Yas 32 .. hala atanamadim veya özel sektörde yuzum gülmedi ve evlenemedim de.. kolay kolay etkilenemiyorum kimseden etkilendiklerimde ya yalanci cikiyor ya sağlam ayakkabi cikmiyor olmuyor bi turlu.. elim yuzumde cok duzgun karakterim de iyi ama anlamadim millet nasil evleniyor... evlensem mutlu olsam atanirim da bu baskı uzerimde olmasın yeterki diyorum karsima da istedigim gibi kimse cikmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAynı durumdayız ve seni çok iyi anlayabiliyorum. Tek farkımız senden 4 yaş küçüğüm ama sorun değil çünkü zaman su gibi akıp gidiyor.
Ben de henüz atanamadım ve evlenmedim. Üstelik aşk meşk konularında çok şanssızım ve beceremiyorum. Ayrıca bölümümden iyi atama yapılmasına rağmen ben hala atanamadım. Bazen içim çok sıkılıyor. Arkadaşlarımın neredeyse çoğu evlendi ya da nişanlı. Bense ne zaman bir adım atsam, bir şekilde içimde bir soğukluk oluyor.
Ama sana ve aynı zamanda kendi nefsime şunları söyleyebilirim. Gerçekten bazen şeyler olmaması gerektiği için olmuyor sanırım. Bazen üşengeçliğimizin bile bir hayra sebebi vardır bence. Ve geçenlerde burdan bir kadın ile sohbet etmiştim 34 yaşında evlenmiş ve çok mutluydu.
Hala atanabilirsin, atanabilirim. Atanamasak ta dünyanın sonu değil , başka şeyler yaparız biz de.
Ve şu ana kadar gerçek aşk karşına çıkmamış olabilir. Bu çıkmayacağı anlamına gelmez.
Çok sevdiğim bir laf vardır.
Nasibin dağın altında da olsan, sana isabet eder.
Aynen öyle.
Ve bir gün babama demiştim ki,
-"Neden 32 yaşına kadar evlenmedin?"
Bana şunu söylemişti.
-"Ben anneni beklemişim." 😊11 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncem is olursa hersey olur o yuzden guzel ortamı olan bi ise gir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelamün aleyküm.
Her nasip vaktine esirdir, bu bir ayettir.
Bizler hayırlısını dilemeliyiz.
Ama onun da öncesinde insanların evvela kendine dikkat etmesi şarttır.
Mesela buradan birine kalkıp da hoş görünüyorsun diyebilmek kolaydır, bu duruş size aittir ve ona göre de insanlar gelir karşınıza. Ona göre derken, bir erkek sosyal medyadan gördüğü birine, herkesin göreceği şekilde "aa sen de hoş görünüyorsun" demesinde sorun yoksa eğer, size de aynen öylesi denk gelir. Anlatabiliyorum değil mi? Bu sizin duruşunuzdur ve hayatınızı şekillendiren özelliklerdendir. İnsanlar genelde bu tip detaylara dikkat etmezler kimse görmüyor nasılsa diye ama Allah görüyor. Dediğim gibi herkes kendi hayatını yaşar, hakkınızda hayırlısını dilerim.01 Yorumla
Soran+1 yılhos gorunuyorsun ama... kibarca red etmek nazik olmak:)
Allah sabır ver versin Rabb'im yâr ve yardımcınız olsun inşallah. Zor bir durum. Sabredin desem ne fayda. Size tek söyleyebileceğim herşey Allah' tan. Eğe mütedeyyin bir insan iseniz, hayat yaşantınıza, arkadaşlarınıza ve yediklerinize dikkat edin derim. Haddimi aşmış isem özür dilerim. Sadece sizin için değil bu durumda olan çok insanlar var. Benimde çevremde haksızlıklara uğrayıp mağdur edilenler var.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok kendi halinde bi insanim surekli ders calisan vs tarzi sosyal medya bile kullanmadım yeni yeni kullanıyorum. alkol sigara vs hic bisey yok
- +1 yıl
Anladım. Hayat bir imtihan. Bende çok sıkıntılar geçirdim. Bunaldım ama isyan etmedim. Dediğim gibi mütedeyyin bir insan isen sabredip şükredeceksin. Hayatı hangi pencereden baktığın önemlidir. Herkesin baktığı pencereden bakarsan aldanırsın. Kimisi güneşe bakar cisim der, kimisi bakar ne güzel nimet hem bizi ısıtıyor soba gibi, hem de gündüzümüzü aydınlatıyor bir lamba gibi, insanı yakarken terletirken meyveyi olgunlaştırıyor. Neye baktığın değil, nasıl baktığın önemli. Hayata da böyle bak. Allah sabır versin sana
Soran+1 yılCok haklısınız tesekkurler😊
Yaşadıklarınızın benzerini yaşadım fakat aradığımı buldum hemde biraz absürt sanaldan hayırlısını dile her zaman çıkar karşına şahsen ben nasibimi aramaktan yorulmuştum diyordum o gelsin beni bulsun diye o da geldi beni buldu bazen temiz kalpli olmak yetiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılnerden bulduysaniz bende bulayım ordan:)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
61Cevap
+1 yılBence bu iki konu sizi geriyor
iş konusunu bilmem ancak evlilik tamamen kaderle alakalı
hakkınızda hayırlısını isteyip akışına bırakmanız en iyisi sanırım02 Yorumla
Soran+1 yılGermez mi cok uzuluyorum oyle boyle degil en cok da gönlüme göre birinin olmamasina is her türlü olur zten. Kismet diyelim napayim yapacak bjsey yok
- +1 yıl
hayırlısı bu şeyler biraz zor oluyor..
Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Aynı durumdaydım. Evlenmek için kırk yöntem denedim. Sonunda evlendim. Başım göğe erdi mi? Asla. Bir de ev işi, çalışmayan koca, çocuklar eklendi. Eski günleri arıyorum.
Evlenmemiş çok arkadaşım var. Spor, gezi, meditasyon vb ile bir denge kurdular. Hayatının iyi yönlerini gör. İş hayatında gördüğüm ise, başkasını ezebilen yükseliyor. Demek ki sen merhametlisin. Böyle kal.20 Yorumla
+1 yılDogru insanlara denk gelmemissin demekki belkide çok şanslısın sadece farkında değilsin aslında aynı durumu yaşıyoruz o yüzden seni çok iyi anlıyorum evlenip sonradan bosanacagina asil bir yalnızlığı secmissin, herkes senin gibi olsaydı ilişkilerin temeli çok sağlam olurdu... seni tanımak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşına çıkanlar ya yalancı ya da sağlam ayakkabı değil? Belki haklısın ama hatayı sürekli olarak karşı tarafta aramak yerine kendimize dönüp bakmalıyız belki de. Dış görünüşünü beğendiğin birine hayalindeki karakteri yerleştirip sonra öyle olmadığını zannedip hayal kırıklığına uğruyor olabilir, dış görünüşünü beğenmediğin biri aslında hayalindeki karaktere sahip olsa dahi sen görünüşe göre yargıladığın için hayatına giremiyor olabilir. Elbette bunlar sadece varsayım. Demek istediğim bakış açını değiştirmeyi dene..
06 Yorumla
Soran+1 yılyalanini anlayinca insanlık hali diyip anlayış gösteriyor olabilirim bitirmek yerine... evet biraz yalnız kalıp bakis acimi değiştirmem gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılYalan var yalan var tabi.. belki de önceliklerini düşünmelisin. 32 yaşında bir kadınsın karşına çıkan erkek minimum seninle yaşıt olsa şu an çok yakışıklı beğendiğin biri dahi olsa maksimum 10 sene sonra şuanki halinden çok farklı olma ihtimali yüksek. Yani çirkin pasaklı biriyle ol demiyorum ama David Backham gibi olmasını da bekleme :) Karakterine özelliklerine huykarına sabrına yüreğine bak en azından dene
Soran+1 yılbiraz da elektrik almak gerek yakışıklı çirkin vs demiyorum. Elimi tutmak isteyince de irkilmemem gerek içimin atması lazim
Cevap sahibi+1 yılBu dediğinin filmlerde ve gençlik yıllarında olduğunu bizim gibi orta yaş grubu insanlar için zor olduğunu düşünüyorum :)
Soran+1 yılBilmiyorum oyle de düşünmüyorum. Olmus olmasi icin olmasin
Cevap sahibi+1 yılTabiki, demek istediğim sadece ilk görüşte aşk bekleme yani :) Başta itici bulduğun zamanla harika anlaştığın hoşlandığın insanlar olmadı mı hiç? İllaki olmuştur :) Demek istediğim insanlara, dolayısıyla da kendine şans tanı ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlarını devreye sokabilirsin ben kızlardan yardım alacağım ortak tanıdığımız olan kızlarla evlenebilmek için aklımda birileri var mesela öğretmen adayıyım yaşım sizden küçük olmasaydı belki sizinle olabilirdi siz de arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz
012 Yorumla- +1 yıl
Yaşınız kaç ki
Cevap sahibi+1 yıl@Ehshsysy47 24 e gireceğim
- +1 yıl
Hmm
Cevap sahibi+1 yıl@Ehshsysy47 konuşulup anlaşılır bu konularda yeterki güven sağlansın
- +1 yıl
Evet çok dogru
- +1 yıl
Soruyu soran kişi degilim
Cevap sahibi+1 yıl@Ehshsysy47 biliyorum sizin yaşınız kaçtı peki
- +1 yıl
22 ye doğru gidiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Ehshsysy47 anladım umarım sevgiyi buluruz ve mutlu oluruz
- +1 yıl
Hayırlısı
Soran+1 yılcok arkadasim kalmadi evli ve is sahibi olunca moralim bozuluyor diye uzak duruyorm
- +1 yıl
Hiç sorma bak kariyer yapayım diyorsun madem kimse sevmiyor o da olmuyor ama etrafindakilerin şansı her iki yandan da var moral bozuyor tavi
+1 yılhmm buna cevab vermek zor ama bu yaş takıntıyı bence fazla önemsıyorsun bazen gec oluyor evet ama cok daha güzel olabılıyor öyle sen evlenım gıtsın ıstemıyorsun anladıgım kadar ee ne güzel işte beklıyorsun ve ıstedıgın ınsan gelırse ooo ooo ozaman bütün senelerın acısını cıkartırsın bı ömür mutlu olursun ve tam ummadığın zaman gelır ınan bana önemlı olan gelmesını kaçirma !!! ve ışıne daha cok önem ver bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPeki neyapmaliyim seninle tanismak icin calistigin yere kurye olarak mi geleyim? Ofisboyluk yapip, hep senin istedigin icecekleri mi getireyim? Ay sonunu zor getirirken, evine gelip, fazla ekmegin mi var diyeyim? Param yoktu diye, tum parkta ki cicekleri calip, kqpinin onune koyup, zile basip seni gizliden mi izleyeyim?
00 Yorumla
+1 yılEn buyuk hata hayatiniza atanmanin yon vermesi. Ben de atanacak bolum okudum ama hic kamuya girmedim. 15 sene en dipten basladim ve gece gunduz sadece calistim. Calismaktan zevk aliyorum basari da geliyor maddiyatta. Evlilik yok iliski yok ama 1 gunde hepsini yapabilirim ama mutluyum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi atamaya endeksledim baska oluru yok ozel sektorde herkes gülmüyor ben yolumu belirledim o zaman hersey düzelecek onu hissediyorum cani gonulden
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok sadece senin yolunda çakıl normalden fazla diyelim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. atanamadın o sebepleri açıklanabilinir. evlenemedin tamamen senle alakalı bir şeyleri yanlış yapıyorsun seçimlerin diye düşüüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıliste bende neden olmadığını anlayamıyorum
+1 yılBende senin gibiyim 😞😔.
Bizim halimiz nolacak böyle ya.
Herşey kader kısmet meselesi.
.
Kısmetin dağın altında da olsan seni bulur.
Demekki nasibimizde yok.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsorun senin kolay kolay etkilenememenden kaynaklı
diğer kısımda da herkes işsiz zaten anca yurtdışına gidersen iş var10 Yorumla Ay ben sana çok üzüldüm ya gerçekten kardeşim Allah yardımcın olsun bir kurşun falan döktür😂
11 Yorumla
Soran+1 yılcanim benim 🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSabırlı ol sıkma canını hakkında en hayırlısı olacaktır sana beter demiyorum alınma ama beterin beteri vardır
00 Yorumla Bakış açısını değiştirirsen herşeyin yavaş yavaş olduğunu göreceksin.
06 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum olmuyor... ilgilenenler var ama elimi tutmak istese irkilirim içim atmıyor bisey hissetmeyince vs cok zor gerçekten
Soran+1 yılO bu yalnızlıkla ve sıkıntılarla zor
Soran+1 yılinsallah degistirebilirim
+1 yılhep öyle. o düzgün insanlar nerelerde hangi haketmeyen kadınlar ya da adamlar için günlerini heba ediyorlarsa artık.
00 Yorumla
+1 yılBu senin suçun değil ülkemizin suçu kendini asla suçlama.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 32’yim kimseye şans vermeye güvenemeye bu yaşa geldim ne olacak bilmiyorum :( benimde karşıma çıkanlar hep yalancı ya da şerefsiz oluyo
04 Yorumla
Soran+1 yılevet her yasta cikiyor insanjn karşısına ben diyorum hala boyle amatör veya karaktersiz insan kaldı mı diyorum ama var yani
Cevap sahibi+1 yılaslında ben evlilik düşünmüyordum ama bu sene bi yalnızlık korkusu aldı beni yani :/ insanın derdini paylaşabileceği biri olmalı hayatında
Soran+1 yılDusun bence insan yalnız olmamali
Cevap sahibi+1 yılhakkımızda hayırlısı olsun en iyisini ALLAH bilir
+1 yılÇıkar kısmetin rahat ol
kör atın kör alıcısı olur00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılevlenenleri görüyoruz boşanmak için can atıyorlar, memur desen hali bellii... bence sen iyisin iyi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle düşünme bence evlilik için o durumu yaşayan tek kişi sen değilsin
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTüm gün evde durup karşıma neden kimse
Çıkmıyor diyenlerden değilsin de mi?:)06 Yorumla
Soran+1 yılartik sosyal medya da aktif olmaya çalışıyorum malum donem degisti herkes sosyal medyadan buluyor
- +1 yıl
O da bir yol tabi ama daha çok sosyalleşmeni öneririm.
Senin kısmetinde beklemek varsa bekleyeceksin, ancak kötü giden seyler varsa gozden geçirip değerlendirmek radikal kararlar
Almak gerekir
Soran+1 yılmukemmelliyetciyim bu icime islemis... ayrıntılara cok takiliyorum. Sosyal ortam da yok ayrıca olsa da dogru duzgun adam yok
- +1 yıl
Önce önyargılarından kurtul, ciddi bir iliski atlattın mi? Güven sorunun oluşacak kadar?
Soran+1 yılCiddi demeyelim de oldu evet guven vs
- +1 yıl
Evde kaldım denilecek bir yasta degilsin, karamsarlığa ise hiç düşme, hatta şanslı bile olabilirsin, büyük ihtimal hayatına alacağın erkek kocsn olacak, cok fazla
Yıpranmamış olacaksın. Duani dürüst dile:) ve kendinden emin bir şekilde adim at, sağlam ayaklarla.
Meslek olayını ise hiç düşünme senin ben sorununu cok iyi anladım
Da neyse:) idealist düşünceden ödün vermeyeceğin için bir şey diyemiyorum:)
+1 yılevlilik kısmet işi atanma ise diploma ve okuma işi yani evlenmedin neden hayata karamsar bakıyorsun ki yap sevgili istediginle hayatını yaşa
03 Yorumla
Soran+1 yıletkilenmedigim birini ya olursa diye veya yalnizliktan kurtulmak için oyalamak sevgili olmak istemiyorum
- +1 yıl
sevgili olmak neden oyalanmak _? sevdiğinle beraber imza olmadan birlikte yaşayamıyor musun? yasak mı?
Soran+1 yılsevgili olmak istediğim biri yok.. birlikte falan yasamam da orasi da ayrı bi mevzu
+1 yılÇok üstüne düşersen olmaz akışına bırakıp gerekeni yapmak yetiyo
00 Yorumla
+1 yıl32 yaşından sonra seçme şansın kalmadı ablacım erkekler genç tercih ediyor kör topal bul birini evlen
04 Yorumla
Soran+1 yılhala tercih ediliyorum da ben bu yola giremiyorum. Arada bir karsima cikiyor atanmis olsam evet evlenelim hemen diyecek biliyorum ama atanmadigim icin olmuyor adam korkuyor ev gecindirmek kolay değil
- +1 yıl
Demek o kadar etkileyemiyorsun adamı yoksa mesleğe takılmazlar arkadaşım temmuzda evlendi eşi astsubay kız üniversite mezunu atanamadı ama evlendiler yani erkekler beğendikten sonra kızın mesleği var mi atandı mi diye sormazlar
Soran+1 yılAdamin maddi durumu iyi değilse ailesine falan bakıyorsa benim ayni evde yaşamayacagimi vs biliyorsa napsin. Adam bana diyor mesela benden daha baskın karakterlesin vs bizim sorunumuz bu tarz şeyler, yalanlarini yakalamak ve bunun üzerine tartismak benlik durum degil
Soran+1 yıliste zamanında ben astsubay falan beğenmemişim ha simdi dogru mu hayir yanlis cok yanlismis
+1 yılSaçmalama lütfen... 52 yaşındaymış gibi konuşuyorsun...
00 YorumlaAh be Milletimin derdi ne bak bulmak zor Vatan sevdalılarıy la evlen ihanet yalan konuşmazlar bizim çocuklar birisini inçitmez
00 YorumlaKız kurusu seni , evde kalmışsın işte. zengin koca bekleye bekleye
02 Yorumla
Soran+1 yılKeske biraz daha seviyeli olabilsek dimi
+1 yılGeleceğimi gördüm
21 Yorumla
Soran+1 yılinsallah boyle olmazsın... düşmanımın başına vermesin
+1 yılAllah yardimcin olsun Allah kısmetini açsın insallh
Baskada yapilck yorum yok yani anck dua01 Yorumla- +1 yıl
Allah sanada yardımcı. olsun canım . akdatildinmi gervekten
+1 yılBu yaştan sonra daha da seçici olursun işin zor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 973 cevap paylaştı. Bence daha zamanı gelmemiş
00 YorumlaSabır güzelimsabret en iyisi çıkar
00 YorumlaBenim gibi bir bahtsiz bedevî daha :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılolur dert etme her zaman kıs olmaz baharda gelir
00 Yorumla benim de 28 okuyamadım bile düşün artık
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. :) yaş 32 hmm çok ateşli:)
00 YorumlaAllah kurtarsın derim ben sana
00 Yorumla
+1 yılDünya Kötülerin dünyadası
00 Yorumlaİşte buna hayat diyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakma kafana atananda ölüyor atanamayanda hepimiz öleceğiz sonuçta
00 Yorumla
+1 yıl34 yaşındaım..
sıkıntı yapma :)01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler için durum daha farkli
+1 yılÖğretmen misin sen ne is yapiyorsun
013 Yorumla- +1 yıl
Kapalı mısın sen
Soran+1 yılkapali degilim bi kac tane bransim var.4 bolum:)
- +1 yıl
Öğretmen misin peki
- +1 yıl
Boy ve kilon kac peki
Soran+1 yılneden soruyorsun yasin benden çok kucuk
- +1 yıl
Merak ettim evet küçük diye soru soramaz mıyım
Soran+1 yılOgretmen degilim ama ogretmen olabiliyorum
- +1 yıl
Anladım peki boy ve kilon kac
- +1 yıl
Küçüküm diye istemiyorsun galiba beni
Soran+1 yılhos görünüyorsun ama kendi yaşıtların dururken bu kadar yas farki olan birini neden tanimak istersin
- +1 yıl
Arkadasca konusmak isterim seninle
- +1 yıl
Niye sustun
- +1 yıl
Cevap versene
öyle deme, sakin ol ve ruhunu dınlendir biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstedigin kadar zengin cikmamis
03 Yorumla
Soran+1 yılzengin degil de biraz kendini geliştirsin yani
Cevap sahibi+1 yılSana soyleyecek cok sey varda ugrasmak istemiyorum degmez sadece diyorum ki...
Haklısın...
Soran+1 yılTamam:)
+1 yılÇirkin şansı derler ya, sende o yok o zaman 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakterinin çok iyi olduğundan emin değilim
08 Yorumla
Soran+1 yılprensipliyim sert mizacliyim biraz.. ayrintilara takılırım hata kabul edemiyorum.. sadakat vs onemli hersey onemli benim icin
Cevap sahibi+1 yılİşte şüphe arttı
Soran+1 yılIste benim kisiler icin kotu taraflarim bunlar
Cevap sahibi+1 yılEvde kalmaya mahkumsun sanki
Soran+1 yılbilemiyorum keske bu kadar kontrolcu olmasaydim
Cevap sahibi+1 yılRahat bırak kendini sende, artık bazı renkleri gör, zevkleri tat
Soran+1 yılAslinda haklisin
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin?
+1 yılNasibinde olan gelr bulur seni uzulme
11 Yorumla- +1 yıl
Tsklerrr nasilsn
+1 yılKesin büyü var sende
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBol şans yapacak bir şey yok.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBen kesin lanetliyim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstersen seni bi okuyayım kısmetin açılsın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabi tabi kesin büyü var sende
00 Yorumla 12 senedir napiyorsun peki
09 Yorumla
Soran+1 yılegitim işleriyle ugrastim
Soran+1 yılEvet oyle oldu boşunaymış
Soran+1 yılAtanirsam tum sıkıntılar gidecek gibi insallah
Soran+1 yılhayir 4 bolum okudum daha da okuyorm
Soran+1 yılNeden anlamadim
+1 yılHayır kısmet bu işler sabret bende sen gibiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılbu nick name ile sizin yalniz kalmanız normal
- +1 yıl
Nikime bakarak ön yargılı olma belki çok iyi efendi bi insanım
geçmişin araştır kişilerin
00 Yorumla
+1 yılNe okudunki hangi bölüme atanacaktin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yıldude sen misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılhayir ilk defa uye oldum
- +1 yıl
Branşın ne
Soran+1 yılcocuk gelisimi
- +1 yıl
otur çalış atan
Soran+1 yılKpss sürecine yeni girdim sayilir atanacagim ama o zamana kadar sabrim bile kalmadi
- +1 yıl
mecbursun dude
Soran+1 yılevet malesef
+1 yılOtur kaderini yasa
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBahtın kapalı
10 Yorumla - Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yaş 32. Ne atanabildim ne de evlenebildim. Lanetlenmiş olabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler