Sanalda çok havalı ama reelde eziğim. Bu durumdan nasıl kurtulacağım?

Fotoğraflarım fotojenikliğim filtrelerle birlikte.. Konuşma tarzım konuşma şeklim yalanlarım felan hep sanalda istediğim kişi oldum ama reelde ezik olmak beni mutsuz etmiyor çünkü gerçek hayatı bilmiyorum. Sanalda bir şekilde yaşayabildiğim kadar yaşıyorum ergenlikte dikkat çekme isteklerim vardı ama hiç bunun için uğraşmadım şükür ergenliğim de bitiyor gibi hissediyorum ama sanki tekrardan dikkat çekmek değil de fark edilme hissi başladı bu sefer bende. bir yandan o kadar umursamazım ki reel halim umrumda değil bakımsızım ama bu önemli değil. Sadece fotoğraf çekilmek için mesela temizlik ve bakım yapıyorum. Sadece sanaldan sevgilim olduğu zamanlarda bakımlı rolüne bürünüyorum ya da mecbur kalıyorum zaten. Çünkü sürekli sanalda daha iyi olmak daha iyi olmak olmak istiyorum. Eğer birden reelde güzel olursam aşırı özgüven gelir ve sanalı unuturum cidden. Reelde olaylar nasıl oluyor işler nasıl dönüyor hiç bilmiyorum gerçek hayatın önemini, değerini.. Reelde sadece rahat oluşum önemli ama sanalda geçtiğimde bir yarış ve rahatsızlıkkar başlıyor hatta belki sanal reelden daha kötüdür kendimi yıpratıyorumdur belki de sanalda. Ama belki de bu iyidir çünkü sanal reelden daha karmaşık vezorluysa sanaldan reele geçersem bu bana yardımcı olur mu ne kadar yardımcı olur zorlanır mıyım bilmiyorum. Cidden hayatsızım hayatım olsa ne olucak ki sanki sanalda bir şeyler olsa ne olucak ki sanki? Sadece sanalda istemediğim bir şey olduğunda reele hızlıca geçiş yapabiliyorum. Güzel olan kısmı bu hiçbir şey olmamış gibi hatta internet icat edilmemiş gibi bir kafada oluyorum sanalda üzülünce. Olması gereken de zaten bu. Üzülmüyorum ama sanala girince umursamaz olan ben bir şeyleri takmak zorunda kalıyorum. Reelde de hiçbir şeyi takmıyorum kafama. Kafam çok karışık bi edebiyat yapsanıza ama mantıklı ve kısa edebiyat olsun okumam yoksa 😂 siz olursunuz benimkileri bence.
Sanalda çok havalı ama reelde eziğim. Bu durumdan nasıl kurtulacağım?