Dünya yansa umurunda olmayan tipler vardır ya hani. Bütün enerjimizi sömürürler. Ne yaparsın onlara karşı? Öyle gamsız tiplere şöyle Jason reis gibi bir bakış atıp sonra da ağızlarına kürekle vurasım var.
Kişi umursamaz ya da gamsız olamaz bana göre umursamadığı kişi ya da olaylar vardır. ya da kaybetme korkusu olmayan insanların tutumudur. Enerji tükettikleri doğrudur. Çoğunda bu kişilere fazla tepki verildikçe bundan beslenirler. Geri durdukça üzerine gelinmesini isterler. Bu yüzden bu kişilerin davranışlarını bana karşı kişisel bir durum olduğunu düşünüp uzak dururum geri adım attığımda olayın ciddiyeti ya da nekadar önemsendiğimi daha iyi anlarım. Kimseye fazla değer fazla önem vermemeye calışırım. Karşılıklı olan duygular beslenmelidir🤷♀️
Gamlılar neyi başardı ki bugüne kadar? Gamsız olmak lazım biraz. Herşeyi kafaya takmakla kendi enerjimi sömüremem. Duyarsızlıkla gamsızlık karıştırılmasın lütfen...
İnsanlar karşılarına çıkan problem ve olumsuz hadiselere karşı bence duygularını göstermek ve bir tepki vermelidir bence. Bu gibi "dünya yansa umrumda değil" davranışları, bu insanların zor günlerimizde yanımızda olacağından şüphe ederim. Dolayısı ile böyle bir kayıtsızlıktır yaşayıp hüsrana düşeceğime o insanı hayatımdan çıkarır, dostluk kurmam.
@kripton94 evet haklı buluyorum. Biraz daha açalım konuyu; İnsan duygularını yansıttığı kadar, karşıdan kabul görür. Ben hiç kimsenin gamsız, umursamaz olduğuna inanmıyorum. Kendi savaşlarını kendi içlerinde dışarıya yansıtmadan veriyorlardır. Duygularını gizleyen insanların güçlü kabul edildiği bu yaşam düzeninde olması gerekeni yaptıklarını düşünüyorum. Gidenin arkasından ağlayıp sızlamamak, kimseyi kendinden üstün görmemek, yaşanılan kötü olaylara ben ne yapacağım diye kara kara düşünmektense çıkar yolu bulma gayretinde olmak makul davranışlar olacaktır..
Ben de onları umursamam. Yapısı buysa çok da deşmemek lazım. Ayrıca en umursamaz insanın bile umursamaya başladığı zamanlar vardır, demek ki onun umursayacağı kadar önemli değilsiniz siz de onu önemsemeyin ve yolunuza bakın derim.
birşey yapmıyorum çünkü o dediğin ben oluyorum. Aslında gamsız ya da umursamaz değilim çevrem öyle sanıyor. Sadece işleri kendi içimde planlıyor ve çözüyorum. Çevremdekilere serzenişte ve şikayette bulunmuyorum.
Eee ben de öyleyim. Bizi sizler bu hale getirdiniz napalım kardeşim. Sevdiklerimi umursuyorum gerçi ben, sevmediklerim hiç umrumda bile değil. Enerjimi gereksiz insanlar için harcayamam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ufak tefek sorunlarda gamsız ve umursamaz olmak iyi birşey o kısımda özeniyorum çünkü biraz fazla ince ve detaylı düşünen biriyim ama büyük olaylar karşısında öyle davrananları boğasım geliyo silkeleyip nasıl umrunda olmaz diyesim geliyor