Bir konu hakkında bilgi almak için milli eğitim bakanlığını aramam okul müdürünü kızdırdı benimle kavga etti ne yapıyım?

Oğlumu başka bir liseye nakil yaptırdım ve nakil olunca çocuğumun bütün sınav notları sistemden silindi haftasonu farkettik bunu ve haliyle panik olduk acaba çocuk bu girdiği sınavlara yeni okulunda sıfırdan tekrar mı girecek diye stres olduk bende haftasonu olmasından ve okulun kapalı olmasından dolayı milli eğitimi aradım bu notlar sisteme geri gelecek mi gelmeyecek mi diye sordum onlarda bilgi talep formu oluşturdu 3 gün içinde size dönücez dediler tamam dedim bu sabah okul müdürü beni aradı ve yüksek bir ses tonu ile beni hiç konuşturmadan bağırmaya başladı siz nasıl milli eğitimi ararsınız diye ben şok oldum bizi şikayet edemezsiniz ben bunda bir art niyet ararım biz çocuğun notlarını mı çalıcaz falan diye konudan tamamen alakasız şeyler söyledi ve suratıma kapattı ben asla şikayet talebi oluşturmadım ve okulu şikayet etmedim sadece notlar geri gelecek mi gelmeyecek mi dedim bu kadar ben şimdi bu müdürü ne yapıyım okula gidip odasında basasım var suratıma karşı sıkıyorsa konuşsun diye sizcee?
Bir konu hakkında bilgi almak için milli eğitim bakanlığını aramam okul müdürünü kızdırdı benimle kavga etti ne yapıyım?