Diğer YERYÜZÜNDE DUYGULARLA MI YAŞANIR MANTIKLA MI? Sillagess Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güzel bir ikilem ile başbaşa 🤫İnsan mantıklı bir varlık olsaydı Dünya şimdiki halinde olmazdı. YERYÜZÜNDE DUYGULARLA MI YAŞANIR MANTIKLA MI? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl mantık olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam 1 14 Yorumla Sillagess +1 yıl Çok iyiydi 😆 Yorumla xorxix +1 yıl @ihtimallerperisis Ben ispatlarim Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl @xorxix ispatlaaa Yorumla xorxix +1 yıl @ihtimallerperisis ispat ortada sana yazan kişi Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl @xorxix ne diyosun be sen Yorumla xorxix +1 yıl @ihtimallerperisis sana asildigimi sanma sadece benim yasadigum duygulardan dolayi yazdim yanlis anlasilma olmasin Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl @xorxix hayır ben anlmadım ki kanka sajhjwnsakqnwads Yorumla xorxix +1 yıl @ihtimallerperisis ayni duygulari sende yasiyorsun belli ispat kendinsin yani sevgili kardesim Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl @xorxix evett şimdi anladım evet sahbdkqwjNASW Yorumla xorxix +1 yıl @ihtimallerperisis ne diyosun be sen gibi atar yapinca aciklamak istedim asd Yorumla ihtimallerperisis +1 yıl @xorxix sağol Yorumla xorxix +1 yıl @ihtimallerperisis ispatlayamam demezsin artik 😂😂 Yorumla Sillagess +1 yıl Neler olmuş burda 😂 Yorumla xorxix +1 yıl @Sillagess hoş geldin iki aşık atışmıştı saza vurmuştu asd Yorumla
NasıllYaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet bende çoğu xaman duygularımla hareket ediyorum ya 😩 2 0 Yorumla
ᴡiɴcнᴇѕтᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Mantıkla yaşamazsan duyguların hayatını şey edebilir. :D 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Duygularla yasamak acı verebiliyor. Mantık daha güçlü kılar 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Duygu en iyisi mantık bir yerde devre dışı kalıyor 1 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hangisiyle istiyorsanız onunla yaşayın. 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 386 cevap paylaştı. Mantık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
mantık olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam
Çok iyiydi 😆
@ihtimallerperisis Ben ispatlarim
@xorxix ispatlaaa
@ihtimallerperisis ispat ortada sana yazan kişi
@xorxix ne diyosun be sen
@ihtimallerperisis sana asildigimi sanma sadece benim yasadigum duygulardan dolayi yazdim yanlis anlasilma olmasin
@xorxix hayır ben anlmadım ki kanka sajhjwnsakqnwads
@ihtimallerperisis ayni duygulari sende yasiyorsun belli ispat kendinsin yani sevgili kardesim
@xorxix evett şimdi anladım evet sahbdkqwjNASW
@ihtimallerperisis ne diyosun be sen gibi atar yapinca aciklamak istedim asd
@xorxix sağol
@ihtimallerperisis ispatlayamam demezsin artik 😂😂
Neler olmuş burda 😂
@Sillagess hoş geldin iki aşık atışmıştı saza vurmuştu asd
Evet bende çoğu xaman duygularımla hareket ediyorum ya 😩
Mantıkla yaşamazsan duyguların hayatını şey edebilir. :D
Duygularla yasamak acı verebiliyor. Mantık daha güçlü kılar
İkisini de dengelemek gerek
Mantıkla😄dünya acımasız
Duygu en iyisi mantık bir yerde devre dışı kalıyor