Aile & Toplum Sevmediğiniz halde seviyormuş gibi davranmak zorunda olduğunuz insanlar var mı? CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sevmediğiniz halde seviyormuş gibi davranmak zorunda olduğunuz insanlar var mı? Sevmediğiniz halde seviyormuş gibi davranmak zorunda olduğunuz insanlar var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır hiç öyle zorunda kalmadım. gerçekten seviyorsam söylerdim sadece 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet aynı evde yaşadığım insanlar sevmesem de seviyormuş gibi davranmak zorunda kalıyorum 1 0 Yorumla
tnhnylc01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok yüz ifadelerim ele veriyor haliyle öyle davranmak çok zor 1 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl çalıştığımız iş yerlerinde zekasızlara katlanıyoruz 1 0 Yorumla
Yagmurdamlam1 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Davranamıyorum anında belli oluyo😊 1 2 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Ben de çok belli ederim 😃 Yorumla Yagmurdamlam1 +1 yıl Yapçak bişey yok 😄 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Var. Geçinmek zorunda olduğum arkadaşlar gibi. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. bu kadar rolü yürütemem ki 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 798 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
ZINDASTI Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İyi oyunculuk 1 3 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Evet Oscar’ı hak ediyor 😄 Yorumla ZINDASTI +1 yıl İnsan kandırmaya profesyonel olsak ta tahammül edemediğimiz insanlardan uzak durmayı tercih ederiz Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Bence de imkan varsa uzakta kalmak en iyisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır hiç öyle zorunda kalmadım. gerçekten seviyorsam söylerdim sadece
Evet aynı evde yaşadığım insanlar sevmesem de seviyormuş gibi davranmak zorunda kalıyorum
Yok yüz ifadelerim ele veriyor haliyle öyle davranmak çok zor
çalıştığımız iş yerlerinde zekasızlara katlanıyoruz
Davranamıyorum anında belli oluyo😊
Ben de çok belli ederim 😃
Yapçak bişey yok 😄
Hayır yok.
Var kyk oda arkadaşlarım
Var. Geçinmek zorunda olduğum arkadaşlar gibi.
bu kadar rolü yürütemem ki
Varlar
Evet
Yok.
Maalesef.
evet var
Hayır yok
Hayır
İyi oyunculuk
Evet Oscar’ı hak ediyor 😄
İnsan kandırmaya profesyonel olsak ta tahammül edemediğimiz insanlardan uzak durmayı tercih ederiz
Bence de imkan varsa uzakta kalmak en iyisi