4 ayBazen insan düşmeli ya genelde duygusal karar verenlerde olur bu ve öğrenirler hayatları değişir bazen bunu görüp yaşamak gerekir eğer böyleyse tabiki ama başka türlüyse haketmişse bir tekmede ben vururum
25 Yorumla- 4 ay
Kraliçe ya 🤣 hayatın düşürdüklerinden bahsetmiyorum. Düşmeli de dediğin gibi düşmeli ki kalkmayı öğrensin ama bunu yapan hayattır. Bilerek uçurumdan atlayana acımak da ne bileyim bana garip geliyor. Sevinmem de üzülmem de acımam da
- 4 ay
İyimserde bakıyorum aynı zamanda kdlslsls
- 4 ay
Çok politik bir bakış açısı 🤣 bir de mütevazi 😱
- 4 ay
Ahaha teşekkür ederim 🙌🏻
- 4 ay
Rica ederim 🙃
En İyi Cevaplar
4 aySenin gibi hay... vanlar saldırıyor işte, ben nere gideceğimi senin gibi boş bir sanal tırrıkdan öğrenmiyorum, senin gibilerin tek derdi üstünlük kurmak, ama lafı yiyince zır... lamaya başlarlar, bu sitede ömür geçiriyorsunuz, benim derdim senin gibi haytolar değil, lafı bir yersin daha unutamazsın, kendi egonu tatmin edersin ancak, sene erkeksen dışarıda karşımıza çıkarsın o zaman hem laf hem başka şey yersin kız gibi yazıpda kaldırıyorsun kendini akıllı mı sanıyorsun sen, zoruna gidince hepisini kaldırdın sen kimsin bana laf atasın beleş ağa olmuşun ksde, eğleniyorsun büyüde gel.
08 Yorumla- 4 ay
Ha böyle başka yerden yersin lafı beter ol, işallah leş gibi ölürsün.
- 4 ay
Haydir kuyruk acın mı var. Nerede kuyruğuna bastım da acısını unutamadın. Aynen klavye delikanlısısın dışarıda denk gelsek yüzüme bakıp iki laf edemezsin
- 4 ay
Ne oldu hesabı açıp laf edip kacmissin
- 4 ay
Senin gibi boş tenekelere harcayacak vaktim yok sen daha çoook bu kafayla gezersin yalnız benim karşıma bir yerde çıkma hiç acımam sana bilesin kimbilir kimlerden kuyruk acın var otuurp dişilerle bunları konuşup kendini eşi bulunmaz hint kumaşı gibi gösteriyorsun, nasıl öleceksin onunda hesabını yap, ben seni tanımıyorum kafanda sorun varsa doktora git yoksa klavye delikanlısı, ben korkak değilim ha onuda söyleyim yalnızda değilim, görürsen lafı sen edemezsin, yaşa böyle bir so... lucan gibi, nasıl olsa öleceksin.
- 4 ay
@bermolsss korkudan yeni hesaplar açıp saldırıp kapatıp hala erkeklik konuşmaları yapıyorsun ya 🤣 karşına çıksam da güzel kıvırırsın sen kuyruk acın sağlam olmalı ki bu kadar uğraşıyorsun hesap açıp kapatmakla 🤣 madem erkeksin fake hesaplarla değil gerçek hesapla gel 🤣 zavallılık dediğin bu senin yaptığına diyoruz biz 👍
- 4 ay
Sorma korkudan titiriyorum burada, kim kimi kıvırtır acaba bilmiyorum, madem erkeksin zekisin ölmeyeceksin dışarda karşıma çıkarsın, sen dışarda gel boş ver sanalı, göreyim o kalın po.. ponu, aldın mı cevabını, sanal turşu, neyle geleceğimide sana sormuyorum, sen çocuk gibi eğlen burada ergenler senden akıllıdır.
- 4 ay
@katibarassss hesap kapatmak yerine gerçek hesabınla yazsana gerçek hesaba gelince gizli görüş yap sahte hesaplarla açıktan 🤣 cesaretin takdire şayan. Ergenin kim olduğu belli bu kaçıncı hesap bu neyin korkusu 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Acırım. Bazen sokakta karton toplayan yaşlılara denk geliyorum. İçim acıyor. Sonra sigarasından çıkarıp püfür püfür içiyor. Diyorum zıkkım iç. Acımamak lazım bazılarına.
121 Yorumla- 4 ay
Kendi düşenleri diyorum, hayatın düşürdüklerine değil tabiki.
- 4 ay
Yha değişir bu işte. Misal adam 60 yaşına kadar çalışmış ama bi ev bile almamış, kirada halen. Acımam. Hani depremde evi gider, selde gider. Tamamdır, Allah'tandır derim. Ama hepimizin çevresinde böyleleri vardır. Yer içer, yatar. Sonra da biriktirip bir yerlere gelenleri ezerler "yemeyip, içmeyip aldın bir şeyler" diye. Bende derim ki "ula zıkkım yii, sende biriktirip alaydın." Acımam. Ama dediğim gibi Allah'tan gelen hastalığa, afete, kazaya amenna. Ben bile isteye kendini uçuruma atana acımam. Gene sigara diyorum ama. Adam 30 sene sigara içmiş, kanser olmuş. Sen bu adama acır mısın?
- 4 ay
Bak mesela soruma gelip kendince laf sokmaya çalışana yaptığım yorumumu silmiş. Şimdi bu kendi düşen yorum zoruna gitmiş ki silmiş 🙃
- 4 ay
Vardır bir kuyruk acıları 🤣 şöyle 60 yaşına kadar evi olmamasının bir sürü sebebi olabilir. Babası hastadır annesi hastadır onlara bakmıştır hastahane masraflarını taşımıştır ya da o kadar kazanamamıştır. Eskiden arsayı çevirip ev dikenler ev sahibi oluyordu imar aflariyla ya da uzun süre orada ikamet ettikleri için. Kanseri ondan mı oldu bilemeyiz ama sigara içersen kolun gider denildiği halde gidip de içmeye devam edip kolu kesiliyorsa buna acımam işte
- 4 ay
Öyle tabi ama kuyruk acısı olanlar var soruya geliyorlar 🤣
- 4 ay
Hayır sırf kuyruk acısı için yeni hesap açıp gelmiş yediği laf yetmemiş 🤣
- 4 ay
Hadi ben hasta yatıyorum 3-4 gündür. Onun bahanesi ne acep 🤣 sitede dolaşıp laf sokmaya çalışıp lafı yedikten sonra hazmedemeyip yeni hesap açıp saldırmış ve kapatmış. Bir de diyor ki gerçek hayatta karşıma çıksan. Çıksam bu lafların zerresini edemezler
- 4 ay
Yine hesap açmış 🤣 bir de bana diyor psikologa git 🤣 nasıl bir kuyruk acısı varsa yeni hesaplar açıyor öyle düşün 🤣
Teşekkür ederim influenza kimden bulastiysa artık çok iyi anıyorum kendisini - 4 ay
Kuyruk acısı var belli ki ne bileyim 🤣 erkeklik mavallari okuyup gizli görüş yazıyor. İyi ezmisim demek ki zamanında
- 4 ay
Bak gene geldi 🤣 erkek ya böyle erkekleri kaçırıyorsunuz bak tam evlenmelik erkek 🤣
- 4 ay
Tövbe o nasıl laf lütfen laflarimiza dikkat edelim. İnsanların sağlıklarıyla dalga geçilmez. Psikolojik sıkıntılı da ne demek direkt ruh hastası diyoruz biz lütfen biraz hassasiyet 🤔
- 4 ay
Aferin söz dinle böyle 🤪
Yapay Zeka Cevapladı
Bence mesele sadece "düştü mü, hak etti mi?" değil 😊
İnsanın canı yandığında, az da olsa empati hissetmek bizi zayıf değil olgun yapar. 🙃
Ama aynı hatayı bile bile yapan, uyarılara kulak tıkayan biriyse, orada acımak değil ders çıkarmasına alan tanımak daha doğru geliyor bana. 💭10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayKimse ile ilgilenmiyorum kendi yoluma bakıyırum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
u 4 ayArkadaşımsa acırım evet
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayAcımam tercihidir saygı duyar üstünün tozunu silkelemesini beklerim yok silkelemes ise ben onu temelli silkelerim😂
113 Yorumla- 4 ay
Direkt canlı canlı göm 😱
- 4 ay
Fena fikir değil bak😂😂
- 4 ay
Başka türlüsü beklenemezdi 😱
- 4 ay
Kabahat li ben mi oldum şimdi fikri verenin burada hiç mi kabahati yok yani😂
- 4 ay
Senin önceden düşünmediğin bir fikir vermedim bir kere 🤔
- 4 ay
AA evet haklısın düşüncemi tetikleyen ve destekleyen bir fikir verdin 😂
- 4 ay
O yüzden ihaleyi bana atma 😱
- 4 ay
Ne olur su azcık yüklenseydin sende bee 😂😂
- 4 ay
Cıks yüküm olmayan şeyi yüklenmem. Başkasının yükünü yüklenen ezilmeye mahkumdur 🤔
- 4 ay
Aaa 😱nezeketen de mi ypmazsın 🤔
- 4 ay
Cıks herkes kendi yükünü taşısın
- 4 ay
Sağol bee
😏 - 4 ay
Rica. Taşıyamacagin yükü yüklenme sen de 🙃
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayAcırım bende düşerim belki banada acısınlar hayat herseye gebe:))
13 Yorumla- 4 ay
Peki eşini aldatıp ailesini başkası için bırakıp giden birine acır mısın? Hayatın düşürdüklerinden değil kendi düşenleri kast ediyorum
- 4 ay
Çevremde var bizzat yaşandı aciyayacagim tek şey çocuklar oldu onlara üzüldüm ama kimse bu şekilde olmasını istemezdi eminim iki tarafta suçlu gözümde suçsuz olan çocuklar
- 4 ay
Kesinlikle olan hep onlara oluyor zaten. Hep derim çocuklar sevgi ortamında büyümeli diye
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayBen şu an aynı bunu yaşıyorum ve çok pişmanım ve aynı senin gibi acımıyorlar
111 Yorumla- 4 ay
İnsanlar hata yapar hepimiz yapmışızdır ama sonuçlarını taşımak sadece hatayı yapanlaradır
- 4 ay
Aynen böyle oluyor evet de karşılarında gerçekten çok pişman olmuş defalarca özür dilemiş bir insan var üstelik biri oğlum biri de annesi
- 4 ay
Onlar sana bu tavrı alıyorsa o zaman hatan büyük olmalı ki dediğim gibi hataların sonuçlarını biz taşımalıyız açıkçası acımam bu durumda yalan yok
- 4 ay
Doğrudur anlıyorum
- 4 ay
Aynı şeyi onlardan biri yapsa sen de aynı şekilde hisseder aynı şekilde tavır alırdın. İnsana en çok sevdiklerinden gelen yanlış koyar
- 4 ay
Çok doğru
- 4 ay
Umarım düzeltebilirsin 😊
- 4 ay
İnşaallah
- 4 ay
Oğlumla düzeltsem yeter diğeri beni ilgilendirmiyor
- 4 ay
Olan zaten hep çocuklara oluyor inşallah gönlünce olur
- 4 ay
Amin inşaallah çok teşekkür ederim
4 ayAz önce soruyu okuyamadım, 'kendini düşününce acır mısın' diye okudum 🤦🏻♀️
14 Yorumla- 4 ay
Git uyu dinlen sen 🤣
- 4 ay
Uykuyla düzelir miyim ki😂
- 4 ay
Temennimiz o yönde 🤪
- 4 ay
Yaa🤣😂
Gizli Üye(25-29)4 ayO düşen kişi ya sen isen çok büyük konuşmamak lazım bu hayatta
125 Yorumla- 4 ay
Ben düşersem kimsenin acimasina ihtiyacım yok ama sen doğurduğu çocuğu çöpe atan kadının sonra evladım diye ağlamasına acıyabilirsin ben acımam. Herkesin kendi tercihi kızını başka erkeklere satan babanın kızını kaybettiğinde göz yaşı dokmesine sen acırsın ben ise kız kurtulmuş derim. Sonuçta herkes birilerinin yerinde olabilirdi 👍
Cevap sahibi4 ayKonu o değil bu saydıklarına bende acımam. diyorum ki insanız hata yapabilme potansiyeline sahibiz zaaflarımız var farklı bir örnekle hata yaparsın belki
- 4 ay
Konu ne o değil bu değil işine geldiğinde konu değişecek mi? O da hata değil mi karısı boşanmak isteyince öldüren adam hata yaptım seviyordum bunu beklemiyordum bir hata yaptım pişmanım dese af et o zaman demek ki hata var hata var. Büyük hatalar zaten insanı düşürür küçük hatalar değil. Bana öyle bir örnek ver ki tezini desteklesin. Kanser olan adamdan bahsetmiyorum bunda kişinin suçu yoktur ama sigara içersen kolunu kesmek zorunda kalacağız sigara içme diyen adamin kolunu kesseler acıyacak misin? Sınavında bir soruda doğru çözüm yapıp da yanlış şıkkı işaretlemek düşmek değildir sonuçta
Cevap sahibi4 ayBaşka zaman daha detaylı cevaplarım ihtiyar.
- 4 ay
Hep öyle olur zaten ufaklık 👍
Cevap sahibi4 aySabit fikirlisin, insanların konumu durumu ekonomik durumu psikolojisi yaşadığı travmalar vesaire peşin hükümlü olmak istemem doğruya doğru yanlışa yanlış derim, buna cinnet halini de ekleyebilirsin ama hayat senin yaşadığın anlardan ibaret değil
- 4 ay
Benim hayatım benim yaşadığım anlardan ibaret. Herkesin ki öyle değil midir? Sabit fikirli miyim olaya bakış açım mi daha geniş tartışılır. İnsanların yaşadığı travmalar her şeyi haklı mı çıkarır o zaman. Senin hesaptan gidersek hapishanelere ne gerek var 🙃 bir hata yapmış insan öldürmüş ne gerek var. Çocukken anne babası tarafından darp edildiği için böyle olmuştur. Topu topu bir insanın yaşama hakkını elinden almış. Birinin eşi birinin evladı birinin anne ya da babası ne fark eder. Aynı şartlarda büyüyüp çocuğuna ben dayak yedim benim evladım yemeyecek diyen insan elini dahi kaldırmıyorken diğeri niye kaldırıyor. Madem travmalardan bahsediyorsun.
Cevap sahibi4 ayAbi burcun ne boğa? aslan
Cevap sahibi4 ayYemin ediyorum karşındaki insanı deli edecek güce sahipsin bu sabit düşüncelerinle
- 4 ay
Yok aslanlarla hiç anlaşamam öyle söyleyim sen bul. Ne alakası var. Sen tezini sun adam akıllı mantıklıysa evet öyle der kabul ederim. Sen tez sunmuyorsun ki deliriyorsun 🤔 benim ne suçum var 🤔
Cevap sahibi4 ayİnsanın düşmesi iş kaybı aile evlat ya da parasını kaybetmiştir bu gerçekten karşındaki insanlara acıyacağın durumlardır. senin saydıkların zorbalığa canşliğe vahşete dayalı örnekler onlara da kimse acımaz birbirine karıştırma
Cevap sahibi4 ayCümle devrik oldu kusura bakma ihtiyar
Cevap sahibi4 ayKısaca toparlarsak gerçekten masumane düşmüş insanlara yardım edilir ama bile isteye yanlış yapan insanlar zaten cahilliğinden yapmıştır onların karşılığı da cezadır
- 4 ay
"Kendi düşen" dedim "düşen" demedim. Buradaki anlam farkı önemli işini kaybeder neden kaybettiği önemli işini savsakladiysa ihtarlar almasına rağmen buna üzülmem çünkü kendi düşmüştür ama firma batmak üzeredir bütün çalışanlar işsiz kalmıştır bu kendi düşme değildir. Gidip parasını kumara yatırmıştır ya da borsaya oynamıştır ve bütün parasını kaybetmiştir acımam çünkü bu kendi düşmedir ama bankadaki parasını banka hacklendigi için kaybetmiştir kendi düşme değildir. Peki evinde parayı saklayıp hırsız girer ve bütün parasını çaldırırsa bu kendi düşme midir yoksa değil midir ona da sen cevap ver.
Cevap sahibi4 ayOlduğu gibi anlattım sen aynı örneklerle tekrar tekrar aynı şeyi savunuyorsun kalıplaşmış örnekler bunlar misal istemeden biriyle tartıştın itiş kakış oldu ve adam veya kadın düştü öldü sen katil oldun ve herkes tarafından dışlanıp ceza aldın bu durumda ne yaparsın yapayalnızsın? cezayı hak etti bırakın çürüsün deseler kime nasıl ispat edeceksin masumiyetini
- 4 ay
Çünkü aradaki farkı anlamayın hala birini kaybedersen diyorsun bana diyorsun takılan kalan sensin ben de ikisi arasındaki farkı açıklıyorum.
Sinirle birini itip darp ediyorsam kimse acimasin bana sonuç olarak birini öldürdüm mü? Birileri sevdiğini kaybetti mi? Çünkü itiş kakış olduysa girmeseydim defol git deseydim derim. Kendi düşüp öldüyse zaten otopside çıkar. Kendi düşüp öldüyse ve ben sucsuzsam gene ben kendim düşmemiş oluyorum. Ama itip ölümüne sebep olursam evet kendim düşmüş olurum aradaki fark başıma gelen olay kendi yaptığım bir eylem ya da karar sonucu olduğu bir durum yüzünden başıma gelen kötü olay benim kendim düşmemdir. Hala arasındaki farkı anlayamıyorsan ben daha ne yapayım 🙃
Cevap sahibi4 ayBir şey yapma abi çorba oldu iyice.. başak, akrep, kova ya da balıksın terazi olman mümkün değil ola da bilir seç beğen al teşekkür ederim sağ ol var ol sen haklısın
- 4 ay
Hiç biri değilim 🤔 rica ederim kendi düşen aglamaz atasözünü de hatırlamak isterim 🙃 haklısın demen bir şey ifade etmiyor benim için haklı olmak önemli değil
Cevap sahibi4 ayKendi düşen ağlamaz dediler takılan çelmeyi görmediler kendi düşen de ağlar her atasözü gerçek diye bir kaide yok. geriye koç ikizler yengeç yay kalıyor hangisi
- 4 ay
İkizler yükselen akrep ben o atasözünü senin için demiştim 🤣
Cevap sahibi4 ayKoç veya yengeç
Cevap sahibi4 ayŞimdi anlaşıldı. bu arada düşmedim sen haklısın dedim diye sabit fikirli oluşunu onaylamadım sen kazanmış gibi yap dedim
- 4 ay
Olayı kazanmak ya da kazanmamak olarak görüyorsun olay kazanmak değil. Mantıklı bir argüman sunman lazım onu yapamadın. 10 saattir ağlıyorsun düşmedim diyorsun 🤔 tamam hadi düşmemiş ol 🙃
Cevap sahibi4 ayÇırpınma, ağlamadım çok konuşmak her zaman dolu konuştuğun anlamına gelmez yaşadıkça tecrübe ederiz kabul et ya da etme hayat ne getirir kimse bilemez mani olamayız da amacım saygısızlık yapmak değil tarzım da değil sabit düşünmeye devam edersen bir süre sonra kimse dinlemeyecek seni saygılar sevgiler. not:daha pozitif görmek dileğiyle 😇
- 4 ay
Kimsenin dinlenmesine muhtaç değilim. Daha net bir şey sunamayip sabit görüşlüsün olarak görmek o senin algın. Net bir argüman sunamayan insanlar kimseye bir şeyi kabul ettiremez. Önce net ve mantıklı bir argüman olusturmak lazım. Dediğin gibi tecrübe kazandıkça bu özelliği de kazanabilir insan. Dediklerimi anlamayacak kapasitedeki insanlar da dinlemesin zaten onlar için boşa zaman kaybı olur benim için de zaman kaybı olur. Saygılar bizden 😊
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Düşene bağlı çünkü bazen en sevdiklerimiz arkadaşlarımız olabiliyor o yüzden evet acırım ve acısını paylaşırım
10 Yorumla
4 ayBen kimsenin düşmesini izleyecek kadar işsiz değilim o yüzden şahit olmadım 😃 beni ilgilendirmez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı.
4 ayAcırım ama az. Çünkü bir noktada kader düşme noktasına getiriyor insanı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Acırım insanım vicdanım var herkes hata yapar ama bazılarının telafisi yoktur maalesef
10 Yorumla
4 ayDostum ise acırım yardım ederim xd
19 Yorumla- 4 ay
Dostun değilse 🤔
- 4 ay
Yine yardım etme ihtimalim var öyle düşene basıp geçen tiplerden değilim 😅
- 4 ay
Peki diyelim ki en yakın arkadaşın sevgilisini aldattı. Sevgilisini yeniden kazanmasına yardim eder misin 🤔
- 4 ay
E bu karaktersizlik yapmış, iyi bir azarlarım ama pişmanlık yardım ederdim yine. Pişman değilse ne halt yediyse onun cezasını çeksin derdim, napıyım kardeşim
- 4 ay
Bu durumda kendi düşene acimazsin yani 🙃 hayat yolunda bazen ayağımız taşa takilir düşeriz benim bahsettiğim o düşme değil
- 4 ay
Biliyorum, ama yinede dostum olsaydı yardım etme ihtimalim yüksek olduğu için böyle dedim :》
- 4 ay
Dostum da olsa yardım etmezdim ben açıkçası
- 4 ay
Peki:》》
- 4 ay
Sana da peki :)))
Ben bişey yapmam ya, ne diyeceğimi bilemedim 😅
120 Yorumla- 4 ay
Acırım ya da acımam diyeceksin nesini bilemedin 🤣
- 4 ay
Kime göre iyi kime göre kötü 🤔
- 4 ay
Çok iyi bir insan ama eşini aldatmış çocuğu onla konuşmuyor ne diyeceksin peki 🤔
- 4 ay
Demek ki iyi insan olması bir şey fark etmiyor
- 4 ay
Benim dediğim o değil ki ayrıca acır mısınız dedim oh der misiniz sevinir misiniz demedim. Acımamak sevinmek anlamına gelmez. Risk almak farklı risk alıp sonucu kötü olursa sağlamci gidebilirdi diyebilirsin.
- 4 ay
peki mesela adam katil herkesin hakkına girmiş ama bir işe risk alıp girmiş batmış buna acır mısın peki 🤔
- 4 ay
bir soru daha sorayım mı 🤣
- 4 ay
Hahah ne oldu işine mi gelmedi 🤪
- 4 ay
Her sorumda cevabin değişiyor da ondan 🤪
- 4 ay
yav tamam tamam sus :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayVicdanımın o anki durumuna bağlı
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı.
4 ayUyarı ve istişarelerime rağmen düşmüşse acımam.
10 Yorumla
4 ayYoo umurumda olmaz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. İbret alırım
10 YorumlaAcırım sebebi fark etmez
10 Yorumlakendi düşmüş dikkat etseymiş düşmezmiş
10 Yorumla
4 ayBir iki saniye
21 Yorumla- 4 ay
Niye bir iki saniye 🤔
Gizli Üye(45 üstü)4 aykendi düşene gülünür acımak neymis
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı.
4 ayacımam
10 Yorumla
4 ayUmrumda değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Acırım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. acımam
10 Yorumla
4 ayAcımam. Kendi etti kendi buldu.
10 Yorumlaacımam
10 Yorumla
m 4 ayDüşene bağlı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayYok hayır
10 Yorumla
4 ayBanane canım
11 Yorumla- 4 ay
Canım derken 🤔
Gizli Üye(18-24)4 ayKonuya bağlı
10 Yorumla
4 ayBılmem vicdana göre
10 YorumlaKendi düşen ağlamaz
10 YorumlaAcırın
10 Yorumla
4 ayAcırım evet