Kişilik & Karakter Masum şeyleri kötü emellerinize alet ediyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Siz benim Togepi emojimi sapık emellerinize alet edersiniz heeee. Sizleri şiddetle kınıyorum. İşin şakası bu tarz şeyler içine giren veya şahit olduğunuz oldu mu? Masum şeyleri kötü emellerinize alet ediyor musunuz? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sapık olsa böyle kibar demezdi, sadece abazan bir herif görseldeki. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynı şeyler :D Yorumla u OurangMedan +1 yıl Evet.😏 Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kötü emellerim yok, masum şeyleri kendi halinde bırakırım. 3 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayir dxjdjj👉 🙊👉 bir de boydan (🐒) görebilir miyim 3 10 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım ben lfghkgf Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Üstteki emojiyi ben attim. Altyaki mesaji da baskasi Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Yani boydan foto at demenin bir baska yolu. Djxjd Yorumla Soran +1 yıl Heee anladıım :D Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Alakasi yok ama gorseli gorunce bu aklima geldi Yorumla Soran +1 yıl Var aslında boydan foto istemek nedir ya klghgf Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Soğuma nedeni Yorumla Soran +1 yıl Engel direk kjlghf Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Aa foton gitti ya djxjd Yorumla Soran +1 yıl Ahahah bunu yazanın fotosunu götür kjfglhf Yorumla
AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kötü emellerim yok olsa da masum olanları alet etmem kötü insanları alet ederim. 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yeteri kadar uzun süre bakarsan emojin KFC menüsünde yer alır. Sapıklık yapmadan da bu işler yapılıyor be jdsghjsdhgkj 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Civciv katliamını kınıyorum püğ lkghkfg Yorumla AçarakŞah +1 yıl Peki şeye ne diyorsun. Tavuğa kürtaj yapıp annesini çocuğuna batırıp ekmek kırıntıları tamam şinitzel işte ben gidiyom akfkasjfag Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha doğmadıysa sıkıntı yok gjhg Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yaa çok güldüm bu nee 🤭😂😂 her türlü yürüyen gördük de böylesini de ilk kez 👏🏼😂 3 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Olmadıda o civcivçıkacakcivçıkacak masum şey artık hiç masum görünmeyecek gözüme, yanarım yanarım, ona yanarım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkek milletinin cinsellikten başka bi BOxxK düşünmediğinin en iyi kanıtlarından birisi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar haklısın ki :D Yorumla
Ichigo-Ichie Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu konuda bile beyinleri bu sınıra kadar çalışıyor, gülsem mi ağlasam mı bilemedim😃 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek arkadaşımın bana attıklarını bir görseniz aman aman bu çok masum 😀 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sapık mı erkek arkadaşın kllkhfg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok canım biz öyle fantezi seviyoruz Yorumla Soran +1 yıl ljdghsgjsd o da iyiymiş Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Etmem yav. Bu benim profilimdeydi ponçik şeyi günahkar ilan etmişler 🥺 1 0 Yorumla
wwowws Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl defalarca bu tarz mesajlara en sevdiğim dediğim kişiler tarafından şahit oldumrezillik 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hayır kişi nesne ve ya objelere karşı böyle emellerim ve ya alet etmişliğim yok 1 0 Yorumla
SnowHoundx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Görselden bi tek ben birşey anlamadım galiba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çıplak şey diyo Yorumla
Yalnızakrep33 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Aynısı yaptım tuttu la 🙂🙂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yav bununda mı ekmeğini yedin klghklgf Yorumla Yalnızakrep33 +1 yıl Öyle de nude olarak değil tabi normal düz resim olarak Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha :D Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Neğğğğğğğğğğ çok korkunç bu 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Togiyi kötü emelelrine alet ettiler kirlenmiş hissediyom kfghlfg Yorumla sadecekimmm +1 yıl Gösümü kapatıyorum daha fasla buna bakamam olmayan ahlakım bozuldu togi :( Yorumla Soran +1 yıl Püüüğ reziller püüğ hığğk Yorumla sadecekimmm +1 yıl sondaki hığkda gösüme sğmüük kaçtı napıyorsun hı önceden haber verseydin Yorumla Soran +1 yıl Sana yapmadım sabıklara yaptım jgkg Yorumla
nenguzum Takip Et Yoda Yaş: 118 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzelim emojiden de soğuttular 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim togi emojim o :((((( Yorumla nenguzum +1 yıl Benim arkimle emojim Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. bu ne ya döslfjk 2 0 Yorumla
Tilkinincivcivi Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hahahah ayy civcivin ne suçu vardıı 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu şey ettim zaten Togepi emojimi kirtlettiler bu bir namus meselesi artık klfhf Yorumla Tilkinincivcivi +1 yıl 😀😀 Yorumla
öreke Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Ne saçmalamış ya! Hiç hazetmem böyle erkeklerden 1 0 Yorumla
aslan-burcu-erkeği Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ben bunu sertlestim manasında kullanıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ay bu nee hahaa sesli güldüm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Biz civcivler buna gülemiyoruz hüüğ Yorumla
Quinnbaby Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Masum mu? Masum tek bi şey yok 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Masum olan tek şey şu an benim oyun nickimin çok benzerini KS de hesap olarak açman lkfhghf Yorumla Quinnbaby +1 yıl Masum mu bu ahahaha Yorumla Soran +1 yıl Ya ahahaha rastlantı oldu bugün değişitrmiştim nicki trolüne arkadaşlarla jkkh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sapık olsa böyle kibar demezdi, sadece abazan bir herif görseldeki.
Aynı şeyler :D
Evet.😏
Kötü emellerim yok, masum şeyleri kendi halinde bırakırım.
Hayir dxjdjj
👉 🙊
👉 bir de boydan (🐒) görebilir miyim
Anlamadım ben lfghkgf
Üstteki emojiyi ben attim. Altyaki mesaji da baskasi
Yani boydan foto at demenin bir baska yolu. Djxjd
Heee anladıım :D
Alakasi yok ama gorseli gorunce bu aklima geldi
Var aslında boydan foto istemek nedir ya klghgf
Soğuma nedeni
Engel direk kjlghf
Aa foton gitti ya djxjd
Ahahah bunu yazanın fotosunu götür kjfglhf
Kötü emellerim yok olsa da masum olanları alet etmem kötü insanları alet ederim.
Yeteri kadar uzun süre bakarsan emojin KFC menüsünde yer alır. Sapıklık yapmadan da bu işler yapılıyor be jdsghjsdhgkj
Civciv katliamını kınıyorum püğ lkghkfg
Peki şeye ne diyorsun. Tavuğa kürtaj yapıp annesini çocuğuna batırıp ekmek kırıntıları tamam şinitzel işte ben gidiyom akfkasjfag
Ahahaha doğmadıysa sıkıntı yok gjhg
Yaa çok güldüm bu nee 🤭😂😂 her türlü yürüyen gördük de böylesini de ilk kez 👏🏼😂
Olmadıda o civcivçıkacakcivçıkacak masum şey artık hiç masum görünmeyecek gözüme, yanarım yanarım, ona yanarım.
Erkek milletinin cinsellikten başka bi BOxxK düşünmediğinin en iyi kanıtlarından birisi
O kadar haklısın ki :D
Bu konuda bile beyinleri bu sınıra kadar çalışıyor, gülsem mi ağlasam mı bilemedim😃
Erkek arkadaşımın bana attıklarını bir görseniz aman aman bu çok masum 😀
Sapık mı erkek arkadaşın kllkhfg
Yok canım biz öyle fantezi seviyoruz
ljdghsgjsd o da iyiymiş
Etmem yav. Bu benim profilimdeydi ponçik şeyi günahkar ilan etmişler 🥺
defalarca bu tarz mesajlara en sevdiğim dediğim kişiler tarafından şahit oldum
rezillik
hayır kişi nesne ve ya objelere karşı böyle emellerim ve ya alet etmişliğim yok
Görselden bi tek ben birşey anlamadım galiba
Çıplak şey diyo
Aynısı yaptım tuttu la 🙂🙂
Yav bununda mı ekmeğini yedin klghklgf
Öyle de nude olarak değil tabi normal düz resim olarak
Ahahaha :D
Neğğğğğğğğğğ çok korkunç bu
Togiyi kötü emelelrine alet ettiler kirlenmiş hissediyom kfghlfg
Gösümü kapatıyorum daha fasla buna bakamam olmayan ahlakım bozuldu togi :(
Püüüğ reziller püüğ hığğk
sondaki hığkda gösüme sğmüük kaçtı napıyorsun hı önceden haber verseydin
Sana yapmadım sabıklara yaptım jgkg
Güzelim emojiden de soğuttular
Benim togi emojim o :(((((
Benim arkimle emojim
Aaa tövbe estağfurullah 😂
bu ne ya döslfjk
Hahahah ayy civcivin ne suçu vardıı
Bende onu şey ettim zaten Togepi emojimi kirtlettiler bu bir namus meselesi artık klfhf
😀😀
Ne saçmalamış ya! Hiç hazetmem böyle erkeklerden
Ahahah evet ederim 😂😂
😂😂😂 valla ne dicemi bilemedim. simdi
Ben bunu sertlestim manasında kullanıyorum
Etmem, bu kadar da olmaz yaa
Ay bu nee hahaa sesli güldüm
Biz civcivler buna gülemiyoruz hüüğ
Masum mu? Masum tek bi şey yok
Masum olan tek şey şu an benim oyun nickimin çok benzerini KS de hesap olarak açman lkfhghf
Masum mu bu ahahaha
Ya ahahaha rastlantı oldu bugün değişitrmiştim nicki trolüne arkadaşlarla jkkh
Hayır hiç öyle şeyler yapmam 🤧
Etmenm😂😂😂
Hayır.
Çok salakça
Oluyor bazen ufak tefek şeyler
Etmiyorum
İşime hangisi gelirse agaa
Gerek duymam
Ederim hiç acımam