Bence yalaka olmadigimiz icin, egolarini oksamadigimiz icin insanlar bize karsi mesafeli, ilgisiz, kotu davranislarda bulunurlar vs. Sizce de boyle degil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Gnxll
Güncellemeler
+1 yıl
Artik yalaka olmaya karar verdim..
Bence yalaka olmadigimiz icin ve egolarini oksamadigimjz i icin insanlar bize karsi kotu ilgisiz vs oluyo sizce?
Eğlenceli biriyim hızlı ve dolu bir hayat geçirdim konuşma tarzım düzgün her konuda bı yardimim dokunabiliyor anılarım bitmiyor anlatsamda onlarda dinliyor
31 yaşındayım iki üniv bitirdim kemerde yaşıyorum ailemde çiftçiden burokrata kadar değişik kesimlerden insanlar var daha önce kazandığım parayla ev araba almak yerine pek çok ülkeyi gezdim geldim şu an çok küçük bir sermaye ile sirketimi kurdum inzivaya çekildim profilimde ki sorular kısmından burada neden bulunuyorsunuz sorusunu açarsan hayatımın dolu gecisini kısmen gösterdim
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bence yalaka olmadigimiz icin ve egolarini oksamadigimjz i icin insanlar bize karsi kotu ilgisiz vs oluyo sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanlış karar vermişsin, kendin ol! Kimseye ihtiyacın yok.
Offf boyle de skici
Değiş o zaman.
Haklı sözlerden nefret etmesem de,
Bunu söylemekten nefret ediyorum.
Anlamadim
Hakli oldugunu söylüyor
Nickimi okumadan anlamadım diyenlerden daha çok nefret ediyorum 😡
Sjjsjsjs
Tam da anlattığın gibi yalaka olmadığımız için hepsi. Nett
Hayatinin merkezine insanları koymazsan sevilirsin
Nasil yani
Ben çok açık sozluyum ama herkes buluşmak istiyor
Nasil yapiyosun bunu
Eğlenceli biriyim hızlı ve dolu bir hayat geçirdim konuşma tarzım düzgün her konuda bı yardimim dokunabiliyor anılarım bitmiyor anlatsamda onlarda dinliyor
Nasil dolu hayat gecirdin
31 yaşındayım iki üniv bitirdim kemerde yaşıyorum ailemde çiftçiden burokrata kadar değişik kesimlerden insanlar var daha önce kazandığım parayla ev araba almak yerine pek çok ülkeyi gezdim geldim şu an çok küçük bir sermaye ile sirketimi kurdum inzivaya çekildim profilimde ki sorular kısmından burada neden bulunuyorsunuz sorusunu açarsan hayatımın dolu gecisini kısmen gösterdim
Dürüst yalaka olmayansevilmez
Olabilir