Kıymetli arkadaşlar, çıldırıklar, kaydırıklar ve tatlı kaçıklar hepinize selamlar, sevgiler ve iyi sohbetler.. ... Çoğu hemşirenin çılgın olma sebebi nedir? ... Ne kadar hemşire gördüysem bir acayip şeyler. İğneyi gâvura batırır gibi sokanları kastetmiyorum onlar numune zaten. Benin kastettiğim, deli dana kovalamış gibi olan hemşireler. Onlar ki psikopat gibi bir şey. Gaddar, zalim, vahşi... Bunlar nasıl sakinleşir ki.. ... Şırıngayla itinayla kan alınır.. ... Tüm kaymaklı hemşirelerimize gelsin.
Bilmiyorum sanırım iş yoğunluğu ve insanlar her gün aynı saatte aynı işi yapıyorlar sonuçta bir müddet sonra iş tecrübesi nasıl şekillendiriyorsa öyle oluyorlar. Ki ben hiç senin dediğin gibi hemşireye denk gelmedim.
Bak bir daha anlatıyorum. Bir daha anlatmam. Biz günde 100 g*t görüyoruz. Hepsi bir naz yapıyo. Allah belalarını versin. İşdrn çıkıp direk Kırmızı Odaya gidesim geliyor. Geçen sorudada klz demiş ki hemşire sert çekti. Olay olmasın diye bir şey demedim. Ben de öyle yapıyorum. Her hasta ile uğraşamam. Başkaları bekliyor. Kendilerini prenses sanmasınlar. Kaç kişinin hayatından sorumluyuz. Öyle sert çekmenin de zararı yok hemde. İğnenide öküz gibi vurarım. Napıcan. What is your problem bebe?
Of bi git ya mk bipecem şimdi belanı gece gece zaten nöbetteyim canımı sıkma. Memleket işsiz kaynıyor bu da gelmiş kafanıza silah dayayan yok diyor. He mk bi sen akıllısın. Sanki hepimiz mutluluktan öyle öyle çalışıyoruz şu ülkede.