Neden bana dokunuyorsun. Varlığının, var olman bile aşırı korkutucu. Yazdığım mektubu okuyup geri geldi o. Yanına da en büyük düşmanı mı getirdi. Korkmaktan, ağlamaktan, kahkaha atmaktan sıkıldım. Sırf gülmemek için ağzımı keseceğimi düşünüyorum. Her ne kadar ölmek istemesem de, onlar tarafından öldürülmeye çalışıyorum.. . (,...) Ki ben bunları size bana acıyın veya benimle eğlenin diye anlatmıyorum. İçinizde şerefsizlik akıyosa zaten diyecek lafım yok insan olmayanlara. Ben sadece içimi dökmek istedim de, neyse... Daha fazla alay konusu olmak istemediğimden fazla içimi dökmeyeceğim. Allaha emanet olun gerçekten "insan" denen insanlara diyorum. Sahtekarlık yapıp başkalarının acılarıyla zevk alan sadistlere demiyorum. Neyse ya sustum.
Doğmayı ben mi istedim? İstenmemeyi ben mi seçtim? Gebermeyi ben mi seçtim?
Seni tanımıyorum ama emin ol her sıkıntı yerini bir gün güzel şeylere bırakacak. En azından biz bunca sıkıntının, kötü şeyin arasında hala iyi kalmayı başarabildik, bununla gurur duy ve asla yalnız olmadığını bil. Seninle aynı şeyleri hisseden insanlar olduğu sürece yalnız değilsindir. Gelecekte bütün bunları hatırladığımızda içimize huzur dolacak ve şimdiki günümüzün tadını daha da fazla çıkaracağız. Sadece biraz umutlu ol yeter...
Sen kendinden emin olduktan sonra kimsenin ne dediğini takma. Çevremiz bizi hiç anlamadı zaten artık anlamasını beklemek saçma olur. Ama umudunu hiç kaybetme. Umudunu kaybettiğin anda zaten bitersin. İnsan kendi kendini iyileştirebilen bir varlıktır. Zamanla her şey daha güzel olacak emin ol.
Bilseniz ne değişecek? Şuraya destan yazsam yine aynılarını yazacaksınız. Gerek olmadığını düşünüyorum. Çok isterseniz internetten araştırın. Bazı şeyler insanın elinde olmuyor maalesef. Bu konuyu yazın direkt çıkar karşısınıza makaleler
Iste dine yönel kafaya takma birşeyleri hayatin bize ne getirecegini bilemeyiz. Bende 35 yaşındayım geçen aya kadar evlilik felan asla aklımda yoktu şu an 1 kızla tanıştım benim oturduğum arka mahalede oturuyor. haftaya nisanım var yeterki niyet temiz kalp olsun. yanlis anlama evlilik için demiyorum bunlari. Dine yönel allaha bırak kendini.
Insaniz yanlış düşünüyorsun biz kulun kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diyor hadis var sen doğru olanı çabalayacaksın. iyi bende esrar içiyim karikizla geziyim allah böyle uygun gordu demek yanlış her şeyi kendi elimizle yapıyoruz. olan bize oluyor kimsenin umrunda değil. sende kendine çeki düzen ver
Beni gerçekten iyileştirebilecek. Bahanelerle odasından defok git dermişcesine kovmayacak bir doktor istiyorum. Bir umut işte benimkisi. Ufacık minnacık birbumut kırıntısı da işte. Zorla hastaneye tıkarlar diye korkuyorum. Sonra yaşanacaklardan...