Kişilik & Karakter Her ismin kendine ait bir kaderi mi vardır? Arteria_Coronaria Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Örneğin,Narin - çok kırılgan olur hayatı üzülmek kırılmakla geçerMelik - hep refah içinde yaşar, lider olurYusuf - üzülmek , teesüfGibi. Sizce isminiz kaderiniz mi? Her ismin kendine ait bir kaderi mi vardır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Bilmem isimle alakası olacağını sanmam. Ama her insanın kaderi farklı. Ama sonundan varılan yer herkese hayır mı şer mi onu bilemicez. Ama resimdeki kapıdan geçince o kapı nere açılıyor diye merak ettim🫣🫣 0 9 Yorumla Arteria_Coronaria 9 ay Kapı nereye açılıyor bende bilmiyorum doğrusu Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Mangal yapılabilecek bir sahile açılsa 🫣🫣 Yorumla Arteria_Coronaria 9 ay Mangal mı 😃 Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Evet 😋son zamanlarda en sevdiğim aktivite dir mangal😋😋 Yorumla Arteria_Coronaria 9 ay Yok ya yazık güzelim doğaya ben yapmazdım mangal Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Mangalın doğaya zararı mı var mış 😔😔😔😔😭😭aç ölelim ozaman sahilde o kapı öyle bir yere açılsa ancak mutlu olurum mangal yoksa kapıyı kitlesinler Yorumla Arteria_Coronaria 9 ay Abartmadın mı : D Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Mangal benim kırmızı çizgim belki ondan 🤣🤣🤣🤭🤭😃 Yorumla Dudu_Bubu 9 ay Teşekkürler KS sistemi 🤭🤭🥴🥴 Yorumla
Hayat-Memat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yok yavrum öyle bişey Fatih Terim - Fatih Ürek - Fatih Altaylı Bu üçünün kaderi de karakteri de bir mi 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Benim adım Enes anlamı soylu Arap atı küheylan o yüzden kafamı bozan çifteyi yer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yani pek öyle değil gibi ya herkesin kaderi kendi gayreti ve çabasına bağlıdır ve bazı büyük şeylerde Allahın takdiri 0 0 Yorumla
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bence öyle değil yaşadığın kültür senin kaderindir 0 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanmıyoruz 0 0 Yorumla