Ayyh bu aynı ben jhgg
🙈🙈🙈 Bulsam ver bir sarı bez masayı da silerim kız ben dicem hgff

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çocukken dedem babannem de bizimle kalırdı 6 sonradan kardeşimle 7 kişi olduk makinemiz yoktu annem elinde yıkadığı için bir akrabamız kışın bize getir makineye atarız demişti çamaşır yıkanmış annemle sepeti tuta tuta bize götütüyorduk kış ayı çamaşırlar ıslak yokuşu güç bela çıkıyoruz bir genç adam arkamızdan seslendi sepeti omzuna attığı gibi dik iki bölüm gibi yokuşu çıkardı o günü asla unutmadım hizmet sektörün de olan herkese ve diğer yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeyi çok severim
Yaa dünya hep iyi insanların yüzü suyu hurmetine ☺️
Eskiden herkesin yaptığı işin karşılığını aldığını sandığım için yardım etmezdim ama ekonomik bağımsızlık ayağına garsonluğa el attıktan sonra öyle olmadığını anlıyor insan :D Harcanan eforu kesinlikle karşılamayan ücretler söz konusu. O yüzden yüklerini azaltmak için elimden gelen her şeyi yapıp bırakabildiğim kadar tip bırakmaya da özen gösteriyorum artık.
Bulasıya bile giresim geliyo soyle heryeri klorlamak falan 😂😂
Bu kadar tezat olup bu kadar birbirimize benzememiz peki 😂😂
🤷♀️🤷♀️😂😂
Eig için thank you baby 😘
Ben tabakları kendim götürdüğümü biliyorum. 😄
Hani o peçetelik varya onu genelde masayı silmek için kullanıyorum.
Ben de ıslak mendille siliyom 😂😂
Cevap
32Cevap
Bir kaç kere tabağı mutfağa götürmüşlüğüm var hahah istemsizce oluyor ama insanında içi bir güzel oluyor yahu
Di mi ya insanın içine huzur doluyor ben de aynı 🤣
Çocukları da öyle yetiştirdim, kaşık bıcaklar tabağa bardaklar servis tabağına dizilir yemeğe gittiğimizde. Görevli alır gider. Bu hem garsonun masamda geçirdiği zamanı kısaltıyor, sohbetimiz bölünmüyor hem de biraz olsun yardımcı olmuş oluyoruz.
Bende öyle toplar kenara bırakırım bebeim
Merhaba,
Bu onun işi olduğu için karışmam ama rahat toplaması için telefonumu felan elime alır vucudumun şeklini onun rahat çalışması için ayarlarım.
#just
Merhaba, tamam 😂
Bunu genelde yaparım. Adam seni rahatsız etmemek için uzaktan uzaktan toplamaya çalışıyor. Ben tabakları iç içe koyar veririm. Yaptığım olmuştur
Ben de öyle 😄
Bende sadece ben boyleyim sanıyordum 😄 yemekten sonra evdeymisim gibi onumu toprliyor ve hersyi masanın bir ucuna koyuyorum yanımda ki ıslak mendilimle bütün masayı siliyorum aslında olmaması gerek bişi ama elimde değil yapıyorum 😒
Bence bu garsona yardım eden adamın güzelliğinden başka bir şey değil. Çünkü karşıdaki garson her ne kadar işini yapsa oturan insan az da olsa bir mahcup oluyor. Mahcup olmak ise kişinin karşıdakine olan saygısından olur.
Herkes İşini Yapacak yaptıgı iş karşılığında emegının karsılıgını alacak
Breh
Ne yazıkkı böyle. cunku bir bedel ödüyorsunuz orada oturmak ve ıhtıyaclarınızı gıdermek ıcın. onlarda bu hızmet karsılıgında ıslerını yapıyor. sız hıc bır garsonun baska bır mekana gıttıgınde bende garsonum kendı servısımı kendım yaparım dedıgını duydunuz mu?
Hiç bu tür işlerde çalışmamışsın anlaşılan xd
Bu tarz islerde ia verenim haklisin calismadim
Sömüren taraf yani. Empati eksikliğinin nedeni anlaşıldı...
Acinacak hale geldiğinizde anlarsiniz
LüKS restoranlarda görgüsüzlük olarak karşılanır bu durum
Lüküs restorana gitmiyos biz
Peki ☺️
Evde de tabağımı kendim kaldıran biriyim..
Restoranda da toplarım yardımcı olurum..
Beceriksiz, çocuk ya da engelli biri değilim..
#Vesselam
Bende öyleyim ya. Çatalı bıçağı tabağıma toplarım, sonra masayı ıslak mendille güzelce siler temizlerim. Tabağımı bardağımı da masanın köşesine koyarım ki rahatça alabilsinler.
Tam olarak soru iyi mi kotumusun se brn kotuyum.
Seviyorum kotu olmayi ve ne yardim edecem isin bu sen yapacaksin derim.
Ustune birde cay getir derim.
İşi o. Kasmam yani o kadar.
Evet yaa etmezsem içim asla rahat etmez. Bazıları hiç umursamıyor daha da masayı dağıtan, pisleten biliyorum. Ayıp bence baya
Evet her zaman yediklerimi toparlarim ıslak mendil ya da mendil varsa masayida siliyorum mutlaka alışkanlık olmuş
Ben ederim bazen, en azından kolayca toplayabileceği şekilde bırakırım masayı. Boş tabakları üst üste koyarım.
Merhametli Yardımseversiniz ozaman ama garsona vermenize gerek yok onun görevi siparişi getirip götürmek
Çöpleri tabağın içine koyabilirsiniz garson alır
Çatal kaşığı tabağa koymadan kalkıp gittiğim oldu
Ederim. Ben oturup biri benim yediğimi toplarken çekiniyorum biraz. Islak mendille masanın yemek yediğim kısmıni falan temizlerim en azından
Ahhaha ulan yorumları okudum da tek yapan ben değilmişim demek mutlu oldum :D
Bende de ayni durum oluyor utanmasam sen otur ben yaparım diyecem😳😳😳
Evet dağılanları da topluyorum 🙊 hiç çekinmem alışkanlık herhalde
Yardım ederim tabiki. Havalı , kibirli , şımarık insanlardan değilim
Evet bu bende de olan bir şey ama bence çokta hoş bir durum hiç şikayetçi değilim:)
Bazen yardım ederim bazen karışmam o an ki duruma göre değişir
Garson gelmeden önce yapiyorum da garson gelince yokmuş gibi davranıyorum. 😂😂
Bende neredeyse garsonu oturup "Dur sen yoruldun ben yapayı" diyeceğim.
Hahahaha aynı şeyi yapıyorum. Site görevlisi olmasına ragmen çöpte koyamıyorum
Önümde ki menü bitince derler toplar bırakırım ki toplayan kişiye de kolaylık olsun...😎
Sürekli yaptığım şey ben birisi bana hizmet ederken onunn işi bu banane keyfime bakiyim diyemem.
Ben ederim. zaten çok da bir yardıma gerek kalmıyor. maksat iyi niyetin belli olsun.
Bu işlerden geçtik, lakin doğru hamle değil adam bunun için para alıyor
Tabiki yardım ederim o kadar yedim içtim o kadarını da yapayım
Garsonluk yaparken en sevdiğim müşteri tipi bunlardı
Aynen bunu bende yapıyorum, yemeği yedikten sonra o kullandığım çatal bıçağı ve peçeteyi mutlaka tabağa koyarım
Olması gereken o zaten aslında ne bilim 😄
Evet insanda bir mahcubiyet oluşuyor.
evet dikkat ederim buna..
Kendi odamı bok götürür ama yemek yediğim yerde garsona yardım etmem garson bana yardım eder sanki evde çok temizmişim gibi
Nezaket örneği bence insana hizmet eden birisine saygiydir bende yaparım güzel insanların yaptığı. Bir harekettir
Evet elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Normal ve nazik bir davranış bence
İlk zamanlar yapardım dfghk
Ilk zamanlar derken hgvvf
İşine karışmak ama ben dayanamayıp bir iki toplarım
O zaman tam evlenilecek kızsın 🙂
Dur hatırlatma onu yaptım öyle bir çılgınlık 😂😂
Her hangi bir mekana gidip oturmuyorum pek :D
Evet sürekli yaptığım bir şeydir
Bitirdim mi toplarım hepsini gelsin alsin
Evet yardım ettiğim oluyor
Etmem ich jsjsj
Püü djdj
kesinlikle yardım ederim..