Esra Erola çıkmışlar. Adam evli 2 cocuğu var. 19 yaşında bir kızı kuma getirmiş. Hepsi birlikte mutlu mutlu yaşıyorlarmış. 19 yaşındaki kizda diyoki biz abla kardeş gibiydik.😄😄. Hey allahımya.
Çok eşliliğe karşımısınız? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Izlediysen bu bolumü az cok tahmin edersin. Bence kocasina geri donucek. Artik ekonamik ozgurlugu oldugu halde. Bence caresizlik insana bagli. Her zmn degil ama bu durumda kadinin caresiz degil aptal oldugunu dusunuyorum.
Çok eşliliğe karşıyım. Evlilik de ilişki de iki insan arasında olmalıdır Buna başka kişileri alet etmek bana saygısızca ve aşağılayıcı geliyor. Ben şahsen bunu asla kabul etmezdim.
yani Esra tamam annadık allaam yaaa.. hahahaa. anneyi tamam yaş baş gitmiş de yav ilginç. Oksijen zehirlenmesidir kesin kuma olayı normal değil bana göre.. Tam tersi durumunda ohooo kan akar. Bence salaklıktır.. NET.. aşağılayıcı be amaaan:S
Hmm. Asosyallik kötü aslinda. Ne kadar sosyal olursan insanlari tanirsan kisiligin daha iyi gelisir ve daha tecrubeli olursun. Bence sen toplumda ortalama ustüsün donanim olarak. Sosyallesmeye calis. Ilk zor olur ama sonra daha mutlu olursun diye düşünüyorum.
Ya kızlarla aram hep iyiydi hala da iyi. Erkekler sevmiyor beni sanki. Futboldan nefret ettiğim için olabilir. Sevgili olarak da iyi ilişkilerim oldu aslında bayağı kaliteli zaman geçiriyorduk. Ya kızları sevmeden olmaz sevmeyince ne oluyor görüyoruz. Bir de şu ana kadar hayatımı başta annem olmak üzere kadınlara borçluyum büyük oranda. Resim müzik ödevlerimi yapamadığımda hep kızlar yardım etti. Doktor ilaç yazdı kızlar içirdi. Acıktım yemek yaptılar. Bu şartlar altında istesem de onlardan nefret edemem. Bu arada son yazdığın kelimeyi anlayamadım.
Özel bir amacım yoktu. İnsanların beni öyle ya da böyle zannetmelerini umursamıyorum hatta zeki biri tam tersi salak olduğunu izlenimini vermek ister diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar