Oldugum gibi görünen göründüğü gibi olan Ici dışı bir Seffaf Acik net hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı olarak benimseyen Dünyaya birkere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim dünyada en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklanirsa kokar bir insan düşüncesini ensesinin arkasına degil masanın ortasına koymali diyen bir felsefem olan bir insanim bu platformda bile öyleyim San şöhret para pul unvan gibi hırsları olmayan bir insanim Kimseyi engellemedim mesaj kutum da hep açık
Merhabalar, Genellik bizim oralarda öyle insanlara yapmacık diyorlar bence kimse kimseyi kendime beğendirmek için onun sevdiği tarz yapmaması lazım herkes neyse o olsun yoksa hayatta üzülen taraf hep o kişi olur kimseye kendini sevdirmek zorunda degiliz
Sırf kendimi sevdirmek için böyle bir şey yapmam kimse yapmamalı. Bizi olduğumuz gibi seven insanlara ihtiyacımız var görünmeye çalıştığımız şekilde değil.
Hayır davranmam. Eskiden insanların sevgisine önem veriyordum.. Şimdi umrumda değil sevdiğim 2 3 kişi var zaten onlar sevsin yeter. Birilerinin sevgilerini kazanmak için uğraşan kişiler sevilmek yerine çok itici duruyorlar bence.
Hayır davranmam ne isem o şekilde sevsinler beni. Başkalarına göre şekillenen kağıt değilim o yüzden kendimi şekilden şekile sokarak sevdirmem, daha önemlisi kendimi kandırmış olurum ve ben kendimi kandıracak kadar düşmedim.
Hiç kimse bu soruya dürüstçe cevap verebilecek kadar kendinin farkında veya samimi değil. Çünkü herkesin tek bir yüzü var iki yüzlü insanlar bizim kafamızdan kurduğumuz başka bir evrende sevgili "Soran" ...
Kişilik kavramının bu kadar kolay harcanması maalesef günümüz şartlarında çok doğal karşılanıyor. Hiç kimse benden üstün değil ki, ya da benden aşağı değil. Sırf birini etkilicem deyip olduğundan farklı karaktere girenlere karaktersiz denir...
Özgür ruhum. Rüzgar gibi esen bir kadınım, kimi ne zaman uçuracağım belli olmuyor. İçimden geldiği gibi yaşıyorum, kimse beni sevsin diye olmadığım bir kadın rolüne bürünemem.
Hayir asla ben kimseye kötülük yapmam olduğum gibiyim ve övünmek gibi olmasın ama gerçekten herkes çok sever ama bana kötülüğü olanlara şeytanım kabulüm...
Hayır asla olmadığım biri gibi görünmeyi sevmem lakin hoşlandığım kişiye karşı biraz değişebilyorum aslında ben o kişi değilim ama saçma sapan bir hal aldığım doğrudur normalde kimseye kendimi sevdirme gibi bir gayem olmadı.
Hayır, bu başta işe yarasa da hep böyle davranamazsınız. Gerçek siz ortaya çıkınca katlanılmaz bir aşk/arkadaşlık ilişkisine döner ve en mutlu olduğumuz zamanlar kendimiz olduğumuaz zamanlardır.
kesinlikle olduğumuz gibi davranmalıyız. söyle düşünelim. başkası gibi davrandığımızda o kişinin ruhunu çalmış oluruz. bu hırsızlık yerine geçer. ve hırsızı kimse sevmez... ;)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır, davranmam, beni olduğum gibi kabul etmelerini isterim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır. Ben onları sevmedikten sonra beni sevmelerinin bir önemi yok. Kafalarına göre.