bu testi çözün ve sonucu görüş olarak belirtsin size ne kadar uyuyor sizce görüşlerinizide belirtin :3 buyrun! https://www.16personalities.com/tr
Benimkisi INTP -T tamamen doğru bence :D
Benimkisi INTP -T tamamen doğru bence :D
Çok doğru
Kişilik Tipiniz; SAVUNUCU (INFJ-T)
https://i.hizliresim.com/WDQl9m.jpg
Savunucu kişilik tipi çok ender görülmekte olup, nüfusun yüzde birinden azını oluşturur, ama yine de dünya üzerinde izlerini bırakırlar. Doğuştan gelen bir idealizm ve ahlak hisleri vardır, ancak onları diğer idealist kişilik tiplerinden ayrı kılan kararlılıkları ve azimleridir; Savunucular boş oturan hayalperestler değil, hedeflerini gerçekleştirmek ve kalıcı bir olumlu etki bırakmak için somut adımlar atabilen kişilerdir.
Savunucular başkalarına yardım etmeyi hayatlarının amacı olarak görme eğilimindedirler, ancak bu kişilik tipine sahip insanların kurtarma çalışmalarına katıldığı ve hayır kurumu işleri yaptığı görülse de, gerçek tutkuları insanların kurtarılmasına hiç gerek kalmaması için sorunun kalbine inmektir.
Savunucular aslında çok özgün bir nitelik kombinasyonunu paylaşırlar: yumuşak dilli olsalar da, çok güçlü görüşlere sahiptirler ve inandıkları bir fikir için yorulmadan savaşırlar. Bu kişilik tipine sahip insanlar kararlı ve iradelidir, ancak bu enerjiyi nadiren kişisel kazanç için kullanırlar; Savunucular avantaj sağlamak için değil, denge yaratmak için yaratıcılık, hayal gücü, inanç ve hassasiyetle hareket ederler. Eşitçilik ve karma Savunucular için çok çekici fikirlerdir ve tiranların kalbini yumuşatmak için hiçbir şeyin sevgiyi ve şefkati kullanmak kadar dünyaya faydalı olmayacağına inanma eğilimindedirler.
Savunucular için dünya adaletsizlik dolu bir yerdir; ama böyle olmak zorunda değildir. Başka hiçbir kişilik tipi, ne kadar büyük veya küçük olursa olsun bir yanlışı düzeltmek için hareket yaratmaya bu derece uygun değildir. Savunucular sadece dünyayla ilgilenmekle meşgulken, kendilerine de dikkat etmeleri gerektiğini unutmamalıdır.
ARabulucu çıktım. INFP-T
Arabulucu kişilikler gerçek idealistlerdir, her zaman ve hatta en kötü kişiler ve olaylarda bile bir iyilik nüvesi ararlar, meseleleri daha iyi hale getirmenin yollarını bulmaya çalışırlar. Sakin, çekingen ve hatta utangaç algılanabilseler de, Arabulucuların içsel bir alevi ve gerçekten de parlayabilecek bir tutkusu vardır. Nüfusun sadece %4’ünü oluşturan Arabulucu kişilik tipleri için yanlış anlaşılma riski ne yazık ki yüksektir; ama beraber zaman geçirmek için aynı kafada insanlar buldukları zaman hissedecekleri uyum, bir keyif ve ilham kaynağı olur.
Arabuluculara mantıkları, heyecanları veya pratiklikleri yerine prensipleri kılavuzluk eder. Nasıl ileri gidecekleri konusunda karar verirken, onuru, güzelliği, ahlakı ve erdemi ararlar; Arabulucular ödüller ve cezalar değil, niyetlerinin saflığı tarafından yönlendirilirler. Arabulucu kişilik tipini paylaşan insanlar bu özelliklerinden haliyle gurur duyarlar, ancak bu duyguların arkasındaki amacı herkes anlamaz ve yalnız bırakılmalarına neden olabilir.
O yüzden yalnızım demek ki. Hainler. Hep yalnız bırakıyorlar beni :)
Onceden yaptigimda hep ya isfp ya da intp cikiyordu simdi istp cikti ve uymuyor cogu sezgisel oldugum halde mantikli yaziyor isfp tam uyuyor ama
“MANTIKÇI” KİŞİLİĞİ
(INTP-A / INTP-T)
Cevap
10Cevap
Önder çıktım
Konsül cıktım :D
Dışa dönük-Gerçekçi-Prensip merkezli-Planlayıcı-Temkinli
intj-a mimar çıktı
daha önce de mimar tarzı birşey çıkmıştı
Manga sever olarak, kapak fotoğrafında ki manga hangisi (Profil resminde ki değil)
yaoi ve shounen-ai tarzı sevmiyorum , kadın karakteri daha önce okuduğum bir karaktere benzettim o yüzden sordum :)
profil resmin değil , kapak resmin kadın var önde arkasında hafif korku ile ona bakan erkek ,
yoksa salyası akan erkek resmini kastetmemiştim :) gerçi onuda ecchi sanmıştım
hadi yaaa, bende 90'lar mangasından Kadın karakter sandım :) teşekkürler
supernatural seviyorum , boku no hero academia mangayı bıraktım animeden devam , bir iki bölüm okuyacağım , öneri için teşekkürler
Evet yüzeysel biraz , ama bir şey çekiyor, Baki Grappler seyrediyorsan , onda da var öyle bir çekicilik, gerçi çekicilik yerine alışkanlık oluyor belli bir süre sonra One Piece gibi ,
okuduğum mangalarda ya da animelerde cinsellik ana plan ise sevmiyorum ama güzel bir konunun içine serpiştirilen ECCHI ye de itiraz etmiyorum :)
Konu manga ya da anime olunca geveze oluyorum , kusura bakma :)
bu arada kişilik testi sonucu KAMPANYACI çıktı :)
https://www.16personalities.com/tr/infp-kişiliği benimde bu tamamen doğru
Tartışmacı. Tam olarak ben
Sanmam o an ki ruh haline gore değişir
Tutsa nolur tutmasa nolur:)
Savunmaci çıktı
Savunucu
INTJ-A
Uuu Elon Musk adamım da bendenmiş..
Becerikli
:ı hm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar