AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Derdini paylaşmak istediğim halde kaçan insan o deryada bogulsun sorun yok
Merhaba,
Genel olarak hayır, bitmez aksine daha da çoğalır...
İnsanlar seni ordan vurur!
Anlatildikca ruhen rahatlar ve hafiflersin içini dökerek.
Çok dert anlattım çok da dert dinledim. Değişen bir şey olmadı. Hala dertliyiz vesselam.
Bitmez sadece o anki derdimiz ve duygularımız açığa çıkar. Yaşadıkça dert mi bitermiş?
Dert anlatmayı sevmem. Dert bitmez. Ölene kadar bizimledir. Dillendirmeye gerek yok.
Dertler derya olmus bende bir sandal devrilip batmisim yikilmisim ben
Bitmesede azalır hafifler hiç anlatmamaktansa iyidir
Dertler bitmez hafifler. Belki unutulur...
Anlatılmalı.
Keşke öyle bir çare olsaydı ne güzel hiç kimsenin bir derdi olmazdı.
Bende sevmem anlatmam da anlatılırsa susturuyorum anlatınca bi bok olmuyor zaten maske takmayı öğrenin abi kimsenin derdi kimsenin umrunda değil
Kendi iç dünyanda çözmek en iyisi. Seni senden daha iyi kimse anlayamaz.
Bitmese bile doğru kişiyle paylaşıldığında biraz da olsa rahatlatır.
Dertler anlatıkça bitmez, anlatıkça insanın anlatısı gelir bir nevi insana rahatlama hissi gelir.
Dertler anlatılınca bitmiyor ama sıradanlaşıyor gözümüzdeki büyüklüğünü kaybediyor Buda birçok şeye vesile oluyor
Bitmez anlatıldıkça çoğalır bence, dert tek bir kişiye anlatılır o da görüşüne inandığın biri olur geri kalan anlatmaların sonu yine kendini kötü hissetmekle biter
Dertler anlatlatikca hafifler yok olur dertler bir nasirdir anlatikca kabuk baglar icine at at nereye Kadar cikar icindeki duygulari sende kurtul oda kurtulsun.😊🕊️
Hayır bitmez sadece insan anlattıkça hafiflediğini hisseder. içini dökmek iyi hissettirir çünkü çogu zaman insanlar asıl derdini kendine bile itiraf edemez.
Bence çeşidine bağlı. Bazı dertleri zihninde köşeye bırakıp kaçarsın. Ama anlatsan hafiflersin. Bazı dertleri de bağırında biriktirirsin üstüne kilit vurursun sittin sene anlatsan yine tükenmez.
Alakası yol paylaştıkça çoğalıyor sürekli etrafında derdini anlattığın insanlar ummadık anda hatırlatıyor canını sıkıyor ha bide kimse kimsenin derdi için gerçekten can sıkmıyor bunuda atlamayalım...
Kimseye dert de anlatmam kimsenin derdini de dinlemek istemem çözümü olmayan şeyler için kimsenin canını sıkmayalım o mutsuz diye ben de mutsuz olamam ben mutsuzum diye kimse de üzülsün istemem.
Bitmez ama hafifler insan anlatınca. Çünkü karşı taraf olaylar karşısında bakamadığı veya bakmaktan kaçınmış olduğu pencereden bakmayı öğretiyor konuştukça.
dert anlattıkça çoğalır..
Dinleyecek birilerin varsa hiç bekleme anlat derim. Belki derdine derman olmaz ama pansuman olur. Varsa derdini dinleyecek birileri onları da kaybetmemek lazım, değerini bilmek gerek 😊
Dert paylaşa paylaşa çoğalır.
Bitmez ama yükü hafifler nazende yeni bakış açısı kazandirirki bu faydalıdır
Derdi veren dermanı da verir önemli olan derdi verenin hatırına derdini sevmek sabretmektir
Dert anlattıkça içine dert olur büyür seni daha da üzer aynı şeyleri yaşatır anlatmayınca da boğazında düğüm gibi kalır adı üstünde dert gitmiyor ki
Rahatlatır ama bitmez
Anlatılfıkça unututulmaz
Başka bir şeye uğraş verdikçe artık akılda dert bile kalmaz
Gerçek bir dostla konuşmak iyi olur. Bitmesede insan rahatlar. Bazen bende çok arıyorum. Gerçekten beni dinleyen anlayan biri olsun istiyorum.
insan derdini anlatınca derdi bitmiyor. ama karşı tarafa anlatınca bir nebze de olsa rahatlayabileceğini söyleyebilirim.
En azından rahatlatır karşı taraf içinizi rahat ederse
İnsanlara anlatınca anlamıyorlarki. En iyisi Allah'a anlatmak🙃🙃🙃
Bitmez ama konuştukça paylaştıkça hafiflediğini hissedersin
Bitmez sadece başkasının ilgisi azıcık seni teselli eder
Bitmez ama acısı ve verdiği sıkıntı yok denecek kadar azalır.
Dertler anlattıkça ne biter ne de azalır anca rahatlarsın
hayır bitmez daha fazla fikir çıktığı için zorlaşır.
Dertler, çözüldükçe azalır, bitmez, anlatmakla hiç bitmez.. :D
Bitmez bazen hafiflemez de duvara anlatır durursun değişen birşey yok:D
Hyr hiç kimseye anlatma derdjnj yaran içinde kalsın kimse seni nerden vurcaginj bilmesin
Valla dert ıslak mendil gibi bir cekersin milyonlarca gelir anlatsan nafile
Kişiliğinle alakalı kimisi paylaşarak kimisi tek başına yener
Bitme ihtimali vardır ne demişler bir elin nesi iki elin sesi
gardaşım kendin bile inanıyormusun buna? tabiki bitmez anlattıkça artar aksine...
Anlattikca rahatlarsin ama surekli anlattikca da iyice kendine hatirlatirsin kısır döngü.
Bitmez ama anlattıkça terapi olur insan anlattıkça zehrini akıtır ve bu çok iyi gelir
Bitmez. Ama anlatınca psikolojik olarak rahatlıyorum
Bunu burada paylaşman bile ne kadar dertli olduğunun göstergesidir...
Anlatmakla bitmez o sebepten anlatmayı sevmiyorum
Dertleri anlatınca rahatlariz ama bitmez ya...
Anlattıkça bitseydi hâlâ anlatılıyor olmazdı 🥴
Hayır, anlattıkca dahada beter olur.
psikiyatristlere boşa gidilmiyor bence azalır.
Bitmez sadece anlık diner...
kime anlattığına bağlı
Kime anlattığına bağlı
Bitmrz tabikide sadece rahatlama olur
Bitmez ama etkisi azalır
Dert anlatildikca hafifler