Sürekli Kendimi sorguluyorum?

Eşim ile sosyal platformda tanıştık aynı şehirlerdeydik. Kendisini sevmeye başladım bana daha önce 1 evlilik yaptığını ayrıldığını daha sonrada nişanlanıp ayrıldığını söyledi nedenlerini söylediğimde evliliğinde eşinin onu borçlandırdığını nişanlısının ise ailesine kötü davrandığından dolayı bitirdiğini söyledi. Neyse ben hic evlenmemiştim ama ailem saygı duydu kararım evlendik.4 ay olmadan aynı sorunları bana dayattı ailesini sevmediğimi onun parasının peşinde olduğumu ki benim maddi durumum iyi parası dediği ise oda öğretmendi bi an şaşırdım daha sonra huzursuzluklar başladı beni polise verdi inanın darp şiddet aldatma yok. Boşanma davası açtı açtığı davada eski eşi ve nişanlısından neden ayrıldığını dilekcede aynısını bana yaptı. :) Komik ama gerçek. herkes dolandırdı seni diyor bilezik götürdü vs dolandırmadı sadece geçmişinden dolayı bir hırsı vardı. Giden para olsun ama ben hayel kurdum düğün yaptım evlendim sonuç hüsran. Ama sorun bende 1 evlilik 1 nişan atmış kadın bu kadar cabuk vazgeciyorsa benide siler diye düşünmedim. Üzülüyorum cünkü rezil oldum herkeze. Ve inanın geçmişinde ne sorunlarını anlattıysa aynısını bana yapıyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Bunu bana biri anlatsa inanmam derim kesin bu kadına bişey yaptı yoksa kadın daha önce 1 evlilik 1 nişan atmış 3üncüde bu kadar cabuk vazgecmez.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben evlendiğimizden beri birkez olsun geçmişini acmadım. O bana acınca kızdım birkez gecmişini acma sevgili döneminde acma demiştim dedim sana. Sonrasında bana benim eski eşimin boyu 1,85 di ben onla 2 sene evli kaldım onun cektirmediğini sen 3 ayda cektirdin dedi. Boydan bahsetmesi o kadar acı ki benim boyum 1,70 :) Sustum sesimi cıkarmadım ne denir ki bu kadına
Sürekli Kendimi sorguluyorum?