Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
saçma bir konuya ağladığımı hatırlamıyorum hiç belki çocukken olmuştur onda da çocuk olduğum için zaten hatırlamıyorum doğal olarak.
genellikle doğru konulara ağlarım mesela çok çok içime birikirse içimi dökmek için ağlıyorum bazen geceleri kimse de duymaz bunu ya da bilmez.
bazen ağlamak iyi gelir insana içini dökersin rahatlarsın kendini daha iyi ifade edersin tabi stresliyken daha çok olur bu ya da sinirli olduğum zamanlarda
- Gerçekten bu bluzun xs bedeni kalmadı mı? - Maalesef efendim. - Hiç mi yok 🥹 - Yok geçen birisi yarısını almıştı isterseniz diğer yarısını size verelim. - Hüğğğğğğğğğ
Bence kimse saçma sebeblerden ötürü ağlamıyor, sadece öyle görünüyor , insanların ağlayışlarının ardında onların dahi bilmediği ciddi sebebler var. Bazen öyle sanıyoruz, ne saçma şeyler yüzünden ağladı diyoruz birisi için, kim olursa olsun aslında hiç kimse saçma sebeblerden ötürü ağlamıyor, mazideki travması tetikleniyor, kendi bile bilmiyor neye ağladığını, öylece ağlıyor insan, gerçek acısını bilmeden, biz de sanıyoruz ki ne kadar saçma şeye ağladı
Ben 7 yaşındayken bez bebeğimi yanlız bıraktığım için o evde korkmuştur diye ağlayıp bebekten özür dilemiştim. Ha bide şey var canım istediği için ağlamıştım sjsjsjsj
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Evde diş macunu kalmadığından dişimi fırçalamadan yatacağım için ağladığımı hatırlıyorum..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Vardiya 8 de bitiyordu onların vardiyasında 5 de bitiyordu bende kıskançlıktan ağlsmıştım