Bazen o kadar kıymet verip önemsiyorum ki onlarda ki ruh çirkinliğini göremiyorum ve sonra da onlar adına ruhumda biriktirdiğim kaygılar için onlar için üzüldüğüm zamanlar için. Niye bu kadar görmezden gelip böylesi önemsiz bireyler için üzüldüm diye azarlarım kendimi.
Kadına ulaşamamak ve yalnızlıkta her kadına acaba olur mu demek... o kadar istiyorum ki geceler ağlama krizine giriyorum. Bazen ölesin gelir işte o anlar oluyor. Kadın olsa düş sonrası her yerini opsem biter mi ki? 35 sene geçmiş birisi ile yatmadım lanet olsun
Erkek arkadaşımı aramıştım işim var diye mesaj attı, kızıp engellemiştim engeli kaldırdıktan sonra neden engelledim diye üzülmüştüm. en saçma üzüntüm bu sanırım.
2019 yks günü ben sınava gittiğimde bizim apartmandaki bütün amcalarım aileleriyle toplanıp ve benim ailemde başta olmak üzerehep beraber yaylaya gitmişlerdi sınavdan döndüğümde apartmanın merdiveninde oturmuş onlari bekledim akşam 6 kadar o gün çok üzüldüm ben o gün stres falan onlar gel keyfim gel oh ne güzel
Ben çok şeye üzülürüm ama saçma diyemem çünkü sonuçta bir duygu belirtisi var ortada. Lâkin illa saçma bir neden bulacaksam kıskançlık krizlerim olabilir.
Zamanında kıyafet takıntım vardı siyah lastik eteğimi çamaşır suyu ettim diye günlerce ağlamıştım sanırım en saçma ve gereksiz durum. Benden de böyle bir şey beklenirdi zaten😂
Bir kiz icin aglamak sevmek lanet olsun hicbir kiza degmez bu gece rol usteniyorim kinci bir rol hayat zaten bir film sonu somdeden belli erol tasim bu gece
Arka sokaklarda Rıza baba vurulunca ağlamıştım. Aynı sahneyi tekrar izlediğimde tekrar ağlamıştım. Ağladığım en saçma şey bu. Bunu biliyorum ama her açtığımda tekrar ağlıyorum.
bir ara eleştiri kaldıramıyordum. sonra bunun aslında üzülüp sinirleneceğim bir şey değil geliştirebileceğim bir şey olduğunu fark etmiştim. ve gereksizleri umursamamayı...
Aldatıldığımda çok üzülmüştüm ama sonra uuzüntümün yersiz olduğunu anladım.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İlk korona vakası 12 Mart ’ta açıklanmıştı o gün perşembe akşamıydı ve yasaklar da 16 Mart ’ta tam benim doğum günümde başlamıştı bu yüzden doğum günümü kutlayamamıştım dödmdldmdldmd aslında hâlâ üzülüyorum ama yapacak bir şey yok
Amerikada bi petshopa gitmiştim ve bi kedi bakmıştım aldım kucağıma tam alıcam kediyi meğer 6000 dolarmış. Tabi bende o kadar para ne gezer. Ağlaya ağlaya eve geldim üzüntüden
Anneme bir arkadaşımın fotosunu göstermiştim bana şey demişti “bu kızlar ne kadar güzel olmuş önceden sen daha güzeldin şimdi onlar daha güzel”gerçekten çoğ üzülmüştüm
Henüz anlamsız olduğu kanısına varamadım belki de anlamlıdır. Başka bir platformda sevdiğim biri hesabını sildi ve dolaylı olarak içerikleri de silindi. Bu en tazesi..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dolapta ki son pasta dilimini kardeşim yiyince sinirden ağlamıştım
Sevdiğim dizilerde veya filmlerde başrollerin ölmesi ve final kötü bittiğinde hüngür hüngür ağlıyorum sonra bir ay depresyonunda kalıyorum. Her aklıma geldiğinde içimde bir burukluk oluyor