Her olayı kavgaya en basit olayı ayrılığa götürüyor herşeyim ona batıyor anlaşılan ne yapmam lazım 1 senelik bir ilişki bir gün çok sevecen diğer gün şeytan Bugu n kavga ettik sonra toparladı birden ara verelim dedi saçma sapan ne yapmaya çalışıyor yardim edin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burçla alakası yok bittir direk sıkılmış bende bi ara öyleydim
Burcun ne senin
Balık eski sevgilim de yengeçti bu arada
Bende balığım
Balık ama sevmiyorsa biter ki yengeç olan ne yaptı peki
Oha😂😂
boş ver ama bittir derim bi kız kolay kolay bittirmekten bahsetmez kendini düşürme daha fazla istemiyorsan git bu kadar basit bence tavrını koy derim
Ayrılmak istemiyorum
İyi yapıyon devam et
her olayı mesele. yapiyor ise bana hoş bir his vermedi açıkçası 😏
Ne gibi
Anlamadım
İkizlerdir o yanlışın vat
Yengeç yengeç
var*
Yengeçler iyidir ya
Kavga ederken bir anda şeytana dönüşüyor ağzına geleni diyor hep haklı az üzdüğünü anlatsam direk konu ayrılığa geliyor
Karakterinde sıkıntı var, ayrıl hava al
Ayrılmak istemiyorum en son ara verelim dedi interneti kapadı gitti uyudu
Seni sevdiği için :D
Yengeçmisin
Evet
Neden ayrılmak ya da ara vermek şeylerini diyor ki
İlgi çekmek için. Senin onu daha da sahiplenmeni istiyor. Kavga çıkarıyor çünkü nabzını ölçüyor. Gitmiyorum bir yere, yanındayım. De bak gör nasıl yumuşayacak 😃 yengeç Burcu biraz değişik bir burçtur. Tabii yükselen ve ay Burcu da önemli.
Yükseleni de yengeç mesela Bugu n öğlen 2 de uyandım bana kızdı kavga etti ayrılığa getirdi yine konuyu sonra bir şey olmadı akşam da yine tartıştık Ben üzdüğünü vs dedim Bugun için ve direk ara verelim dedi çok ayrılalım istemiyorum dedi sonra toparladık hep ama ara verelim diyorsa ve gerçekten yaparsa bunu ne yapmam lazım gerçekten sevmiyor mu ki acaba seven insan yapar mi böyle
Hm. Hep diyorsa o zaman iş değişir.. iki olasılık var. Kendini çok yalnız hissediyor ve sahiplenmeni istediği için, ara verelim bahanesini ortaya koyuyor ki sen ona, hayır seni bırakmam, saçmalama, sensiz yapamam de diye. Ya da ilgisi bitti ve seni kırmaktan korkmuyor, ondan ara vermek istiyor. 🫠
İlki bence Bugun o sebepten kavga ettik yalnız hissediyorum bazen diyor bu hafta full sevgi gösterdi bende öyle ilgi sevgi manyağı seviyorum diyor daha kavga etmeden gece ara verelim demeden önce buluşalım dedim sarılmaya ihtiyacım var dedi sonra ben üzdüğünü vs dedim sonuç bu
Aşırı tepki gösteriyor işte. Duygu yoğunluğu. Aşırı duygusal olduğu için bunlar normal. Ona ılımlı yaklaşmalısın.. senin burcun ne?
Balık benim
Ona ılımlı yaklaşınca Kavga esnasında direk yumuşuyor unutuyor kavgayı
Güzel. Balık ile yengeç iyidir. Ama Şubat balıklarıyla iyi genelde. Mart ile biraz çatışma yaşanabilir 😃 kavgayı unutması ve yumuşaması çok normal. Aşırı duygusal bir burç zaten. Bir de yükselen yengeçmiş. Kolay gelsin sana valla ne diyeyim :D
Benim bu saatten sonra ne yapmam lazım sizce yani sabah olunca ne demem ne yapmam gerekiyor
Ben ara vermek istemiyorum, çünkü sen benim için çok değerlisin. Sensiz bir günüm nasıl geçer bilmiyorum. Aramızda sorun olsa bile bunu konuşarak halledebiliriz. Ara vermeyelim hayatım.. sen benim için çok değerlisin. Falan gibi bir şey yaz 😃🫠
Yazdım ama direk teli kapadı herşeyi kapamış uyudu
Merak etme bunlar gayet normal. Yengeç ortada bir şey olmasa bile aşırı duygu yoğunluğu olduğu için aşırı tepkiler verir. Birdaha beni göremeyeceksin falan bile der. Sen ciddiye alırsın oysa sadece blöf yapar. Bu duygusal tavırları, sana değer verdiği için yapar. O sahiplenme hissini yaşamak istediği için. Eğer hiç tepki göstermiyorsa, asıl o zaman bitmiş olabilir.
Tepki göstermez olur mu oooo ağzıma etmediği kalıyor bir tek onun sinirli hali varya bambaşka birisi deliriyor istediği olmayınca bu arada ilk öpücüğü ve herşeyin ilkini benimle yaşadı çeyiz vs hazırlıyorum beraber hayaller kuruyoruz öyle birisi
İşte, dediğim gibi. Seni çok sevdiğinden öyle yapıyor. Yengeç burcu aşırı psikopattır. Bu tavırları kendimden biliyorum. Ama zaten bunu sadece sevdiğimiz insanlara karşı yapıyoruz. Önemi olmayanlara vakit bile ayırmaz, umursamaz. Ama seviyorsa çok tepki gösterir ama çok sever. Mutluluklar dilerim size ya. Sen de biraz katlanmalısın ama o da biraz ılımlı davranırsa orta yolu bulursunuz. 👍🏻✨
Empati kuramıyor bana Bugu n sana karşı birşeyleri kaybettim dedi o yüzden kestirip atıyorum böyle dedi sürekli bana sevmediğini bile demişti sinirle ciddi ciddi ama sürekli istemiyorum diyip duruyor çok garip anlayış hiç yok ben çok ılımlıyım ama her uyandığımda kavga gürültü bende yoruldum umarım ya mutlu oluruz gerçekten çok seviyorum onu
Dediklerini ciddiye alma. Normal rahat bir şekilde devam et ama sinirli/ kaba tepki gösterme. Umarım :)
Tamam dediklerinizi uygulayacağım çok teşekkür ederim yarın buraya sonucu paylaşırım çok teşekkürler
Olur, rica ederim😊
Merhaba o günden sonra barıştık normal şekilde dediğinix gibi oldu bugün daha kötü bir şekilde sadece bir konuda üzüldüğümü söyledim direk her yerden engelledi ayrıldı ağzına geleni söyledi ben hiçbir şey demedim her yerden engelledi ne yapmam lazım bir şey demedim istemiyorum seni bitti ayrılmak istiyorum diyip durdu ne yapmam lazım
Tepki gösterme. Eğer haklıysam kendi gelir. Engeli kaldırırsa yazarsın. Sinirin geçti mi konuşalım mı diye. O değilde sadece üzüldüğünü belirtmenle neden böyle hemen engelliyor. Başka bişey olmalı
Ben hep haksızım hep beni suçluyor ağzına gelen hakaretler küfürler istemiyorum diyip duruyor aslında olay kitap konusu bu türkcell gnçde her ay dr 50 tl çek veriyor neyse her cihazdan 1 tane alınıyor bu bende de 2 cihaz var birtanesi onun diğer hattı bir tanesi benim ben kendime dr alıyorum onun hattına da dr alıyorum sonra bu neyse trendyol çeki zor alınıyor ben 3saat sistem takıldı öyle aldım alır almaz tükendi 3 saat bekledim sonra bana 1 tane dr çeki verdi birisi vermiş ona neyse sonra 6 çek daha verildi kullanmayanlar veriyor Böyle bana 1 tane vermişti bende ona verdim zaten sonra ben dedim ki bir tanesini alabilirmiyim direk o sana yeter diyip kızmalar vs başladı öyle sonra neyse dedim bugün de o çekleri almış bana başka çek verdi çok üzüldüm belli etmedim bugün giderken kitapçıya dedi benden mi kaçırıyorsun yarın alsana dite neyse yarin işim var alamam dedim
Sonra yolda dedim ki 3 4 kişi daha yazacaktı sana onlar verdi mi yazsana dedim üf püf dedi bende senin için 3saat uğraşıyorum sen 2 dk uğraşamıyorsun dedim sonra o sana yeter ne istiyorsun hala dedi bu arada diğer ayda aynısını yaptı bana neyse sonra yolda dedim diğer ayda trendyol kendin alırsın o zaman alamıyorsun dedim zaten uyumuşsun dedim ben bekledim aldım dedim emeklerim böyle mi gidiyor dedim direk hayatımdan çık hayatımı mahvediyorsun vs vs ağzına geleni dedi dedim noluyor 1 saat önce görüntülü konuşup sevdiğini diyen kız canavara dönüştü
şu an durum bu bu hafta 4. yapışı sürekli gideceğim ayrılacağım numaramı değiştireceğim sonra akşamına seni seviyorum bir evimiz olsun seninle yaşayalım vs sonda kavga da tam tersi yarın 1. senemiz bununla ve gerçekten yoruldum artık her kavga ayrılık bağırış engelleme küfürler ya kavga konumuz var ama kavga devami o değil başka birşeye dönüyor seni sevmiyorum vs digor ya zaten eski ilişkimizden travmalarım kaldı bu konularda aynısını yapıyor yemin ederim neyse sonra barışınca seviyorum vs ben hangisine inanacağım ya anlamıyorum
Sevdiği haline mi sevmediği haline mi iki kişi ile ilişki yaşıyorum en ufak şeyi pişmanlık ayrılık sevmiyoruma getiriyor size mesajları atabilsem daha iyi olurdu
Yengeç burcunu nasıl hizaya getirirsin biliyor musun? (Eğer sana gerçekten değer veriyorsa). Tepki verme. Peşinden koşma ve haklı olduğunu savun ki, vazgeçilmez olduğunu düşünmesin. Değerini öyle anlayacaktır. Kumar gibi bir şey ya kaybedersin ( sevmiyorsa) ya da yumuşayacaktır ve sana daha saygılı davranacaktır. Seni kaybetmekten korkmuyor. Kendine değer verdiğini göster. Soğuk davran.
Takip at yazarım ben sana
Takip attım
Gelmedi?
Yeniden attım hökelek olan