Kişilik & Karakter 16 personalities kişilik tipiniz nedir (MBTI)? Master_Of_Puppets Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim sonuçlarım infp-a çıktı sizinki? Güncellemeler+1 yıl testi şuradan yapabilirsiniz: ://www.16personalities. com/tr başına https ekleyin 16 personalities kişilik tipiniz nedir (MBTI)? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
anonimanonim10 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Hep ISFP çıkıyor ama o site Mbti teorisinin gelişmemiş versiyonuyla insanları test ediyor. 0 0 Yorumla
olgnnitto Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl enfpt mi öyle bişeydi 0 10 Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl kampanyaci mi yaziyordu Yorumla olgnnitto +1 yıl he ya Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl peki sonuclar sana uyuyor muydu? yani ayy bu benim dedirten bisey oldumu Yorumla olgnnitto +1 yıl yanii birebir olmasa da evet benzer yanları vardı Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl güzel Yorumla olgnnitto +1 yıl niye ki Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl enfp olmak guzeldir Yorumla olgnnitto +1 yıl ne artısı var ki Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl enfpler kibar olur cunku Yorumla olgnnitto +1 yıl Haklısın kibar olduğumu düşünüyorum Yorumla
sedat-34 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı. INFJ-A (savunucu) 0 3 Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl çok nadirsin ozaman 100 kiside 1 girulur bu kisilik tipi :) Yorumla sedat-34 +1 yıl Soruyu görünce testi meraktan çözdüm. Konuyla ilgili çok fazla bilgim yok ama benim sonucumun nadir olması güzel çünkü bu tipler pek mutlu olamıyor. Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl malesef :((( Yorumla
_Vali_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl ENFJ - A çıktı :) 0 1 Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl çok güzel Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ISFP-T 0 1 Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl güzel Yorumla
venüslübtl Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benimde o çıktı 0 3 Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl çok güzel Yorumla venüslübtl +1 yıl İntp çıkmış benimki seninkini de o sandım yanlış oldu Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl ha tm Yorumla
mindyourownbusiness Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl INFP-T benim 0 7 Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl çok güzel bende infp :) Yorumla mindyourownbusiness +1 yıl Sen daha önceden bu soruyu sormamış mıydın? O soruyu soran kişiyle aynı kişi olma ihtimalin var mı? Adı bruhbruh gibi bir şeydi. Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl evet ben o kişiyim:D Yorumla mindyourownbusiness +1 yıl Niye diğer hesabı kullanmıyorsun? 😂 Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl başka cevaplar almak istiyorum cunki 😂 Yorumla mindyourownbusiness +1 yıl Sana o kadar mesaj attım görmedin. Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl aaa pardon hemen göreyim Yorumla
Jokerr_21 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl bu ne la 0 1 Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl kişilik testi :D Yorumla
İlişmeBabaYorgun Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Linke tıklanmıyo 0 3 Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl basına http yaz Yorumla Master_Of_Puppets +1 yıl site link atmama izin vermiyor cunki Yorumla İlişmeBabaYorgun +1 yıl Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hep ISFP çıkıyor ama o site Mbti teorisinin gelişmemiş versiyonuyla insanları test ediyor.
enfpt mi öyle bişeydi
kampanyaci mi yaziyordu
he ya
peki sonuclar sana uyuyor muydu? yani ayy bu benim dedirten bisey oldumu
yanii birebir olmasa da evet benzer yanları vardı
güzel
niye ki
enfp olmak guzeldir
ne artısı var ki
enfpler kibar olur cunku
Haklısın kibar olduğumu düşünüyorum
INFJ-A (savunucu)
çok nadirsin ozaman 100 kiside 1 girulur bu kisilik tipi :)
Soruyu görünce testi meraktan çözdüm. Konuyla ilgili çok fazla bilgim yok ama benim sonucumun nadir olması güzel çünkü bu tipler pek mutlu olamıyor.
malesef :(((
ENFJ - A çıktı :)
çok güzel
ISFP-T
güzel
Benimde o çıktı
çok güzel
İntp çıkmış benimki seninkini de o sandım yanlış oldu
ha tm
INFP-T benim
çok güzel bende infp :)
Sen daha önceden bu soruyu sormamış mıydın? O soruyu soran kişiyle aynı kişi olma ihtimalin var mı? Adı bruhbruh gibi bir şeydi.
evet ben o kişiyim:D
Niye diğer hesabı kullanmıyorsun? 😂
başka cevaplar almak istiyorum cunki 😂
Sana o kadar mesaj attım görmedin.
aaa pardon hemen göreyim
bu ne la
kişilik testi :D
Mimar.
Linke tıklanmıyo
basına http yaz
site link atmama izin vermiyor cunki
Anladım