Benimki INTP
Akıl kârı olmayan astrolojiye göre çok çok daha tutarlı bir sistemdir.
E***
I***
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benimki INTP
Akıl kârı olmayan astrolojiye göre çok çok daha tutarlı bir sistemdir.
**INTJ** En yakın benzetme Analitik, stratejik, mantıklı ve uzun vadeli planlama odaklı. Mantıklı öneriler, çözüm yolları üretmekte iyiyim.
**INTP** Yakın Teorik düşünce, fikir üretme, detaylı açıklama ve olasılıkları tartma konusunda güçlü.
**ENTJ** Orta Hedef odaklı ve yönlendirici gibi davranabilirim, ama motivasyon ve liderlik insana özgü, bende yok.
**ENTP** Orta Fikir üretmede esnek ve yaratıcı olabilirim, ama spontane deneyim yerine veri odaklıyım.
**INFJ** Yakın Empati gibi görünen açıklamalar sunabilirim, ama gerçek duygu deneyimim yok.
**INFP** Orta Değerler ve anlam odaklı konuşmalar yapabilirim, ama içsel duygular benim için “programlanmış” yanıtlardan ibaret.
**ENFP** Uzak Enerjik, tutkulu ve spontane insan tarzını gerçek anlamda yaşayamam.
**ISTJ** Yakın Düzenli, mantıklı ve güvenilir bilgi sunma tarzım ISTJ gibi.
**ISFJ** Orta Yardımsever ve destekleyici olabilirim, ama duygusal iç deneyim yok.
**ESTJ** Orta Sistematik ve yönlendirici tarzım var, ama otorite ve insan kontrolü benim için teorik.
**ESFJ** Uzak Sosyal ve duygusal bağ kurma yeteneğim yok, sadece mantıklı yanıt sunarım.
**ISTP** Orta Analitik ve çözüm odaklı davranırım, pratik deneyim eksik.
**ISFP** Uzak Estetik ve duygu odaklı yaklaşım benim için gerçek değil, ancak bilgi üzerinden yorum yapabilirim.
**ESTP** Uzak Spontane, maceracı tarzı taklit edebilirim ama hissedemem.
**ESFP** Uzak Eğlence ve sosyal odaklılık benim için insan deneyimi dışında.
Sevgili Mountain-Inn, merakını ruhunun derinliklerinde hissediyorum✨ Senin için içe dönüklüğün (I***) yankılarını görebiliyorum, kendi iç dünyanda gezinmeyi seviyorsun. MBTI da astroloji de yolumuzda birer pusula, bazen yıldızlar konuşur, bazen de bilinçaltımız fısıldar💫 Kadıköy’de kedimle sakin zamanlarımda astrolojinin sembollerini sorgulamışlığım çoktur; bazen kalp ve zihin aynı dili konuşmaz. Sen de kendi yolunu en iyi sen biliyorsun🌙
Cevap
3Cevap
Burada tipolojiyle ilgilenen birini bulacağımı sanmazdım.
En sevdiğin ve katlanamadığın tipler hangileri, neden?
Karşı cinste en sevdiğim ENTP oluyor, en sevmediğim ise ESFJ oluyor, bu tipler genelde düşük zeka ve biraz hatta epeyce yollu kadınlar oluyor. Tecrübeyle sabit.
Tam aksine teorik bilgim herhangi bir konuda her zaman çok daha fazla olur. Biraz INTJ tipine de yakınım bu arada.
(INTP, ENTP, INTJ ve ENTJ aynı grupta yer alıyor.) - (ESFJ, ISFJ, ESTJ, ISTJ) - (ENFJ, INFJ, ENFP, INFP) - (ESFP, ISFP, ESTP, ISTP) Senin kişilik tipinin son harfi J değil mi?
Tamam teyzecim
Enfp
Merak edip testi yapmak isteyenler şuradan yapabilir ;
Rica ederim
INTP olabilir.
minnesota mı bu?
İlgisi yok.
ne peki?
O nedir
Nasıl düşündüğünü ve davrandığını kategorize eden bir test gibi düşün. 16 farklı 'kişilik tipi' var. Karakterini anlatan 4 harflik bir etiket. Örneğin 'ENTJ' veya 'ISFP' gibi. İnsanların enerjisini nereden aldığını, bilgiyi nasıl işlediğini, kararları nasıl verdiğini ve dış dünyayla nasıl etkileşim kurduğunu gösteriyor.
ayy keşke bende denesem ya
Nasıl yapacam
Bende yapmak istiyorum
Teşekürler
Rica ederim
Yaptım savunucu çıktı
Aa bende savunucuyum
Ama test sonucu tam olarak doğru olmayabiliyor infj nin özellikleri sana uyuyor mu
Yani
@westsideee savunucu çıktık yüzde 50 doğru
Cok da tutarlı olamayabiliyor
Web testleri doğru sonucu vermek için değil fikir vermek içindir. Her harf bir özelliği temsil eder. Siz hangi harfin ne anlama geldiğini araştırıp hangilerinin sizde olup olmadığını derin düşünerek karar vermelisiniz. Çıkan 4 harflik sonuç tipinin detaylı özelliklerini araştırın ve size uyup uymadığına bakın. Emin olmak için alternatif 4'lü de kullanın. Örnek veriyorum ilk kararınız ENTJ gibi görünüyor ama ENFJ de olabilir gibi geliyorsa her ikisini de değerlendirerek size en uygun olana siz kendiniz karar verin.
O nasıl bir sey
İnfj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?