Selam, 😶 Hayat boyunca bir sürü şey yaşıyoruz. Bir sürü duygu tadıyor, deneyimliyor ve öğreniyoruz. Yeri geliyor ders çıkarıyor, yeri geliyor pişman oluyoruz... Duygularınızı bir tarafa bakıp, 3. kişi tarafından kendi hayatınızı gözlemlediğinizde hangi duygu, olay ya da durum ağır basıyor? Şu an olduğunuz konumda, başka birinin hayatını gözlemlediğinizi düşünün. Ve ''o başka birinin hayatını'' dediğim, sizin hayatınız olsun. Dışarıdan gören biri ne derdi? Hayatınıza objektif bir şekilde baktığınızda ne görüyorsunuz? #umrumdışı
Güncellemeler
+1 yıl
süper soru.
Hayatınıza objektif bir şekilde baktığınızda ne görüyorsunuz?
Hayatıma baktığımda herkes gibi bazı hatalar yaptığımı görüyorum, bazı beklentilerimin olmadığını hayal kırıklığı yaşadığımı ve toparlanmak için çaba sarf etmem gerektiğini görüyorum. Sevinçlerimi ve üzüntülerimi görüyorum, umarım sevinçlerim bundan sonra üzüntülerimden çok olur.
Stalingrad’da kuşatma altına alınan 6. ordunun durumuna benzetebilirim kendi hayatımı. Öncelikle çoğu konuda belirsiz bir bekleyiş mevcut, bununla beraber hayallerini gerçekleştirmek için yıllarca azim, sabır ve stres altında çalışan bir adam var. Zaman zaman hayal kırıklıkları zaman zaman ise şanslı anları mevcut. Son olarak her koşulda kendine olan inancını korumayı başaran bir adam görüyorum.
Hayatın tadına bakıyo muyum hayır Evdeyim hava soğuk pandemi var Arkadaşlarımla Vatsap ta bile yazismiyoroz sanki virüs telefondaymış gibi Televizyon telefon kendı görevlerim dışında bişey yapmıyorum Yinde sağlıklıyım mutliyum