormeye zorlamaya çalışan zorba insanlardır. Empati/ sempati hak getire, karşıdaki insanların akıl yoksunu olduğunu düşündüklerinden dini duygularını, hoşgörü, insanlık gibi erdemli vasıflarını kandırmayı ve kullanmayı düşündükleri kanaatindeyim. Bunca zaman hayat deneyiminde ki 99 yaşındayım😂 gerçekten ihtiyacı olan i sanlarin istemeye ve söylemeye utandiklarini ve dahi örtbas ettiklerini biliyorum. Gel de şimdi bu acınası şahıslara acı...
Valla brom bizim ortamda var böyle bir kamil altında BMW var ne zaman gelse beyler para yok işler kesat.. boş mezar bulsa icine girer gömün beni der Hamdi. . hep surat asık sürekli bir beyler akıl fikir verin modunda. saldık bu at agazliyi artık ilgilenmiyoruz çünkü akıl verdikçe anlamıyor lale.. bir iki konuşun baktınız anlamıyorlar uğraşmayin brom.. cami imaminami gidiyor psikologami gidiyor ne halleri varsa görsünler :Dahahha
Bence destek olunmalı onlara bir iş olsun biraz destek olunmalı iş bulabiliyorsak buluruz. Sonra bakarız düzeliyor mu para kazandıkça özgüveni artıp kendine geliyormu ve para uğruna satıyormu insanı. Eğer düzgün bir insan oluyorsa o dostumuzdur ama yok aynıysa zaten hayatımızda durması hata
Yorucu ve boş insanlar olarak görüyorum. Kendine acıyan insan sevmem ben, insan kendine acıyarak harcadığı eforu hayatında bir şeyleri düzeltmek için harcasa zaten daha güzel bir hayatı olur.
Her insan kötü şeyler yaşar burda paylaşır da! Ama önemli olan yıkılmadım ayaktayım moduna olmak! Yerinde ve kimseye zararı dokunmayan bir özgü ene sahip olmak bunlar önemli 👍🏻
Hayır, kişisel bir durum değil benim ki. hayatın akışında o kadar tasamız ve koşturmamız var iken beni sinir edecek şeyler değil bunlar. Merak ettim topluluğun bu konudaki görüşünü, (provoke etmeye çalışanlar dahil) gerekli cevapları da aldım. Beni insanların ne yaptığı değil benim ne yaptığım ilgilendiriyor.
Kendini acındırmak farklı; rol yapar aslında anlattığı gibi değildir kendini acındırır. Ama gerçekten sıkıntıları varsa ve bunu paylaşmak istiyorsa bu kendini acındırma değildir. Ve bunu acındırmak için değil sıkıntısını paylaşmak için muhatap oluyordur.
Kendini acındırmakla çıkar elde edenleri sordun cevaplandırdım. Her bireyin sıkıntısı vardır ve olacaktır. Bunu da elbette paylaşacaktır. Burada yani konu başlığı ve içeriğinde bahsedilen bu grup değil.
21 senelik hayatında duygu sömürüsü yapan, insanların hassasiyetlerini kullanan ve istismar eden bireylerle karşılaşmaman şahsın adına sevindirici. Bundan sonra da karşılaşmazsın umarım.
Rica ederim. Burası dahil evet. İnsanın insana temas ettiği her platformda karşılaşılabilen kişiler bunlar. Çıkar dediğimiz şey sadece maddiyatla sınırlı değildir. Ruh hastalıklarının sayısız çeşidi var mesela. Birilerinin kendilerine acıyarak yaklaşması, karşı tarafın adım atmasını sağlar. Bu kapıyı açar öncelikle, sonrasında o ilgiyle kişisel tatmin duyulur, yakınlaşılır vs. Çok da uzatmak istemiyorum, anlaşılır olmuştur.
Böyle insanlar hep karşıma çıkıyor Bir şekil de destek olmaya çalışıyorum ama sonra yine aynı şeylerlr karşıma çıkıyorlar ve benim enerjim çabuk etkileniyor bunlardan sonra kendimde mutsuz hissettiğim de uzaklaşıyorum mesafe koyuyorum
o konuda oldukça sivri dilliyim yüzüne yüzüne çarparım. çünkü onlaırn bu hale gelmesinin sebeplerinden biride onları avutan bahanelere sığınmasına göz yumanlardır
Özgüvensiz diye insanları dışlayalım mı? Ezik, zavallı diye aşağılayalım mı? Adam belki depresyonda, belki fobileri var ve güvendiği insanlarla paylaşmak iyi geliyor. Olamaz mı? Madem bu kadar nefretçisiniz, hiç kimseyle ilişki kurmayın o halde.
Sürekli denemelerle ortaya çıkan sonuçlar bunlar, farkı görebiliyorum emin ol. Gerçekten o durumda olanlar bu konuya dahil değil zaten, anlattığım grup senin bahsettiğin grup değil.
En İyi Cevaplar