Hayata fani dünya gözüyle bakıyorum; burada her şey geçici. Sahip olduklarımız, mutluluklarımız, üzüntülerimiz bir imtihanın parçası. Bu bilinçle daha sabırlı ve şükrederek yaşamaya çalışıyorum. Kalıcı olanın ahiret olduğuna inanıyorum, bu yüzden iyi bir insan olmak ve geride güzel izler bırakmak için çabalıyorum. Dünya, gerçek hayatın bir hazırlık sürecidir.
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Sınavlarım olarak mesela bu akşam bir olay oldu annem benim biriyle konuştuğumu sandı bir tanıdıkla niye aradın? ilk o tanıdık konuşacak o kişiye de sordu hayır beni aramadı dedi oda dedi ki ben öyle sandım annem git gide bence Allah korusun ama beni yalancı çıkaracak çünkü dedi ki duydum o tanıdığın sesini duydum dedim ki sen dedin? git de bir tanıdığa o tanıdığı arasın hayır dedim anne başladı bela okumaya mesela annem bir şey yaptırmıyor az yaptırır ama şunu çok der kapıyı kapat lambayı kapat bana birşeyler getir gibi sonra çoğul konuşuyor dedim ki niye çoğul konuşuyorsun? dedi ki hoşuna gitmesi lazım bence korkuyor millet ona der ki kızın niye yapmıyor diye yapmadığımız halde diyor ki birlikte yaptık birlikte pişirdik gibi
Güzel bakış açısı.. Bende buna benzer bakıyorum.. Yaşadığım her ana mana katmaya keyif almaya calisiyorum:)) bir kaç gündür nedensiz bu halimden biz tık uzağım çarşamba günü duzelicem diye düşünüyorum :))
Her şey anlardan ibaret ama ben ise geleceğe yönelik kalıcı ya da uzun vadeli yatırımlar olmalı diyorum. Yoksa an ne ki gelip geçiyor, aldığın zevk de uçup gidiyor.