Kişilik & Karakter İsmin kaderindir, insan adıyla yaşar teorisine inanıyor musunuz? Edanursuu Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendimden örnek vermem gerekirse Eda ismini sonuna kadar yansıtıyorum siz ne düşünüyorsunuz?Sizce isminizin anlami sizi yansıtıyor mu? İsmin kaderindir, insan adıyla yaşar teorisine inanıyor musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sebooooooo Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl evet türkiyede tek isim olmak ayrıcalık 1 6 Yorumla Edanursuu +1 yıl Adın ne Yorumla Sebooooooo +1 yıl sebahattinsemih bu iki isim tek bende var nufüs müdürü ismin tek değerini bil dedi Yorumla Edanursuu +1 yıl Benim de Edanur Kısmet xkcmdmxks sanmıyorum bu kombinin başkasında olabileceğini ama benim soyadım ilginç asıl herkeste olmayan bir soyadı yani adım olsa bile soyadimla beraber başka kimsede yoktur Yorumla Sebooooooo +1 yıl emin misin arkadaşımın soyadı karın Yorumla Edanursuu +1 yıl Benimkinin bir anlamı yok ama ne Google de ne sorduğum insanlarda Yorumla Sebooooooo +1 yıl sebahattin semih keleşoğulları allahtan değiştirmişler zamanında soyadımızı senin ne Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır insan kaderini kendi belirler 0 0 Yorumla
Sirocider Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. İnanıyorum. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. İnanmam bu tarz söylemlere. 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnanmam 0 0 Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok ya kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
evet türkiyede tek isim olmak ayrıcalık
Adın ne
sebahattinsemih bu iki isim tek bende var nufüs müdürü ismin tek değerini bil dedi
Benim de Edanur Kısmet xkcmdmxks sanmıyorum bu kombinin başkasında olabileceğini ama benim soyadım ilginç asıl herkeste olmayan bir soyadı yani adım olsa bile soyadimla beraber başka kimsede yoktur
emin misin arkadaşımın soyadı karın
Benimkinin bir anlamı yok ama ne Google de ne sorduğum insanlarda
sebahattin semih keleşoğulları allahtan değiştirmişler zamanında soyadımızı senin ne
Hayır insan kaderini kendi belirler
İnanıyorum.
İnanmam bu tarz söylemlere.
Yansıtıyor
Kendimde pek anlayamadım
Yani olabilir
Hayır inanmıyorum.
İnanmam
Yok ya kanka