Aşk ve salat-ı tefriciye. Ne kadar sürede okuma gerekli ne kadar sürede tutsa tutar?

merhaba arkadaşlar ben aşık oldum birine ama çok uzakta ve benden pek hoşlanmayan birine. onun için 4444 defa salat-ı tefriciye okumak istiyorum aşık olması için ve beni faceden eklemesi için. ben ekleyemem çünkü daha önce o beni silmişti. ve bu insan müslüman değil... sizce tutar mı? duanın kabul olma şartlarına uymuyor mu bu durum? ne kadar sürede okuma gerekli ne kadar sürede tutsa tutar? umudu kesmek için bir zaman var mı.. ellerinize sağlık verilen cevaplar için şimdiden Allah razı olsun...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar face eklemesi için diye bir mantık yok yanlış aktarmışım sanırım. bana aşık olması için denemek istiyorum. ve benimle irtibata geçebileceği tek ortam face. ben ekleyemiyorum. normal bi aşk değil sanrm. biraz aşırı gibi...o yüzden.kötü hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar öğrendim ki, bu çok fazla duyduğum s.tefriciye pek doğru bir şey değil. bunu bana hakaret ve küfür etmeden açıklayan arkadaşlarımdan allah razı olsun :) dualar özgür irade için okunamaz bunu anladım. bunu yapmayacağım ama aklıma bir soru geldi. evet özgür irade. ama hangimiz aşkı kendimiz seçiyoruz? sizce ben şuna aşık olayım deyip oluyor muyuz? şahsen ben aşık olmayı istemezdim.pek de özgür değil miyiz aşkta? ( felsefee aeeaaeaeaee! )
Aşk ve salat-ı tefriciye. Ne kadar sürede okuma gerekli ne kadar sürede tutsa tutar?