Değerli KS üyeleri, var mı sinir olduğumuz insanlar, insan davranışları?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper sorum hmm teşekkürler KS

Kaba konuşan, saygı göstermeyen, anlayışsız, empati yapamayan, sürekli kendini öven ve dünyayı ben yarattım havasına bürünen insanları sevmiyorum. O günüm güzel bile olsa böyle biriyle karşılaştığımda modum düşüyor enerjim gidiyor.
Teşekkürler değerli yorumun için kardeşim sağol
Rica ederim ne demek
Öpmek kelimesini idrak etmeye çalışıyorum ben de ×d
Anlayışsız, beklentili, kafası çalışmayan, yanlış anlamaya meyilli, beyinsiz, kolayca iftira atabilen, hislerini gizleyen, net olmayan, her yerden bir bok çıkaran, yalnızca kendisini haklı gören, surekli haklısın diyen, konuşup konuşup karşısındakinin bir lafını dinlemeyen, kıskanç, bozuk psikolojisini kendi zabt edemeyen..
🤐
Hey maşallah sende amma sinir olurmuşsun be bende o saydıkların arasından en çok net olmayan insanları öldürmek istiyorum diyebilirim, ya siyahsındır ya beyaz, bende gri yok malesef :D Öpmek ne alaka ama onu anlayamadım :D
Evet ama hepsini kıçına devrediyorum 😃
... Bu tür insanları gerçekten yatırıp öpmek geliyor içimden sonra..
öhöm öhöm yatırıp '' öpmek '' aslında pembe bir sansür :D Küfür edecektim etmiyim dedim fena mı ettim :D İyi yapıyon kıç önemli :D :D :D
Anladım ehehe 😅🤭
;)
Ego, kendini zeki zannedip laf sokmaya çalışan derdin neyse söyle kardeşim kozlarımızı öyle paylaşalım , doğrusunu bildiğim şeyi kırk alavere dalavereyle bana yutturmaya çalışması, bilmese bile ahkam kesen tipler... Liste uzun
değerli görüşün için teşekkürler <3
Tesekkur ederim
Rica ederim 👍🏼
Cevap
3Cevap
bencil, cıvık, saygısız, ukala ve yalakalar..
Millete de kalaydı ya :D Teşekkür ederim görüş için :)
E birazcıkta kalsın canım hepsini tüketmeyelim, değerli görüşün için teşekkür ediyorum <3 :)
:)
Alttan alttan laf sokup "şaka yaptım bozulmadın değil mi" diyen sivri zekalı insanlara sinir oluyorum.
Sende de alttan alttan şakayla karışık patlat bi tane, alınmıyorsun dimi şaka yaptım de :D Midem bulanıyor öyle insanlardan anında bozuyorum öyle insanları Allah şerlerinden korusun :D
Aşağlayan karsindakini küçük goren kendini bi bok sanan insanlara he bide agizini yaya yaya konusan insana hic tahammulum yok agizinin orta yerine yapistirasim geliyo.
Teşekkürler <3
Lgbt bireylerine saygı duymayıp onlara hakaret edenler, ailem zengin diye ukalalik yapanlar ve daha bir çok kişi
Teşekkürler, lgbt kısmı biraz karma karışık bir kısım onu başka bir soruda sorucam, umarım denk gelirsin sağolasın görüş için
Lgbt de karma karışık bi yer yok doguştan gelen bir duyguya saygı duymamak sence normal mi , bence anormal
Yok işte o saygı meselesi ap ayrı bir konu burada iki dk da tartışılacak bir şey değil diyorum ya bunun için ayrı bir konu açıcam orada denk düşersek süper olucak değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum dostum
Ben fazla Laubali,
Fazla ukala, insanlara değer vermeyen kişileri sevmem..
#Just
Sokak ağzı konuşanlar abaza diye kullanılan baylar
Tüh oysa ki sokak jargonu severim ya :D Görüş için teşekkür ediyorum...
Feminist
Feminist mi, Feminazi mi? Feminizm seni neden rahatsız etsin ki anlamadım?
Şimdi feminizm aslında kadın ve erkeğin eşitliğini savunan bir düşüncedir doğru söylüyorsun ama senin kast ettiğin feministle örtüşmeyen yoldan çıkmış kişiler için sanıyorum, değerli görüşün için teşekkürler kardeşim sağol
Hangi birini sayayım bilemedim.
Aklına hangisi gelirse millete de bırakacak şekilde söyleyebilirsin çok teşekkürler görüş için...
Laubali, saygısız, bencil , iyi niyeti suistimal eden, çıkarcı ve dünyanın tek kendilerinin etrafında döndüğünü sanan tiplere sinir oluyorum.
Çoook teşekkür ederim görüş için <3 :)
Rica ederim
Etrafımda sabrımı sınayan onca insan var
Örnek var mıdır, hangi konularda sınanıyorsun? Görüş için teşekkürler
Biri yıllardır ailesnden müsterih, iki güne bir arayıp ailesini kardeşlerini kesiyor. Dinlerken ruhum daralıyor başkasının aile mevzularına dahil olmak istemiyorum dinle dur. Arada fikir istiyor, istemeyerek fikrimi söylüyorum yine kendi bildiğini yapıyor. Ve ben yeni gelişen olayları dinliyorum. Çocukluk arkadaşım öyle olmasa hal hatır dinlemeyip yeterr dicem
Hee sen burnuna dikine giden insanlardan haz etmiyorsun anladım :D Var ya öyleleri boş veeer
Boşvermek için yeteerrr diye çığlık atıp kökten bitirmek gerek, ama yapamıyorsun kıramıyorsun sabrediyorsun. Bakalım sabrım ne zaman tükenecek
Az kaldığını buradan hissedebiliyorum :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?