AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Buyur kardeşim. Buradan sor
Bir kız var onu anlamıyorum. Belki sen yardımcı olabilirsin
Olur anlat bakalım
Koç erkekleri hakkında ne düşünüyorsun
Koç erkekleri çok karizmatik lider ruhlu ve savaşçılar bir de kıskançlar bu yüzden çok etkileniyorum. Ama çapkın olmaları ve bazen kaba olmaları çok kötü
5 yıl önce üniversitedeyken bir kızla tanışmıştım her şey güzel giderken benden hoşlanıyordu belli ama ben o an aşk acısı çekiyordum çünkü başka bir kız için gitmiştim o üniversiteye. terk etmişti beni o kızı ona çok benzetiyordum ve bunuda söyledim sonra uzak durdu benden ben de durdum. neyse aradan zaman geçti onun da benım de hayatıma birileri girdi hatta aynı evde yaşadım o kişiyle
Evet ben de yengeçlerden aşırı etkileniyorum zoru seviyorum sanırım.
Neyse dinlemiyorsan anlatmayım çünkü bayağı uzun
Evet yengeçler çok zordur tam koçlara göreler ama uzun süreli ilişki için çok uyumlu değiller. Senin o kıza benzetmen onu üzmüş çünkü onu değil o kıza olan benzerliğini sevdiğini düşünmüş
Daha dur o 5 sene önce olandı günümüzde devamı var :D
Bu manyak 4 yıl okudu mezun oldu gitti. Konuşmazdık görüşmezdik bununla. aslında 1. sınıfta buna teklif edecektim laf arasında ne diyorsun kardeşim ya dedi cesaretim kırıldı kalbime gömdüm
Desebe işim yaş😄anlat dinliyorum ben. Cevap gelmeyince bekledim
ben 1 yıl uzattım 5 yıl okudum toplamda. Neyse 5. senemde arkadaşımdan numaramı almış mesja atmıstı takmadım ama silmedim de o da silmedi mezun oldum geldim ankaraya busene korona olmus kız mesaj attı korona oldum diye
her gün aradı konuştuk falan iyileşti iş buldu çalıştı sonra sevmedi işini ayrılmak istedi ben de destekledim yine her gün konusurduk alıştırdı kendini bana laf arasında buna kızım dedi ne kızımı ya sen benım dostum kankam mısın ki kızım diyorsun dedi
Önemli bir konu attı dedim Şu an buna bakamam tek istediğim birine sarılıp uyumak dedim. yani bana dedi
ister myidin dedim evet isterdim dedi. sonra daha da yakınlaştık bu 3-4 gün önce bana eski sevgilimle cinsellik yaşayıp yaşamadığımı sordu yaşadım dedim o günden sonra uzak duruyor benden
Aynı evde yaşadım yani eski sevgilimle ytaşamak kadar normal değil mi ayrıca bu sene bununla konuşmadan önce geçmişi önemseyip önemsemediğini sordum şimdiye bakarım cevabını aldım
30 dk önce mesaj attı işte uyudun mu diye biraz yazıştık bir tarafım senin koynuna sokulup masum bir çocuk gibi uyumak istiyor dedi bir tarafı ise beni istemiyormus. Korkuyormus birinin onu sevdiğine inanmıyormus ee dedim madem öyle niye ugrastın bu kadar sürekli arayan mücadele eden sendin dedim
ben ne diyorum sen ne diyorsun iyi geceler dedi ben de bir şey yazmadım. Ben bu kızı anlamıyorum :D
😂😂😂😂. Yahu niye peşimde koşan sendin diyorsun. Biz peşinde koşulan olmak istiyoruz değerli olmak istiyoruz bunu hissettireceksin öyle her aklına geleni pat diye söyleme. Kızın dediklerinde anlaşılmayacak bişey yok. Benzer durumu ben de yaşadım. Senin başkasıyla yaşadıklarını kendine yediremiyor çünkü çok kısksnç bu ona ağır geliyor. Ama senden vazgeçemiyor aşık çünkü. Bu saf yengeç ne yapacak biliyor musun? Kalbini dinleyecek yani sana gelecek ama ona karşı net ol. Madem geçmişimi kabullenemiyorsun uğraşma de. Üzüldükçe daha da bağlanacak sana. Toksik ilişkilere bayılıyoruz
Bekleyeyim mi yani sessiz kalarak
Sessiz kalma ona net bir konuşma yap. İstersen onun gibi bir sıcak bir soğuk davran. Ama bir kez sevdimi kolay bırakmaz. Merak etme o senden kolay vazgeçmez bu konuda esnek olabilirsin yeter ki kıskandırma
Ya ben geçmişi konuşmayı sevmem.. Kendi kaşındı ben de hep dürüst biriyim yalanla işim olmaz. Onu seviyorum evet ama böyle yapmaya devam ederse kalbime gömmeye karar vereceğim
Ohoo o daha çok soracak böyle. Sanma ki bir iki kere sorup bırakacak. Kafasına takılmış hir kere. Ama onun da suçu değil sana sevgisinden hep bunlar
zaten 5 yıldır peşimi bırakmadı bir şekilde bana ulaştı hep. Üniversitede onunla olmak varken uzaktan birbirimize mal mal bakıyorduk hep bunun yüzünden ben fazla gururlu biriyim.
O senden daha gururludur emin ol. Sizin ilişkiniz zor yürür. Evlilik olsa yapamazsınız. Sen mantık insanısın o duygu. Çok alıngandır kaprislidir uğraşması bıkkınlık verir bir süre sonra. Gerçekten seversen katlanırsın anca. Başka yolu yok
Ben mantık insanı değilim. Duygularımı kontrol edebilirim sadece. Ne yapayım yengeçlere zaafım var :D Eski sevgilimde yengeçti 3 sene sürdü
Ayıptır söylemesi cilveli kadınız ellam🤭o zaman peşini bırakma. Sadece geçmişin konusunda net ol önemsemediğini hissettir
Sessiz kalacağım :D Evet ya ama çok kıskançsınız be adın ne?
Sen uçtun he. Adıma ne ara geldi konu😂😂evet kıskancız aşırı aşırı
dertleşirken arada tanışalım dedim :D boyun kaç
Töbe töbe elimizi verdik kolumuzu kaptırıyoruz😂iyi geceler kardeşim uyuyacam ben
ahahah ne var ki bunda bu kadar abartıyorsun :D