Kişilik & Karakter 18 yaş annesiz kalmak için küçük mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 18 yaş annesiz kalmak için küçük mü?7 yasindan beri babada yok. Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 18 yaş annesiz kalmak için küçük mü? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Benim 9 yaşında babam öldü ve üvey baba ile büyüdüm ama nur içinde yatsın bana daha iyi bir öz baba oldu. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah rahmet eylesin Yorumla mehcab +1 yıl Amin Yorumla
Tarkan24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Allah kimseye vermesin hangi yaş. olursa olsun zor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla
ulanozgur Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl ayakta durmayı öğrendiysen değil... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Annesiz kalmak derken ayrı evde yaşamak değil kastettigim Yorumla ulanozgur +1 yıl vefat etmesi mi :( Yorumla Soran +1 yıl Ben onun için ölmüşüm. O yüzden o da benim için öldü. Artik yeni kocasina hizmet eder. Yorumla ulanozgur +1 yıl hayatım başka eve çıkmayacak mısın Yorumla Soran +1 yıl Zaten 15 yaşımdan beri büyükannemle yaşıyorum. Doğru dürüst yüzünü görmüyorum. Artık tamamen sildim onu babamı nasıl sildiysem Yorumla
korkukapanıüçparmak Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 18 küçükse,7 yaş ne? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaş 18 anne yok baba yok büyük müyüm bunları yaşamak icin Yorumla korkukapanıüçparmak +1 yıl orta Yorumla Soran +1 yıl Anne acısı çekersen aklın başına gelir düşük zekalı insan Yorumla korkukapanıüçparmak +1 yıl :)))) (((((: Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim 9 yaşında babam öldü ve üvey baba ile büyüdüm ama nur içinde yatsın bana daha iyi bir öz baba oldu.
Allah rahmet eylesin
Amin
Allah kimseye vermesin hangi yaş. olursa olsun zor
Amin
ayakta durmayı öğrendiysen değil...
Annesiz kalmak derken ayrı evde yaşamak değil kastettigim
vefat etmesi mi :(
Ben onun için ölmüşüm. O yüzden o da benim için öldü. Artik yeni kocasina hizmet eder.
hayatım başka eve çıkmayacak mısın
Zaten 15 yaşımdan beri büyükannemle yaşıyorum. Doğru dürüst yüzünü görmüyorum. Artık tamamen sildim onu babamı nasıl sildiysem
18 küçükse,7 yaş ne?
Yaş 18 anne yok baba yok büyük müyüm bunları yaşamak icin
orta
Anne acısı çekersen aklın başına gelir düşük zekalı insan
:)))) (((((: