Dışarıya çıkarken bana bakan insanlara bile acaba ben yürürken bu benim hakkımda ne düşündü yürüyüşüm ezik gibimiydi yoksa diye düşünüyorum
Herhangi Biriyle konuşurken bile kişinin gözlerine bakamıyorum konuşma tarzımda bişeymi var acaba
Galiba bu beni beğenmedi sonra da kendimi çok değersiz hissediyorum abi çok kötü ya yıllardır farkındayım fakat artık elimden bişey gelmiyo
bıktım artık
Herhangi Biriyle konuşurken bile kişinin gözlerine bakamıyorum konuşma tarzımda bişeymi var acaba
Galiba bu beni beğenmedi sonra da kendimi çok değersiz hissediyorum abi çok kötü ya yıllardır farkındayım fakat artık elimden bişey gelmiyo
bıktım artık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özgüven eksikliğin var korkularının üzerine gitmelisin
Bende öyleyim. borderline hastalığına uyumun var bir araştır çünkü metninde kendimi gördüm
Psikoloğa gidebilirsin
2 sene önceki bensin
Nasıl düzeldi peki sorabilirmiyim?
16-17 yaşlarinda ben kelimenin tam anlamı m*ldim , konuşmayi bilmeyen , hocam benle konusurken yüzüne bile bakamayan, söyledigim seyleri kendim bile anlamadan konuşan biriydim , 1 tane arkadasim yoktu , beni gören yolunu degistiriyodu bana katlanmamak icin , yanlizlikla boguşuyodum resmen , iceriye kapandim bi dönem hic disari cikmadim , sonra eski cocukluk arkadaslarim beni her gordugunde gülerek ciddiyetsizce, niye yanimaza gelmiyon filan diyolardi , bu insanlarin ne kadar boş oldugunu farkettim , insanlar seni eleştirmiyor , herkes kendini düşünüyor gercekten sadece kendini düsünüyor, arkadaslık diye bisey yoktur, varsa hayatta guvendigin 1 2 dostun vardir onlarda yaninda utangac çekingen olmadigin insanlardir , her yerde seninle birlikte olan birisidir, ya da elestiriyor diyelim en fazla ne olcak? , bak yeminle eminimki benden daha sanslisin benim mahalledekilerin çoğu keko , hepsinin motoru var , benim kafa onlarla uyusmuyor zaten , önerim kick boksa veya başka bi spora yazil , ordan kafa dengi insan bulursun , ya da olmadi yks ye hazirlaniyorsan kütüphaneye git orda calis , arkadasin olmasa bile git , çünki insan icinde olmak özguvenini arttiracak , insanlarin seni onemsemedigini anlicaksin , eve kapanmak daha cok batmak demektir ,
Benim suanda samimi oldugum 2 arkadasim var gerisi boş benim icin
ÇOK TESEKKÜRLER