Anlattigin halde anlamamakta israr eden duvar etkisi yaratan tipler, Kendini hakli gostermek icin her yolu deneyen hirsli ve psikopat tipler,
Ben bilirim en iyisini ztn bi tek ben bilirim kafasinda olup bir halt bilmeyen bos tipler, Saygisiz, hadsiz tipler, Kendini öven diger herkesi kotuleyen tipler, Ha bide yalaklik yapan isine gelmeyince kotuleyen tipler, Naz niyaz doruklarda olan miyminti tipler, Surekli sikayet eden hicbir seyden mutlu olmayan negatif enerjisiyle hayat enerjimi alip goturen ruh emiciler
En sinir olduğum insan tipi egolu kibirli kendini beğenmiş küçük dağları ben yarattım havasında olan insan tiplerdir. Çünkü onların ağzı hep havadadır hep öyle dolaşırlar ki aslında beş para etmezler.. sonuçta hepimiz insanız ve hepimiz topraktan yaratıldık burnun havada olsa neye yarar sende aciz bir kulsun sonuçta ve gideceğin yerde herkesle aynı değilmi.. dünyada havalı olmak üstünlük taslamak böbürlenmek niye.. insan dediğin biraz mütevazı biraz kibar biraz nazik biraz halden anlayan olur.. egolu Olmaz kibirli olmaz.
Kendini Bi bok sanan , seçilmiş kişi sanan, her konudaki fikrini çekinmeden dile getiren, yüzünü kontrol edemeyen, bakımsız, hayat enerjimi emen sürekli uyuma halinde olan yüksek sesle konuşan, şiddete meyilli, zararlı alışkanlıkları olan, zevk almayı bilmeyen huzursuz insan.
Kendi her türlü şeyi kapalı kapılar ardında yaptığı halde milletin içinde sınırları kadın belirler evlilik öncesi özel durumlarınizi paylasirsaniz olan şeylerin sorumlusu sizsiniz diyen tiplerden acayip iğreti olmaya başladım... Bari susun da "beşerdir şaşar" diyelim...
Bilmişlik taslayan, oyum buyum var dıyen, olmayan kişiliğiyle kendini öven, agzını şapırdatan, geç cevap veren, sululuk yapan, hiçbir şeyden memnun kalmayan, yüzüne gülüp dedikodu yapan, herşeyi taklit eden insanlardan hoşlanmıyorum
Egosu tavan, kendini dev aynasında gören, haddini aşan, sınırını bilmeyen, haksızken zorla haklı çıkmaya uğraşan insana hiç tahammül edemiyorum. Baska iyi özelliklere sahip olsa bile bu özelliklere sahipse anlasamam ve cephe alırım.
Kararsız, ne istediğini bilmeyen, geveleyen, bencil, nankör, riyakâr, yalaka, sırf birilerine yaranmak için şekilden şekle giren insanlardan haz etmiyorum ve hayatımdan uzak tutuyorum.. Keyifli geceler..
Ya ben duygu sömürüsü yapan insanları hiç sevmiyorum ya. Çünkü zaten insanlara hemen inanıp üzülen biriyim. Artık en yakınımdan olmayan birinin sürekli başındaki sıkıntıları anlatması beni bunaltıyor.
İnsanlar çok yüzlü olması tatlı tatlı konuşurken toz kondurmaz muhabbet bitince arkadan atıp tutar kolpa olması bir insanın kalitesiz olduğunun göstergesi
Kendini efendi sanip kizlara sinsi sinsi yuruyenden.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Birşeyi tam okumayıp başımıza hoca kesilen insanlar. Mesela örnek olarak kurandan bir ayeti okuyor sadece veya denk geliyor sonra herşeyi okumuş gibi tartışıyor.
1) Boş konuşan 2) Şımarık olan 3) Bilmişlik taslayan 4) Cimri olan 5) Yavaş hareket eden 6) iki yüzlü olan 7) yalan söyleyen 8) çok kibirli olan 9) yalakalık yapan 10) Gereksiz olan
Eğer geçen bana sus mus diye emri vaki konuşmasan, görüşünü beğenirdim sadece. Ama böyle ters konuşulmasını sevmiyorum dost. Diğer arkadaşların yorumlarını kaldırmadım gördüğün gibi. Sen üslubuna dikkat etseydin engellemezdim :)