Kişilik & Karakter Meraklı mısınız? Merakınız başınıza bela oldu mu hiç? küçükçakıltaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben meraklıyım... başıma da belası olmuştu bir kez..😂 Güncellemeler+1 yıl ... Meraklı mısınız? Merakınız başınıza bela oldu mu hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SquarX Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Başıma ne geldiyse merak yüzünden geldi, lanet olası internet.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eskiden çok meraklıydım da zaman ilerledikçe önemsememeye başladım artık hayat s*ken s*kene hangi birine bakacaksın 1 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. oldu olmazmı belada oldu tam tersi iyi de oldu :D bazen lazımm bence 1 0 Yorumla
BlackExplorer Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 914 cevap paylaştı. Merak etmeyen geriye gider her zaman ama yerine usulüne göre hareket etmek şart. 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ha ha olma mııı baya 🙃 1 0 Yorumla
YengeçAdamı Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Ya meraktan ya taraktan gelir demişler 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Değilim 1 0 Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Oldu 😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Başıma ne geldiyse merak yüzünden geldi, lanet olası internet..
Eskiden çok meraklıydım da zaman ilerledikçe önemsememeye başladım artık hayat s*ken s*kene hangi birine bakacaksın
oldu olmazmı belada oldu tam tersi iyi de oldu :D
bazen lazımm bence
Merak etmeyen geriye gider her zaman ama yerine usulüne göre hareket etmek şart.
Ha ha olma mııı baya 🙃
Ya meraktan ya taraktan gelir demişler
insanın başına ya meraktan ya... 😀
Oldu ya olmaz mi hayatımı mahvetti merak
Çok oldu beaa 😀
oldu kendi cinsime ilgi duyuyodum
Oldu bir kere
Meraklıyım şeker
Hiç meraklı değilim
Değilim.
Değilim
Değilim