Nefret ettiğimiz bir insanı aynı zamanda umursamışta olur muyuz?
21
6
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Kız Görüşleri
umrumdışı_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Selam, Hayır, yer zaman böyle olmaz. Ya gerçek bir nefret söz konusu değildir ya da gerçekten nefret ediyordur fark etmez.. Yaşantı, geçmiş, olay ya da durumların etkisiyle tamamen umursamaz hale gelemeyiz her zaman. En azından çok kalıplaşmış örneğidir; eski sevgili. Çoğu kişi yaşanılan durumlardan dolayı nefret eder eski sevgisinden. Ancak profilinden de çıkmaz. Umursamamak bu değildir, umursamamak onu yok saymak ve öyle devam etmektir. Umursamak ise onu sürekli gözlemlemek ve söylediklerine dikkat etmektir. Ki, buradaki püf nokta; Umursamak; söylediklerine duygu beslemektir. Yeri gelince üzülmek yeri gelince mutlu olmaktır. Bu yüzden alakasız bir ikilidir.
0|3
2|2
Görüş hala geçerli mi?
Cailleach | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Nefret de bir duygu olması gereken nötr olabilmek yokmuş gibi davranabilmek
Oldum olası nefret söylemlerinden ve insanlardan nefret etmek gibi bir histen haz etmem. Kimseye de bu zamana kadar bu hissi yaşamadım. Birçok ilişkilerim oldu, hepsine de saygı duyarım. Haksız durumlarda gerginlikler de yaşadık lakin nefret etmedim. Bir misantropim yok insanlara, kişi ve kişilere açıkçası.. Bu onları umursamıyor ya da umursuyor olduğu sonucunu da çıkarmaz bende. Biten bitmiş, kalan "başım üstünde yeri vardır" dedim hep. İkisi arasında bir ilgi konusuna gelince; vardır muhakkak.. Onu da etrafımda olan biteni izlerken, bir yerlerde söylemlere kulak misafiri okurken tanık olduğum kadar diyebilirim.
1|1
0|0
AyşeAfraa | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Nefret bir duygudur ve o kişi bu duyguyu hissediyorsa kişi kesinlikle umursuyor demektir çünkü umursamaz insan bir insanı nefret edecek kadar umursamaz.
0|1
0|0
DreamWhileAwake | Kişilik & Karakter konusunda 4,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Evet nefret de bir duygudur ve bir insana karşı bunu hissetmek aslında ona değer verdiğini gösterir. Yani umursuyorsundur.
Nefret ettiğin için umursamış oluyorsun.. umursamasan ilgilenmezsin ona karşı bir duygu beslemezsin bana göre.. tabi ki umursamak illa içinde ona karşı olumlu hisler olduğunu göstermez bence. Nefret ettiğin için umursarmış oluyorsun..
Evet. Nefret etmek çok güçlü bir duygu ne kadar “ondan nefret ediyorum umrumda değil ! “ diye söylenilse de deli gibi umursadığının kanıtıdır. Umursamayan insan ne nefret eder ne de sever o kişiye karşı tamamen nötr bir ruh halinde olur.
0|1
0|0
ArımBalımPeteğiim | Kişilik & Karakter konusunda 250 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Evet öyle. Nefret ağır bir yük. İnsan nefret ettiği kişiyi önemsiyordur. En güzel ceza unutmaktır, önemsememektir
0|1
0|0
Kıyam_et | Kişilik & Karakter konusunda 119 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Nefrette bir umursayıştır. O ne yaparsa yapsın takmamak yok saymak insanoğluna verilebilecek en ağır cezalardan biridir.
0|1
0|0
minikhırçınkedi | Kişilik & Karakter konusunda 2,6b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Umursamazsaan o kişiye karşı hiç bir duyguyu beslemezsin. Nefret varsa umursaanıyordur.
0|1
0|0
1randoman | Kişilik & Karakter konusunda 757 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Tabii ki... Umursamadığım adamdan niye nefret edeyim.
0|1
0|0
Vişnelisuffleee | Kişilik & Karakter konusunda 345 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Nefrette bir duygudur sonuçta nefret ederek ona enerjini harciyorsun yani umursuyorsun.
0|1
0|0
gokhaniscimen | Kişilik & Karakter konusunda 558 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Nefret ettiğim insandan olabildiğince uzak durmaya çalışırım
0|1
0|0
maviaskk | Kişilik & Karakter konusunda 895 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Evet tabii ki. Nefret, hele ki kin bunlar hep emek isteyen insanı yoran duygular.
0|1
0|0
E2E0S1R3 | Kişilik & Karakter konusunda 53 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Nefret çok güçlü bir duygudur kime göre neye göre umursamıyorsun..
0|1
0|0
reisaga | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Yani kısmen öyle oluyor. Bu önü hesaba katmak oluyor.
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Nefrette güçlü bir duygudur. Nefret ettiğin sürece bir çeşit duygu bağı ile bağlısın. Hiçbir şe hissetmediğin gün hepsi bitmiştir
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Oluruz çünkü nefret edecek kadar onu sevmiyorsundur bu yüzden illa ki umrunda olur. Nefret etmek yerine onu yok sayarsan o zaman umursamamış olursun
0|1
0|0
majestetuncay | Kişilik & Karakter konusunda 36,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
önemsemediğin bir insandan nefret etmenin içi boştur..
0|1
0|0
яüүαмsı | Kişilik & Karakter konusunda 422 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hayır nefret ediyorsan umursuyorsundur
0|2
0|0
Gizli Üye
1 ay
Oluyoruz çünkü nefret ettiğin insan kötüde olsa umrundadır
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Evet öyledir, nefret ettiğin için umursuyorsundur
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Evet bir nevi öyle oluyor
0|1
0|0
Abseyt | Kişilik & Karakter konusunda 119 görüş paylaştı.
Xper 5
25 gü
Nefret bile etmiyorum
0|1
0|0
istemi_yabgu | Kişilik & Karakter konusunda 370 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Kesinlikle evet
0|1
0|0
__1xx1__ | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Evet
0|1
0|0
AltınYaprakS | Kişilik & Karakter konusunda 4,2b görüş paylaştı.
En İyi Kız Görüşleri