• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Hiç bir insanı kendinizden soğutmaya çalıştınız mı?

DreamWhileAwake
DreamWhileAwake Takip Et
FenomenMaster Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
416
Yapay Zekaya Sor
Nasıl yaptınız? Başarılı oldunuz mu?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • handebalaban994
    handebalaban994 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Bugüne kadar çalıştığım bir sürü medyum hoca vardı, yani 3 4 kişi tabi öyle aşırı bir rakam anlaşılmasın :D hepsinden tek istediğim beni terk eden sevgilimin geri gelmesiydi, bu hocalar içinde en son çalıştığım medyum ali hoca haricinde çalışmayla gerçekten ilgilenen olmadı, sadece parasını alıp kaçıp gittiler desem yeridir.

Medyum ali gürses gerçekten sorguladı, amacımı tam öğrendi, karşı tarafla alakalı sorular sordu, bakım yaptı, ondan sonra çalışmayı yaparım tamam başlayalım dedi, ben ne kadar olmazsa da sorun değil hocam falan dedim ama o ben yapamayacağım işlemin vebaline girmem diyerek benim ısrarlarımı kabul etmedi. En sonunda işlemi yaptı ve inanılmaz şekilde 10 gün sonra kapıma çiçeklerle gelip özür diledi eski sevgilim. medyumali. com internet sitesinde yazan numarasından ulaşmıştım, sosyal medya sayfaları falan da var ama sahte sayfalar olabiliyor bazen, o yüzden ya bu siteden ulaş ya da 535 590 62 75 benim görüştüğüm telefon numarasıydı, buradan görüş kendisiyle

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Hanjin
    Hanjin Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Evet bu o kadar kötü bir acıdır ki ama bunu yapmazsan ileride kendinin daha çok üzüleceğini biliyor olmak seni bir nebze iyileştiriyor.
    Yıl 2007-2008'di sanırım , çoğu insan bizi çocuk bilirken sadece görünüşümüze aldanmıştı , bizim içimiz 30 yaşında dışımız 15 yaşındaydı.
    Sevdiğim bir insan vardı ve kendisi de beni çok seviyordu ama o çok güzel bir ev kızı ben ise tam bir sokak serserisiydim. :) Kırmak istemedim onu , sadece bitmesi gerektiğini söylemenin başka bir yöntemini aradım eğerki o gün ben gitmeseydim 1 sene sonra o bende gidecekti.
    Yaptıklarımla iyice kendimden soğuttum ama yine bırakmak istemedi , tıpkı evden çıkarken babasının paçasına yapışan bir çocuk gibiydi , o hali beni yaralamıştı ama yapmak zorundaydım.
    Az bir süre ağladı ama sonrasında unuttu ve her şey beklediğim gibi oldu farklı statülerin insanlarıydık...

2
    0 Yorumla
  • SunshineofNefertiti
    SunshineofNefertiti Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 107
    +1 yıl

Merhaba,

Bunu denemekten ziyade oldukça da başarılı oldum. Belki biraz adaletsiz oldu, belki fazlasıyla kırıcı oldu ama gereksiz bir eylem değildi.
    Kimseye tavsiye etmem, hele ki gönül bağı kurduğunuz bir ilişkinin ardından yapılacak en berbat iştir bu. Sonraları insanın kendinden adeta iğrenmesine olanak sağlıyor ve binbir pişmanlık duyuyorsun. Soğumasından ya da bitmesinden değil, kamufle olduğunuz o davranış, o berbat sıfatlardan dolayı insanın vicdanı sızlıyor ve insanın kendine olan saygısı yok oluyor.

3
    0 Yorumla
  • Suskunbiradam
    Suskunbiradam Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Hiç bir kimseyi kendimden soğutmaya çalışmadım. Benden soğusun diye ters bir şey söylemenin ya da hak etmediği bir davranışta bulunmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bana değer veren biriyse bu beni mutlu eder elbette ve onun değerine haksızlık etmek istemem.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

65

Cevap

• Ms26Ms
    Ms26Ms Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Yıllar önce yapmıştım kendimden soğutmak için fazla egolu göstermiştim kendimi işe yaradı mı diye sorarsanız hayır ben onun vijdan acısını yaşadım o kırıldı ve yapmaya çalıştığım niyetimi anladı lise yıllarıydı çoçuktur diyorum şimdi ve asla kimse kimseyi soğutmak için kendinden başka bir davranışta bulunmasın iki taraf içinde üzücü oluyor çünkü🤷‍♀️

4
    0 Yorumla
  • Kravat_takan_adam
    Kravat_takan_adam Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Hiç denemedim çünkü birini sevmiyorsam ondan doğrudan uzak duruyorum ve ekstra bir şeye gerek kalmıyor. Ama işin kötü tarafı bile bile o insanı kendinden iğrendiriyorsun hatta onun aklında senin kötü biri olarak kalmasını sağlıyorsun. Bunu düşündükçe bu işe girişesim gelmiyor.

3
    0 Yorumla
  • Sirocider
    Sirocider Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Hayır hiç bir insanı kendimden soğutmak için uğraşmam zaten ya kendileri gider ya da ben direk söylerim çaba sarf etmem, gereksiz ve vasıfsız biriyse zaten iletişim de bulunmam.

3
    0 Yorumla
  • Ahahhahahhaha
    Ahahhahahhaha Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 71%
    +1 yıl

Eski sevgilimi. Kismen basarili oldum yerime ofke koymaya calistim. Umutsuz oldugumuzu anlayinca bari kalbi sogusun bana die erkeklerin ne sevmeyecegine kadar arastrip her seyi dedim. Gitmedi tamamen ama ise yaradi yine sinirli ofkeli bana. Aldattim bile dedim yapmayacagimi bildigi icin gec onu bile dedi 😏 😔

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Bu hiçbir zaman yapmayacağım şeylerden birisi sanırım. Direkt pat pat söylerim her şeyi. Bana da yapılmasını istemem.

1
    0 Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Bunu yapmadım kötü iz birakmam bilerek genelde açık sözlüyüm zaten.

2
    0 Yorumla
  • CatKong
    CatKong Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Kalp kırmak gerekiyor. Ses yükseltmek, hatta argo kullanmak.

1
    2 Yorumla
    • bittercikola
      bittercikola
      +1 yıl

Karşıdakine zarar vererek, hiçbir şey elde edemezsin ki? Sırf senin çıkarın olsun diye, bencillik yapman saygısızca bir davranış.

Yorumla
    • CatKong
      CatKong
      +1 yıl

Öyle olmuyor hanımefendi. Her zaman iyilikle saygı ile sevgi ile bir sonuç alınamıyor. Bazen böyle görünmek, böyle davranmak karşındakini senden uzaklaştırmak daha kesin oluyor. Daha fazla zarar görmesinden ise 1 kerecik kalbi kırılsın elbet geçecek soğuyacak uzak duracaktır. Benim yolum bana doğru sizin yolunuz size. Ben size saygı duyuyorum bu düşüncenize.

Yorumla
  • LovecezaM
    LovecezaM Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Yess en başarılı olduğum konudur ve masterda yaptım
    Ne var yoksa önüne yığıyorum kendimle ilgili olumsz herşeyi ama herşeyiiSonra ufak bi uygulama ve sonsuza kadar soğuma Ayrıca kalp kirmada da oldukça iyiyimdr..

2
    0 Yorumla
  • necro987654321
    necro987654321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Soğutmaya gerek yok. Hersey ilk günkü gibi olan ilgi ya da ve deger görmezse ya da bunu artik göremiyorsa ve hissedemiyorsa 1 kişi otomatik zaten sogur.
    Soğutmak kolay. Bunun için çabaya sarf etmeye gerek yok.

1
    1 Yorumla
    • necro987654321
      necro987654321
      +1 yıl

Umursamaz olmak yeter insana...
      Hersey ilk günkü gibi olan ilgi ya da ve deger görmezse ya da bunu göremiyorsa ve hissedemiyorsa 1 kişi otomatik zaten sogur. Düzelttim..

Yorumla
  • Neyimbenmayki
    Neyimbenmayki Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Yok, soğutmaya çalışacak kadar sevmediğim biri olmadı. Hem kötü iz bırakmaktan korkuyorum, iletişimde bulunmak istenmiyorsam bile direkt söylerim. Soğutmaya çalışarak karşı taraf daha fazla incinebilir.

1
    0 Yorumla
  • aylinsu22
    aylinsu22 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Eski sevgilimi çok soğutmaya çalıştım ama yine de ayrılamadık. Daha sonra bu böyle olmaz diyip adam akıllı onu daha sevmediğimi söyledim. Çok kırıldığını, başkasını bulduğumu söyledi ama beklediğimden daha az zorluk çıkardı. Belki de başta soğutmaya çalışıp sonra ayrıldığım için kolay olmuştur. Çünkü hiç ayrılacak gibi değildi. Nasıl soğuttunuza cevap vereyim. Cinsel hayatımızı bitirdim. O konuya kayacak mesajlaşmalarımı bile engelliyordum. Diğer konularda da ilgisiz davranıyordum.

1
    0 Yorumla
  • Mavikalıp
    Mavikalıp Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Evet beni bilerek kötü hissettirmişti rahatsıx olduğum şeyleri yaparak soğutmaya çalıştı bana karşı dolmuştu nedendir bilmem bende bi süre kınuşmasak iyş olur dedim bana aşık değilsin vs. Sonra geri dönmeye çalıştım ama benden vazgeçtş çabalamadı sorunlarımızı konuşarak her zorlukta birlikte olmalıydık ama inancım kalmadı dedi bitti içimde hiçbir şey kalmadı dedi yıkıldım.

1
    0 Yorumla
  • voonoo
    voonoo Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl

Bazı insanlar için denedim ve genelde başarılı oluyorum.
    Fakat biraz vefasız bir arkadaş olduğum için bunu genel bir davranış olarak gören arkadaşlarım da var 😅
    Soğumasınlar💫💫

1
    0 Yorumla
  • İremmcikk
    İremmcikk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Evet daha önceden bunu yapmıştım. Birinden ayrılmak istiyordum ama kıyamıyordum yani çok iyi biriydi. Ben de o benden ayrılsın istedim. Pek işe yaradığı söylenemez. Ne yapmaya çalıştığımi anladı ve yine kalbini kırmak zorunda kaldım. İnsan kendini dünyanın en kötü insanı falan gibi hissediyor yani ben öyle hissetmiştim.
    Mesaj atma, arama, laflarını başka yere çekerek tartışma çıkar, biz artık anlaşamıyoruz lafını sık sık söyle.

1
    0 Yorumla
  • _Sqofield_
    _Sqofield_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

evet 8. sınıfta bana bela olan bir kız vardı bırakmıyordu ders çalışayım benimle sevgili ol diyordu tabi ben sosyal medya kullanmam beni bir tek okulda görürdü kağıda bişiler yazıp gönderirdi bende o kağıda küfürler yazıp kendim hakkında kötü bilgiler içeren şeyler yazıp geri gönderirdim 1 hata sonra planım başarılı oldu benden soğudu peşimi bıraktı bende derslerime focusss yaptım

1
    0 Yorumla
  • jonywick
    jonywick Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Evet özenle ilmik ilmik bir insanı kendimden soğuttum. Yapmam gerekeni yaptım. İlerde daha çok üzelecektik. Bazen hayat bizi böyle davranmaya zorluyor malasef.

1
    0 Yorumla
  • GÜZEŞTEGAN
    GÜZEŞTEGAN Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Yapmadım ben, bana yapan olmuş ise de iy halt etmiş derim anca , ne diyeyim yani😅 Türk filmindmiyiz yahu

2
    0 Yorumla
  • PideliPidemi
    PideliPidemi Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yaptım beni seven kız vardı maddi durumum yok diye keko gibi davranıp soğuttum

3
    3 Yorumla
    • PollyannaÇağla
      PollyannaÇağla
      +1 yıl

Hahaha sesli güldüm ne yaptın mesela

Yorumla
    • PideliPidemi
      PideliPidemi
      +1 yıl

Komik mi

Yorumla
    • PollyannaÇağla
      PollyannaÇağla
      +1 yıl

Komik bence. Yani soğutmana bir şey diyemem ama keko gibi davranmak da ne bileyim 😂😂

Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.

Yüzüne karşı olmaz diyorum.
    Soğutmaya çalışmak, çok zaman daha fazla bağlanmasına sebebiyet verir.

1
    0 Yorumla
  • Yaseminn03
    Yaseminn03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Evet davrandım ona genelde geç yazardım bazen mesajlarını görüldüde bırakırdım aradığında açmazdım vs o da böyle olunca vazgeçti

1
    0 Yorumla
  • kylomg
    kylomg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

Sınıfta benim ile konuşan bir iki erkek arkadaşım vardı onlardan kendimi soğuttum. Aramalarına ya da mesajlarına kısa ve soğuk cevaplar vererek.

1
    0 Yorumla
  • herseyemaydonozum
    herseyemaydonozum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 54%
    +1 yıl

Bence sogutmak yerine direkt soylesinler en azi dna bu kadar uzamaz olay ve karaidaki de belli yere kadar üzülürse üzülür

1
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Çalışmıştım. Olmamıştı. En son tamamen kaçıp her türlü iletişimimi kesmiştim. Anlamak istememişti çünkü, bizden olmazdı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet yaptım basarili oldu. Ben kanser atlattim. Hasta iken ölecegimi sandim. Sevdiklerimden kendimi soguttum. Üzülmesinler diye. Birsuru yalan soyledim. Ama ölmedim şimdi açıklama da yapamıyorum yalnızım. Hastaligimi bilmediler hiç

1
    0 Yorumla
  • Mnemonist
    Mnemonist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır. Birine "seni istemiyorum" demek zor olmamalı. Ucuz numaralara, oyunlara, yalanlara gerek duymadan dürüst bir şekilde söylesek ne kaybederiz ki.

1
    0 Yorumla
  • Sonjin
    Sonjin Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Yaptığım olmuştur. Bir insanı soğutmakta bir şey yok çok basit ama önemli olan bir insanı kendimize ısındırmak

1
    0 Yorumla
  • alision
    alision Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 98%
    +1 yıl

Çalışmadım. Soguttum. Şu an benden nefret ediyor. Ama çok da umrumda. Ben ise ondan nefret bile etmiyorum. Değmez.

1
    0 Yorumla
  • Vetbay
    Vetbay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Evet. yeni tanıştığım bi kız benimle yiyişmek yalvarmıştı. Ben kolay kızları sevmediğimden reddettim talebini ve görüşmeyi kestim aynı gün.

1
    0 Yorumla
  • AxeSinS
    AxeSinS Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.

eski eşim asdfasf hayatımı mafettiği için onun yüzünden halen panik bozukluktan kurtulamıyorum mecbur soğuttum bi şekilde ohh

1
    0 Yorumla
  • Cismetakılma
    Cismetakılma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Evet başarılı oldum. Hak ettiği gibi davranmak yeterli oluyor

2
    0 Yorumla
  • Hayki07
    Hayki07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 91%
    +1 yıl

Usta yalanciyimdir bilerek anlaması için yalanlar söyledim ve anladı sonra uzaklaştık

2
    0 Yorumla
  • merakettiklerim0
    merakettiklerim0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 60%
    +1 yıl

Evet çalıştım ama başaramadım çünkü her türlü sıcak bir insanım 🎉

2
    0 Yorumla
  • Ftyusuf
    Ftyusuf Takip Et
    Yoda Yaş: 58 , eic 75%
    +1 yıl

Ters ters davranıp,çalıştım.. da.. sonra üzüldüm.. bir yöntem değil çünkü..

2
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Hayır. Zor olsa gerek. Umarım öyle bir durumla karşılaşmam. 😎

2
    0 Yorumla
  • Sıla-RuTr
    Sıla-RuTr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Bana açılmaya çalışan kankama hep abi, bro, kanka diye diye soğutmaya çalıştım

2
    0 Yorumla
  • Kadriye5434
    Kadriye5434 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Hiç soğutmaya çalışmadım ama soğutmak istersemde soğuturum

1
    0 Yorumla
  • Blinkandmoomoo
    Blinkandmoomoo Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

yaptım şimdi tepki yağmasın soğutmak çok üücü bir yöntem değil bana yapıldı çok az üzüldüm

1
    0 Yorumla
  • AdanaLiii_ks
    AdanaLiii_ks Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 46%
    +1 yıl

Yapmışlığım var bir kaç tane gerisi bende kalsın 😐

1
    0 Yorumla
  • Acid_Queen
    Acid_Queen Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Hayır gerek yok ben böyle şeyleri saçma buluyorum birini hayatından çıkarmak isteyen her türlü çıkarır zaten. Soğutmaya çalışmak çok saçmalık.

1
    0 Yorumla
  • Dağadam1
    Dağadam1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Yaptım çocukçaydı sürekli rahatsız edilince hakaret etmek zorunda kaldım.

1
    0 Yorumla
  • ArımBalımPeteğiim
    ArımBalımPeteğiim Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 85%
    +1 yıl

Evet bunu yaptım. Kısmen başarılı oldum diyebilirim

1
    0 Yorumla
  • CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇкiVᴏᴅкᴀ
    CᴇʜᴇɴɴᴇмᴅᴇкiVᴏᴅкᴀ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çalışmadım neden böyle birşey yapıyım ki eğer sevmiyosam istemiyosam zaten o kişi yanımda olmaz ki.

1
    0 Yorumla
  • çikolatalipuding3
    çikolatalipuding3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Evet çalıştım ama başarılı olamadım onca şeyi denedim.

1
    0 Yorumla
  • terkedilmisbirisi00
    terkedilmisbirisi00 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 68%
    +1 yıl

Yaptım bu siteden birine. Olamazdık mecburdum. Yalan söyleyerek soguttum.

1
    0 Yorumla
  • _Jante_
    _Jante_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır yapmadım böyle bir şey. Eğer yakınlığı beni rahatsız ediyorsa direkt söylerdim bunu.

1
    0 Yorumla
  • PetroSexual
    PetroSexual Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Kendim olmayarak bir şeyler yapmayı denedim, soğumadı.

1
    0 Yorumla
  • Kajean34
    Kajean34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Evet zor bir şey değil yazmıcak sın ilgilenmicek sin hâlâ da yazıyor sa ne diyebilirim ki✌️

1
    0 Yorumla
  • WalterVahit
    WalterVahit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Hayır çünkü itici tiplerle anında iletişimimi keserim. Selam bile vermem

1
    0 Yorumla
  • bittercikola
    bittercikola Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Evet çalıştım. Hoşlandığım kişiydi, başarılı da oldum. Birbirimizden hoşlanıyorduk, sevgili olamadığım için yapmak zorunda kaldım. Öncelikle en iğrendiği ve sevmediği karşı cins tipini/huyunu sordum, ve birkaç gün sonra onları yapmaya başladım.

1
    0 Yorumla
  • beyzanss06
    beyzanss06 Takip Et
    +1 yıl

Yanlış insanlar tanıdığınızı fark edince böyle soğutmaya çalışırsınız işte... Halbuki en başında onu tanırken tam anlamıyla tanıyana kadar mesafeyi korumak sizin elinizdedir:))

1
    0 Yorumla
  • Maviş5834
    Maviş5834 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Oldu eski kız arkadaşım şöyle ona karşı egolu konuşmuştum yani beni bırakması için aramadım o aradı yazmadım o yazdı cevap vermedim ilgimi çektim vs vs

1
    0 Yorumla
  • çokomela
    çokomela Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Mesafeli davrandığım kişiler oldu yavaş yavaş zaten kendileri de uzaklaştılar

1
    0 Yorumla
  • AşkaAşık83
    AşkaAşık83 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Hiç denemedim ama yeterince tanıyorsan çok zor olmasa gerek. Hoşlanmadığı şeyleri yaparsan soğur zaten :)

1
    0 Yorumla
  • HzLuciferr
    HzLuciferr Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Niye ne yapacaksın ki🤔🤔

1
    1 Yorumla
    • DreamWhileAwake
      DreamWhileAwake
      +1 yıl

Sordum sadece

Yorumla
  • Zeyy0202
    Zeyy0202 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Genelde ışık hızında soğuduğum için kimseyi kendimden soğutmaya ihtiyaç duymadım.

2
    0 Yorumla
  • charmingss
    charmingss Takip Et
    +1 yıl

evet bazen mecbur kaldım, bazen bazı insanlar dayanılmaz hal albiliyor..

1
    0 Yorumla
  • TheTurkologist
    TheTurkologist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kimseyi soğutmama gerek kalmadı. Beni gören kaçıyor zaten! 😅

1
    0 Yorumla
  • cvarta
    cvarta Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Ay keşke uğraşarak soğutsam en azından ne yaptığımı bilirdim.

1
    0 Yorumla
  • birisi_işte01
    birisi_işte01 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Kendimden soğutmak istediğim insanları etrafımda bulundurmam.

1
    0 Yorumla
  • xxxtentacion21
    xxxtentacion21 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Bir kere yaptım sebebi ise bana zarar veren insanların benden uzaklaşması için

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hiç bir insanı kendinizden soğutmaya çalıştınız mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Birini kendinizden soğutmayı denediniz mi? 7 cevap verildi
Hiç kendinizi birinden soğutmaya çalıştınız mı? 38 cevap verildi
Birini sizden soğutmaya çalıştığınız oldu mu? 35 cevap verildi
Birini kendinizden soğutmak için neler yaptınız? 10 cevap verildi
Hiçbirini kendinden soğutmak durumunda kaldın mı? 79 cevap verildi
Üzmemek için birini kendiniźden soğutmaya çalıştınıź mı? 50 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨