Kafamda sürekli planlar kuruyorum. Şunu şöyle yapmam lazım, ötekini kısa sürede halletmem lazım. Hayatımı düzene sokmam lazım diye. 😑 Gelin görün ki yataktan kalkamıyorum ajskslsldfm ne yapacağım akıl verin
Çok planım var ama bir yerden başlamaya üşeniyorum, ne olacak bu halim?
Çözüm de sorunda insanın kendisidir. Bir an önce hedeflerinizi veya planlarınızı gerçekleştirmek/tamamlamak için biraz rahatlıktan ödün vermek gerekiyor. Her ne kadar zor olsa da her şeyin başı budur. Üşenmeyip, bir gün erken kalkıp başlar ve ilerleyişinizi görürseniz motivasyonunuz artar. Böylece hedefleriniz hayatınızın rutin bir parçası haline gelir. Bir gün yapmadığınıza vicadani bir rahatsızlık çekersiniz. Şu an olduğu gibi... Düzen zor oturan bir şey değil, mesele ilerletmektedir. Bunun İLERİSİ için gerekirse psikolojik destek alabilir, motivasyon videoları izleyebilirsiniz. Başarılar.
Ah sorma bende de var ama şöyle bir çözüm buldum en kısa sürede halledebilecegim şeyden başladım daha sonra küçük defter oluşturup planımı yazdım ama asla saat dilimleri kullanma uygulaması zor olur her yaptığın şey için tik atarsan bu seni motive eder hatta ben 2.5 litre su iç bile ekliyordum böylece gün içinde ne kadar çok şey yaptığımı görünce motive olurdum