• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diğer

Seriat isteyen kadin var mı aranizda?

EgoistPenguen
EgoistPenguen Takip Et
Xper 6 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Var mi hala seriat isteyen?
Seriat isteyen kadin  var mı  aranizda?
Seriat isteyen kadin var mı aranizda?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şeriat ülkeyi alır 50 yıl geriye götürür yıl olmuş 2015 hala ilkel adetlerle mi devam edeceksiniz, millet marsta tuzlu su buluyor biz şeriat gelsin mi diyoruz sonra yok biz mükemmeliz yenilmeyiz bize birşey olmaz ah bişey olmaz şeriatçiler gidin arabistanda istediğiniz şekilde yaşarsınız. Egoist penguen güzel paylaşım bu arada resim çok güzel özetliyor

7
    7 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Aynen oyle tesekkurler

Yorumla
    • İsimsizDeşici
      İsimsizDeşici
      +1 yıl

Lan gerizeka. Kimse Arabistana falan gitmeyecek! Şeriat hiç birşeye engel değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@İsimsizDeşici Kes lan sesini itin eniği biçerim seni

Yorumla
    • Tevhid34000
      Tevhid34000
      +1 yıl

Maide 44. Ayet: Biz, içinde doğruya rehberlik ve nur olduğu halde Tevrat´ı indirdik. Kendilerini (Allah´a) vermiş peygamberler onunla yahudilere hükmederlerdi. Allah´ın Kitab´ını korumaları kendilerinden istendiği için Rablerine teslim olmuş zâhidler ve bilginler de (onunla hükmederlerdi). Hepsi ona (hak olduğuna) şahitlerdi. Şu halde (Ey yahudiler ve hakimler!) İnsanlardan korkmayın, benden korkun. Âyetlerimi az bir bedel karşılığında satmayın. Kim Allah´ın indirdiği (hükümler) ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.
      Bazı müfessirler bu âyetleri şöyle yorumlamışlardır: “Eğer bir kişi ilâhî hükmü yanlış, kendisinin veya başkasının hükmünü doğru kabul ederek, buna göre hüküm verirse bu kişi kâfir, zalim ve fâsıktır. Eğer bir kişi ilâhî hükmün doğruluğunu kabul eder ve buna aykırı bir hüküm verirse İslâm’ın dışına çıkmış olmazsa da imanına zulüm ve fıskı karıştırmış olur. Eğer bir kişi hayatın her alanında Allah’ın hükmünü inkâr ve reddederse her bakımdan kâfir, zalim ve fâsık sayılacaktır. İlâhî hükmü bazı noktalarda kabul eder, bazılarında reddederse iman ve İslâm’ını küfür, zulüm ve fıskla karıştırmış olur” (Elmalılı, III, 1696; Mevdûdî, I, 429). 44 ve 45. âyetler yahudiler, 47. âyet ise hıristiyanlar hakkında inmiş olmakla birlikte bu hükümler bütün insanlar için geçerli genel kurallar niteliğindedir.
      Yanı saadete geleyim ya Müslümanım deyin ya laik bir kafirim diyin, müslüman şeriyati ister istemeyen müslüman değildir. İkinci delil Nisa 60. Ayet: Sana indirilene ve senden önce indirilenlere inandıklarını ileri sürenleri görmedin mi? Tâğut´a inanmamaları kendilerine emrolunduğu halde, Tâğut´un önünde muhakemeleşmek istiyorlar. Halbuki şeytan onları büsbütün saptırmak istiyor. Buda nisa 60

Yorumla
    • Tevhid34000
      Tevhid34000
      +1 yıl

Sen ap açık Allah adaletsiz diyorsunuz Allah bunun hesabını verir sizi tağut zehirlenmiş Allah size ya hidayet versin ya helak etsin çünkü size merhamet ettikçe aziyorsunuz azdiriyorsunuz tevhidi tağutu bilen hocalari dinleyin ve okuyun adam olun

Yorumla
    • isimistenevar
      isimistenevar
      +1 yıl

Allah'ın yarattığı dünyada Allah'ın yasaları mı insanı geriye götürür? Çoğu hoca, şeriata bu tarz şeyler söylemenin dinden çıkardığını söylüyor

Yorumla
    • Geveezzee
      Geveezzee
      +1 yıl

Şeriat Gayrimüslimlere uygulanmaz korkma Domuz yiyen şeriatle yargilanmaz

Yorumla

En İyi Cevaplar

• irlandalıturist
    irlandalıturist Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

cumhuriyet, demokrasi ve eşitlik bu zihniyettekilere bir iki beden büyük geliyor ne yazık ki. kula kulluk etmeye meraklı insanlar

8
    7 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen

Aynen ulkemizi bu beyinsizler geriye suruyor hep

Yorumla
    • Behnann
      Behnann
      +1 yıl

dünyaya hakim olcaktınız da bu beyinsizler müslümanlar engel oldu uzay da ilk üssü siz yapcaktınız da müslümanlar engel oldu kesinlikle

Yorumla
    • irlandalıturist
      irlandalıturist
      +1 yıl

gavur dedikleriniz marsta yaşam bulmak üzereler, oysa bir ne yazık ki birbirimizin kafasını kesmekle, elimizde ki değerleri yerden yere vurmakla, dünyayı birbirimize zindan etmekle meşgulüz. alın size mükemmel şeriatın getirileri.

Yorumla
    • Tevhid34000
      Tevhid34000
      +1 yıl

Atatürk tağutur Allah'ın hükmünü kaldıran hükümsüz sayan güncellenir sanan kafirdir

Yorumla
    • Tevhid34000
      Tevhid34000
      +1 yıl

Şeriyati istemeyen kafirdir yoksan Kur'an'ın bir kısmını inanip örübü kismi red mi ediyorsun

Yorumla
    • isimistenevar
      isimistenevar
      +1 yıl

Allah'ın yarattığı dünyada Allah'ın yasalarının geçersiz olmasını mı istiyorsun yani? Ayrıca şeriat, Allah'a kulluk etmektir.

Yorumla
    • Geveezzee
      Geveezzee
      +1 yıl

Şeriat zengini koklayıp fakirin ölen çocukları için can bedeli 27000 TL vermez. Kısas ister

Yorumla
  • Amorrfati
    Amorrfati Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 74%
    +1 yıl

Var ben ama uydurma degil gerçek seriat... dini kendisi için kullananlarin oluşturdugu degil hakiki şeriat

13
    15 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Hakiki seriat diye bisemi var

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Evet var üzülerek belirtiyorum islam dininii arap ülkeleri kendi çıkarı için kullaniyor malesef özellikle zengin kesim gerçek seriat yukaridaki gibi degil birinci örtünme o sekilde kara carsaf degil ikinci eşinin iznini almadan eve eş getiremezsin ve ayrica her eşe adaletli davranacaksin üçüncü eş evi temizlemek çocuk bakma zorunluluğu yoktur.. seriatta zina haramdr ayrica biri hirsizlik mi yapti cezasi ağırdır miras konusuna gelecek olursak kadin evlendiginde eşinin de mirasi olacağı için 2 de 1 dir... ayrica peygamberler evde eşlerine yardim ederler... bana petrol kirallarinin zevkeleri ile süslenmiş şeriatı sunma

Yorumla
    • nctesla
      nctesla
      +1 yıl

bana 1 tane düzgün uygulanan yer söyle? şeriat kurallarına uydurup kendi oğlunu boğduran padişahımız var sağolsun gelipte osmanlı safsatasını başlatma. yorumlanmaya oldukça müsait olan şeriatla ülke yönetilmez. her mahallede aynı olaya farklı kararlar verilirse bu insanlar nasıl hakkını arayacak? az mantıklı düşünp öyle cevap ver yok ateistsin yok yahudisin bilmem ne diipte kendini komik duruma düşürme

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Merak etme ateiste olabilirsin yahudide öyle saçma şeyler söylemem ben ateist adamla tartışma yaparken bile dile getiriyorum yok adam gibi islami uygulayan ülke yok :( gerçek gerçektir bu yüzden tartışırken dinimi savunamiyorum zoruma gidiyor o yüzden o ülkeleri örnek vererek savunmam... müslümanlık düşündüğün ya da gördüğün gibi değil sadece insanlar kendi mantiklari ile sorgulasin o ülkeleri örnek alarak degil

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

@nctesla

Yorumla
    • nctesla
      nctesla
      +1 yıl

zaten kendi mantığımı sorguladığımda örtünün bile nasıl olması gerektiği tartışılırken buralardan yola çıkarak ülke yönetmenin imkansız olduğu. A şehrindeki imam mı karar verir kim karar verirse artık kadın kara çarşaf giymeli diip giymenlere ceza verir, B şehrindeki ise çarşaf zorunlu değildir diye fetva verirse nolcak?

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Ben yanlışa yanlış derim ki ben Allah a inaniyorum ama dini çok pis kullaniyorlar insanlara yanlış olani öğretiyorlar... Allahi zulüm eden kuralci korkunç bir varlik olarak tanitiyorlar öyle degil işte... zaten sinir oluyorum o ülkelere adamlar bahçede aslan besliyor o kadar aç insan var ki islam dininde yardim cok onemli umurlarinda degil gerçek bu ama olmasi gereken bu degil

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

@nctesla dedigim gibi onlar yüzünden dinimi savunamiyorum

Yorumla
    • KatherinePiercee
      KatherinePiercee
      +1 yıl

@nctesla Yemin ederim ülkeyi terkederim

Yorumla
    • nctesla
      nctesla
      +1 yıl

savunulamayan şeyi istemek ne kadar doğru bunu bir düşün bence

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Heyy soruyu soran yorumlarina dikkat et herkes kalitesini kelimeleri ile yansıtır ayiptr @EgoistPenguen

Yorumla
    • nctesla
      nctesla
      +1 yıl

@KatherinePiercee kalıp bişeylerle mücadele etmeyi hak eden bir halk olduğuna bende inanamıyorum malesef haklısın o yüzden

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

@nctesla güzel olan herşey istenir ben savunuyorum karşımdaki onlarin yanlışını söyleyince savunamiyorum bu dunyanin yuvarlak olduğunu idda edip kanitlayamamak gibi sayin arkadaşım

Yorumla
    • nctesla
      nctesla
      +1 yıl

verdiğin örnek yanlış olsada ne demek istediğini anladım. fakat sıkıntı şeriat yuvarlak değil neyse nasılsa fikrini değiştirecek halim yok. herkes kendi istediğine inansın madem

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

@nctesla saygi duyarim iyi geceler

Yorumla
  • İtsMeLove
    İtsMeLove Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Şeriat tamamen uydurma Osmanlida Kadin Erkek eşitliği yoktu Atatürk sayesinde kadinlar değer kazandi

15
    17 Yorumla
    • ςemคysey
      ςemคysey
      +1 yıl

Hz. Muhammed (ص) sayesinde kız çocuklar diri diri gömülmekten kurtuldu, sen neden bahsediyorsun?

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Kiz cocuklarinin diri diri gomuldugune dair bir belge gostersene

Yorumla
    • İtsMeLove
      İtsMeLove
      +1 yıl

Madem Kız Çocuklar Gömülüyor Soyları Nasil İlerliyor'du?

Yorumla
    • mavikutu
      mavikutu
      +1 yıl

Allah`ın kanununa uydurma diyemezsiniz. Allah`a inan ya da inanma saygısızlık yapmaya hakkın yok.
      Hem insanların kanunları uygulandı da noldu yıllarca? Adalet yerini mi buldu?
      İlla eşitlik arıyorsanız fıkıh kitaplarından bakıp öğrenebilirsiniz. Kulaktan dolma bilgilerle konuşmakla olmuyor.

Yorumla
    • İtsMeLove
      İtsMeLove
      +1 yıl

Kulaktan Dolma Bilgiler Değil Bunlari Din Kitaplariniz Bile Yaziyor :) Ve Birazcik Bilim'e Önem Verseydin Dinin Ne Kadar Saçma Olduğunu Anlardin

Yorumla
    • rainman1988
      rainman1988
      +1 yıl

bravo İtsMeLove

Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Sıkmayın canınızı vakti saati geldimi hep ögrenecksiniz uydurma mı değilmi diye biraz sabır :) . Ayrıca kız çocukları diri diri gömülüyordu hani belge diyenler görmek isteyene belge çok işinize geleni araştırıp görüyorsunuz onlarıda görürsünüz.
      Biride demiş ki kız çocukları gömülüyordu da nesiller nasıl devam etmiş bilgisiz lik cehalet fena bir şey işte ne yaparsın , kız çocukları her zaman gömülmüyordu sadece cahiliye döneminde belli bir süre böyle bir uygulama yapan kabileler vardı her kabile ve her dönem olan bir şey değildi bu durum biraz araştırın okuyun işinize geldimi ahkâm kesmeyi bilirsiniz.

Yorumla
    • İtsMeLove
      İtsMeLove
      +1 yıl

@adl_kopuz At Bakalim O Belgeleri Sen Birde Biz Görelim?

Yorumla
    • adl_kopuz
      adl_kopuz
      +1 yıl

Dedim ya bulmak isteyen bulur bu tarz belgeleri atta görelim falan ifadeler sadece konular üzerinden demogoji yapmaya yarar , işine gelen istediği kadar yapabilir daha öncede söyledim vakti gelince herkes her şeyi görecek sorun yok :)
      Allah (cc) bir ayette mahşerde onlar bizi tekrar dünyaya yolla ömrümüzü sana kulluk yapmakla geçirelim diyecekler ve yalvaracaklar buyuruyor.

Yorumla
    • hoodruno
      hoodruno
      +1 yıl

@rainman1988 verme aradan gaz verme bos sohbetler bunlar ne zaman gelicen

Yorumla
    • rainman1988
      rainman1988
      +1 yıl

@hoodruno haftasonu :D

Yorumla
    • hoodruno
      hoodruno
      +1 yıl

@rainman1988 veriyorsun aradan millete gazi biri dini bimez biri dinin yalan oldugunu savunur bos sahbetler kanks gelde raki icelim

Yorumla
    • MEHMETKARA1453
      MEHMETKARA1453
      +1 yıl

ÖYLE OLDUĞU İÇİN ŞALLI BACIYI BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİP ASTILAR. İŞTE KADINA VERDİĞİNİZ DEĞER İNKAR EDİN ŞİMDİ

Yorumla
    • Tevhid34000
      Tevhid34000
      +1 yıl

Sen tevhidi bil tağutu bil sonra gel ey müşrik

Yorumla
    • isimistenevar
      isimistenevar
      +1 yıl

Kes istersen? Allah'ın yarattığ dünyada Allah'ın yasalarının geçerli olmasından daha doğru ne olabilir?

Yorumla
    • Geveezzee
      Geveezzee
      +1 yıl

Bir sürü beyinsiz var o zamanda vardı. Kanıt isteyen aynaya baksın

Yorumla
    • Ertuğrul1316
      Ertuğrul1316
      8 ay

Geneli görmüyordu bazıları bunu yanlış bulup yaşamasına izin veriyordu ama onlar toplumda ayiplaniyordu hatta 9 yaşına girer girmez evlenmek zorundalardı

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

18

Cevap

• Tevhid34000
    Tevhid34000 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Nisa 60. Ayet: Sana indirilene ve senden önce indirilenlere inandıklarını ileri sürenleri görmedin mi? Tâğut´a inanmamaları kendilerine emrolunduğu halde, Tâğut´un önünde muhakemeleşmek istiyorlar. Halbuki şeytan onları büsbütün saptırmak istiyor.
    Maide 44. Ayet: Kim Allah´ın indirdiği (hükümler) ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir.

Bazı müfessirler bu âyetleri şöyle yorumlamışlardır: “Eğer bir kişi ilâhî hükmü yanlış, kendisinin veya başkasının hükmünü doğru kabul ederek, buna göre hüküm verirse bu kişi kâfir, zalim ve fâsıktır. Eğer bir kişi ilâhî hükmün doğruluğunu kabul eder ve buna aykırı bir hüküm verirse İslâm’ın dışına çıkmış olmazsa da imanına zulüm ve fıskı karıştırmış olur. Eğer bir kişi hayatın her alanında Allah’ın hükmünü inkâr ve reddederse her bakımdan kâfir, zalim ve fâsık sayılacaktır. İlâhî hükmü bazı noktalarda kabul eder, bazılarında reddederse iman ve İslâm’ını küfür, zulüm ve fıskla karıştırmış olur” (Elmalılı, III, 1696; Mevdûdî, I, 429). 44 ve 45. âyetler yahudiler, 47. âyet ise hıristiyanlar hakkında inmiş olmakla birlikte bu hükümler bütün insanlar için geçerli genel kurallar niteliğindedir.
    Kim Müslümanım diyip şeriyati red ederse laikliği yani tağutu hak bulmuşsa kafirdir.

3
    1 Yorumla
    • isimistenevar
      isimistenevar
      +1 yıl

Maide 44 ün tercümesinde bir sorun var sanırsam. Çünkü Allah'ın hükümlerine amel etmeyenler ifadesi çok geniş bir alanı kapsar. Bu durumda en ufak bir günaha giren kişi dinden çıkmış olur ki bu düşünce alimler vs tarafından yanlış olarak nitelendirilmiştir. Bunun yerine bir alim gibi biri ( hatırlamıyorum) Allah'ın hükümlerini tasdik etmeyenler olduğunu ifade etmiştir.
      ( Laiklikten bağımsız yazdım)

Yorumla
  • ςemคysey
    ςemคysey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

1. İki kadının şahitliği geçerlidir.
    2. Erkek, karısının rızası olmadan diğer kadın kadınlarla nikah yapamaz.
    3. Ben erkek kardeşimin aldığının yarısını alıyorsam, kocam tam miras alacak, burdan eşitleniyor durum.
    4. Çocuklar 6 değil en erken 16 yaşında evlendirilir; ki şu zamanda 16 yaşında evlenmeden çok şey yaşayan ve pişman olacak çok çocuk var!
    5. Ve bu, boşanmak islama uyan anlayışlı bir çift için bu kadar basit bir şey değil. Ki eğer öyle bir şey denilirse, olursa tüm şeriatçi kadınlar bunu 'tek gecelik heves' olmaya tercih ederler.

İŞTE BU YÜZDEN ŞERİATÇİYİM! ŞERİATÇİYİZ!

9
    5 Yorumla
    • Behnann
      Behnann
      +1 yıl

Allahın hükmünün anayasasının dünya ya hakim olcağını zaten Allah bildiriyor kafirler istese de münafıklar istese de kaçamazlar bundan. "İnneddine indallahil islam"

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

O yuzden yahudiler basta :D

Yorumla
    • ςemคysey
      ςemคysey
      +1 yıl

Yoo haberin yok galiba, Atatürk öleli çok oldu

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Helal! 😄

Yorumla
    • Geveezzee
      Geveezzee
      +1 yıl

Yahudiler hep başta ama yüksekten düşmek çok acı olur. Bu bir kısır döngü yukarı aşağı

Yorumla
  • nctesla
    nctesla Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl
    Diğer konusunda 932 cevap paylaştı.

ulan erkekleri anladım hadi kadınları ezip hükmetmek istiyolar. evde otursunlar bir boka ses çıkaramasınlar istiyolar. türk kadınları ne diye buna meraklı mk onu anlamıyorum. bugün şeriat gelse erkeklere bir b*k olacağı yok ki olan kadınlara olacak. sorayayı taşlamak filmini izleyen varsa ne demek istediğimi çok iyi anlar. şeriat tamda o filmdeki gibidir.

5
    2 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Turk kadinlari her yarraga merakli

Yorumla
    • Geveezzee
      Geveezzee
      +1 yıl

Boş konuşma. Onlar da ŞERİATi kötülemek için yapılmış projelerdir. Had cezası 4 şahit olmadan uygulanmaz. Eger Birinin yalancı şahitlik yaptığı ogrenilirse kellesi gider. Bugün avukatlar para ile yalancı şahitlik yapıyor davayı kaybedince de pişmiş kelle gibi sırıtıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben laikliği seviyorum. elimden haklarımın alınmasından korkuyorum. akpye oy veren kadınlarıda insan olarak görmüyorum

9
    28 Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Bizde siz çıplakları hayvanlara benzetiyoruz Hayat işte..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@qassfddaasasd ben çıplak değilim kapalı giyinirim bilmeden konuşma. al işte akpliler ne kadarda önyargılı

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Bizde siz kara carsaflilari maymuna benzetiyoruz

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Tabi canim sen akplilere insan yerine koyma ben hayvan diyince Ay no kodor ön yorgolo 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

soran sen müslüman değil misin dinin ne

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Muslumanim

Yorumla
    • KatherinePiercee
      KatherinePiercee
      +1 yıl

@assfddaasasasd çıplaklar dediğin kapanmayan kişiler mi? Eğer öyleyse biz hergün ne kapalılar götüyoruz sokak ortasında yiyişen. Kapalıysanız kapalısınız herkesin inancı kendine. Ama laf söyleyemezsin.

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

@KatherinePiercee kara carsaf giymeyen namussuz dinsiz oluyor onlara gore

Yorumla
    • KatherinePiercee
      KatherinePiercee
      +1 yıl

Çarşaf nedir ya yaratık gibi. Hangi kitapta yazıyomuş çarşaf? Örtünün diyo.. Başınızı örtün diyo mu? Saçtan tahrik olucak adam o kafayı kapasanda tahrik olur dinden soğutuyolar insanı.

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Aynen sizin dininiz size benim dinim bana!

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Senin dinin benim dinim diye bisemi var allahin kara cahili

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Ayet gerizekali ayet siz uydurduğunuz dini yaşayın diyorum Cahil

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Açıp iki ayet okuduğun yok gelmiş daha bir halt bilmediğim birseyi eleştiriyosun Allah akil versin

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Allahu ekber

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Cahilliğinin üstünü böylemi kapatıyosun kafir

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

😄😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Müslüman olan birine kafir dersen kafir olursun

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Cahil iste

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Siz evet şeriat haktir doğrudur kusursuzdur ama ben şeriat istemiyorum mu diyorsunuz yoksa dinde şeriat yok olamaz mi diyorsunuz ona cevap verin bir

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Hem peygamberine hakaret eden adamin müslümanlikla bir bağlantisi kalmaz!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kim peygamberimize hakaret ediyor sacmalama @assfddaasasasd hz. Muhammet sav ' e hakaret edeni önce ben mafederim. Ayrıca ben kuranı kerimdeki şeriatı seviyorum ve gelse karşı çıkmam ama suudi arabistanda ekleme kurallar var kadına aşırı derecede baskı var. Sokaga çıkmak bile yasakmıs. Ben bunu istemiyorum çünkü ise gitmem çalışmam lazım. Evlenmeyi istemiyorum zorla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca dinde seriat vardır yok diyen kesin kafir olur. Ben kurandaki şeriati kabul ediyorum. İnsanların eklemelerini kabul etmiyorum

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Soran kişinin görüşlere verdiği cevaplara bakarsan anlarsin

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

bizde insanların uydurduğu şeriatı savunmuyoruz ve herkes çarşaf giymek zorunda değil ama başı örtüp dapdar kıyafetler giyemezsin demek istediğim çarşafı eleştirmeyin çünkü her çarşaf giyen diğerlerine dinsiz gibi bakmiyor bakan varsa da başörtülüleri dışlayanlarla aynı zihniyetteler kapanmayan kapanmasin lakin başını örtüp edepsiz hareketler yapanlar yüzünden biz laf yiyoruz o yüzden onlari en çok biz elestiriyoruz hem onlar için hem bizim için soru soran şahıs ise verdiği cevaplar hem müslümanim diyor hemde senin peygamberin şöyle yapti böyle yapti diyor verdiiği cevaplar çeliskili

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

bizde insanların uydurduğu şeriatı savunmuyoruz ve herkes çarşaf giymek zorunda değil ama başı örtüp dapdar kıyafetler giyemezsin demek istediğim çarşafı eleştirmeyin çünkü her çarşaf giyen diğerlerine dinsiz gibi bakmiyor bakan varsa da başörtülüleri dışlayanlarla aynı zihniyetteler kapanmayan kapanmasin lakin başını örtüp edepsiz hareketler yapanlar yüzünden biz laf yiyoruz" buraya kadar ki yazdigin kismi tebrik ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynı şeyi savunuyoruz niye tartışıyoruz :D benim laikligi istememdeki amac herkesin kanunlar önünde kadın erkek hristiyan müslüman eşit olması @assfddaasasasd

Yorumla
    • Vildan_00
      Vildan_00
      +1 yıl

Aaaa kusura bakma bizde sizin gibileri insan sandığımiz için bu haldesiniz ama sizin pek insana benzer haliniZ kalmamış şunuda söyleyeyim bütün peçeli kadınlarımız adına ve kendi adıma sana bunu söylediğinden dolayı hakkım helal değil

Yorumla
    • Geveezzee
      Geveezzee
      +1 yıl

Ama maymunlar sizin atalarınız. Evrim geçirip maymuna döndüler sonra insan oldular şimdi tekrar maymunu oynuyorlar.

Yorumla
  • Anly5
    Anly5 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Şeriat : Allah'ın peygamber aracılığı ile Müslümanlara bildirdiği ilahi kurallardır.
    Yani namaz da Allah'ın emridir, yani şeriattır.
    Oruç da Allah'ın emridir, şeriattır.
    El kesmek de Allah'ın emridir, şeriattır.

Ben şeriata karşıyım diyen biri Allahın emirlerine karşıyım, demiş oluyor. Ya inanamıyorum bir Müslüman nasıl der bunu? Şeriatın ne olduğunu bilmeden saldırıyorsunuz, ayıptır... Önce öğrenin.

"Dininizi bilin yoksa bildiğinizi din zannedersiniz."

Allah'ın emirleri devleti de kapsar. Ama laiklik diyor ki "Allah'ın dini emirleri devlete karışamaz." Allah sadece kişiler için değil devlet için de kural koymuştur. Devlet yönetiminde Allah'ın emirlerini uygulamak farzdır. Allah'ın emrettiğini bile bile "Allah böyle emretmemiştir" diyen kişi kendi sözünü, Allah'ın sözünden üstün tuttuğu için Dinden çıkabilir (Allah muhafaza etsin).

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Var bu fotoğraftaki sacmaliklarin şeriatla bir ilgisi yok işinize böylesi geldiği için şişire şişire abarta abarta yaziyosunuz pis laikler sizin gibi puta tapmiyoruz etrafı et pazarina çevirmiyoruz kadınlığımızı cinsiyetimizi evde birakip dısari cıkıyoruz şeriatta tecavüz eden ya da laf atan adama verilen cezalar bir bak birde senin laik devletinin verdiği cezaya bak şimdi 6 yasinda çocuğa tecavüz edenler sokaklarda dolasiyor dine leke sürmeyin kendi işinize bakin..!

6
    13 Yorumla
    • nitelik
      nitelik
      +1 yıl

dünyada tecavüz oranı en düşük ülkeler seküler ülkelerdir.
      laiklik ile puta tapmak arasında bir bağ yoktur.

size okuma yazmayı öğretmiş olan milli eğitim bakanlığımızı ve kıymetli öğretmenlerimizi de saygıyla selamlarım

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Ben muslumanim allaha put mu diyorsun?

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Bu arada senin peygamberin 6 yasindaki cocugu sikerken iyi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allaha tapiyorsan ama Allah'in yasalarina karşi geliyorsun senin aklini seveyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Git biraz Kur'an oku O zaman kadina verilen değeri anlarsin belki

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Allahin yasalarina karsi geldigim yok uydurmalara karsiyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uydurmalara karşıysan var mı uydurma şeriat isteyen diye soracaksin sadece Şeriat yazmak Allah'ın yasalari anlamına gelir fotoğraf ta yazanlarin gerçekle ilgisi yok zaten Gerçek şeriatı yaşayan bir ülke İnşaAllah bu ülkede gerçek şeriatı Allah'ın yasalarını en güzel şekilde yaşarız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah'ın yasalarına karşı geldiğim yok deyip peygamberimiz (s. a. v) e sövmekte neyin nesi senin müslümanlıkla bir alakan yok bari yalan söyleme pislik

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Kendin sirke kosuyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne şirkinden bahsediyorsun ben Allah'a ortakmi koşuyorum anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma hem müslümanım diyosun hem de çıkmış peygamberine (s. a. v) sövüyosun sen kimsin? Nasil bir müslümanlik bu hem şeriatı eleştir hem peygamberine (s. av) söv katana göre müslanlik olmaz oyun değil bu ya kurana uyarsin ya da sessiz kalirsin cikip kendi dinine laf edemezsin! (Müslümansan tabi ki)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah (c. c) ı peygamberi (s. a. v) eleştirmek sana kalması ey cahil bilmeden konuşuyorsun git biraz araştir sonra gel

Yorumla
    • Behnann
      Behnann
      +1 yıl

l*n salak Allahın yasalarına karşı gelmiyormuış uydurmalara karşıymış burada gizliden din düşmanlığı yapacağına madem müslümanım diyorsun güzelce belgeleriyle şeriatın öcü olmadğını anlat kanıtla örneklendir 1-2 kötü hiç bir zaman bütünü temsil etmez. birilerine yaranmak için laiklikten prim yapmak için şeriatı kötüleme ya da banane yanacak olan sensin

Yorumla
    • Anly5
      Anly5
      +1 yıl

Din konusunda bilmediğimiz konuda yorum yapmayalım, şeriat Allahın kurallarıdır. Detayını öğrenmeye çalışalım. Resimde gerçekten dinde var olan kurallar var diye biliyorum.

Yorumla
  • shutstaffel
    shutstaffel Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    Diğer konusunda 482 cevap paylaştı.

o resimde yazanların islamla hiçbir alakası yok , Bu gün günümüzde yaşıyan müslüman hanımların hangisine Ek eş getirilmiş? Yok hangisine zulmedilmiş. Yaptığın terbiyesizce ve bu ahmaklığının bedelini her 2 dünyadada ödersin. Bu dünyada cahil olarak yaşayıp gebericeksin.. Sen ki boyle şeyler paylaşıp eşinin üstüne 10 tane karıyla yatabilecek potansiyelde bir mahluksun ahlakınızı beyninizi...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bırak kardeş anlamaz onlar deveye diken insana siiiiiiken yaranırmış :)

6
    13 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen

Bizim isimize gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynen şeytan diyo aslında bencil davran şeriatı ne kadar desteklemesemde gelsin kölemiz olsunlar mk 4 tane karı al her işini onlara yaptır hepsini çarşafa sardır gönder bir işe getirdikleri paraları ye hayat bize güzel olur valla aklıma yattı aslında :D

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Araplar oyle yapiyorlar en temizi *

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

valla aşiret ağaları hayatını yaşıyo mk :D bide petrolde var şerefszlerde hayat onlara güzel mk :D

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Aynen oyle

Yorumla
    • tutku20
      tutku20
      +1 yıl

ilk eş izin vermeden olmuyorki 4 kadın :) olan sadece kadınlara olmucak sizede olcak zina yasaklancağı için. ben kocama izin vermem zaten ikinci eş. çoğu kadında izin vermez

Yorumla
    • tutku20
      tutku20
      +1 yıl

tek kadınla yetinmek zorunda kalırsınız taki boşanasaya kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ee tamam ondan kolayı ne 3 kere boşol derim o gide başkasını alırım bedavaya zina işte :D

Yorumla
    • tutku20
      tutku20
      +1 yıl

bunu günümüzdede yapabiliriz :) ben yapıcam hatta ama kapanmak istemiyorum.

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Seriat gelse sesini mi cikarabilcen kocana da istememe gibi luksun olcak

Yorumla
    • tutku20
      tutku20
      +1 yıl

şeriat varken zaten kadınların izni alınıyomuş soran bilmeden konuşma. biraz araştırsan bilirsin. zaten adaletli olmak şartıyla çok evliliğe izin veriliyor. sevgi bakımından adalet mümkün olmadığına göre çok eşlilikte mümkün değil

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Sen araplara anlat bunu

Yorumla
    • Hak_Yolundaa
      Hak_Yolundaa
      +1 yıl

@tutku20 tutku gene atıp tutuyorsun kemalist izmirli kız şeriatta 4 eş evlilik yok uydurma
      okumadıgın kurana inanıp gelip fetva verme
      din Allahındır 4 evlilik ayetini iyi oku kuranda eşi dövmede yok kafanıza göre fetva vermeyin
      o gün kaçış yok

Yorumla
  • adl_kopuz
    adl_kopuz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

Şeriat tan daha güzel bir yönetim olması imkansız tabiki Allahın emrettiği şekliyle günümüzde bazı ülkelerde olduğu gibi kendi kafalarına buyruk şekilde değil.

3
    0 Yorumla
  • partizan-solcu
    partizan-solcu Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

CEVAPLAR:
    *Kadınlar daha unutkan yapıdadır, bu nedenle iki kadının şahitliği gerekir.
    *Kocaları kafalarına göre kadın getiremiyorlar. Adalet sağlayabilecekler ise getiriyorlar. Bazı toplumlarda kadınlar çok eşliliği savunur mesela :)
    *herkes islama uyup mirası erkeklere bıraksa kadınlar aileleriyle zaten geçinir erkek parayı alınca. ayrıca da erkekler kız kardeşlerine bakmak durumunda miras alınca
    *islam dini çocuk gelinleri onaylar mı bilmem :)
    *koca istemiyorsa yapacak bir şey yok :D

evet cevap verebilecek misin?

0
    1 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Aynen oyle :D

Yorumla
  • Behnann
    Behnann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Yeter bıkmadınız mı İslam ile uğraşmaktan? Ekrem buğra ekinci - islam hukuku yaz izle bakalım şeriat sizin gibi beyinsizlerin okumadan araştırmadan zannetiği şey mi yoksa Allahın insanlara gönderdii büyük bir nimet mi Allahın lanetli düşmanlarının üzerinedir ateşiniz bol olsun. böyle şerefsizlere inanmayınız

4
    1 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Hahaha okey

Yorumla
  • Fransuva
    Fransuva Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

Allahın kanunu insanlarınkinden daha üstündür tek kelime daha etmem

3
    6 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Etme

Yorumla
    • Fransuva
      Fransuva
      +1 yıl

bebeğe tecavüz edenler 8 yıl yatıp çıkıyor kızın kafasını bavula koyanlar öldü diyerek hapisten kaçırılıyor Şeriat demek Kısasa Kısas demek bu kadar pratk kurala saygı duyulur ancak

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Ben saygi duymam hangi cagda yasiyosunuz siz

Yorumla
    • Fransuva
      Fransuva
      +1 yıl

o yazdığın şeylerin hepsi yalan ve kılıfına uyduranlarda yok değil. Ama sana tavsiyem inanmadığın bir şeyi eleştirirken saygı sınırlarını aşma. Şeriat bir yıldızdır geride kalan ne varsa onun yanında mum ışığı olamaz

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Yok oyle bir yildiz

Yorumla
    • Fransuva
      Fransuva
      +1 yıl

Ben Kısasa Kısas felsefesine inanırım Şeriatta bunu istiyor benim için en parlak yıldızdır gerisinin ne önemi var?

Yorumla
  • Vildan_00
    Vildan_00 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Şöyle söyleyeyim miras konusunda erkeğe düşen miras şöyledir erkek karısına kızına oğluna annesine babasına kardeşlerine bakmakla yükümlüdür ve buda erkeğe düşen mirasın bölünmesi fakat kadının bakmakla yükümlü olduğu kimse yoktur buda bilinsin ve şeriat yaşama biçimidir adaletin en doğru olduğu yönetim biçimi Allah'ın KANUNU!

0
    0 Yorumla
  • MEHMETKARA1453
    MEHMETKARA1453 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

SİZ BU ŞERİAT KİMDEN ÖĞRENDİNİZ FETO MU ÖĞRETTİ SİZE. ŞERİAT DEMEK HAK DEMEK MAZLUMUN ZALİMDEN HAKKINI KORKMADAN İSTEYEBİLDİĞİ VE ALDIĞI SİSTEM DEMEK. KURANI KERİM DE CASİYE SÜRESİNİ OKUYUN ALLAH ŞERİATI EMREDİYOR SİZ KALKMIŞ ASALAK KONUŞMALAR YAPIYOSUNUZ AÇIK AÇIK BİZ KURANA KARŞIYIZ DEYİN OLSUN BİTSİN. İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE ŞERİAT GELECEK ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR VAR GÜCÜNÜZLE ÇALIŞSANIZDA NAFİLE ŞERİAT HAKTIR GELMESİDE YAKINDIR ALLAHIN İZNİYLE.

0
    0 Yorumla
  • Dengdigidengdengg
    Dengdigidengdengg Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Din neki şeriat ne olsun..

8
    4 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Aymen

Yorumla
    • Behnann
      Behnann
      +1 yıl

Dini ne kadar biliyorsun ki şeriata yorum yapıyorsun?

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Ben cok iyi biliyorum

Yorumla
    • Dengdigidengdengg
      Dengdigidengdengg
      +1 yıl

Sana mı kaldı yargılamak? @Behnann

Yorumla
  • Lannister03
    Lannister03 Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl
    Diğer konusunda 938 cevap paylaştı.

Şeriat gelse bile , yukarıdaki maddeler uygulanmayabilir? . Yani yarı şeriat , yarı cumhuriyet gibi :/

0
    3 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Iyice sacmaladin mk

Yorumla
    • Lannister03
      Lannister03
      +1 yıl

niye la olur mu olur :D

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Olmaz mk

Yorumla
  • AhvalParanormal
    AhvalParanormal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bu bahsettiğin arapların uydurması olan şeriat
    asıl şeriat Allahın emirleridir kuran-ı kerimdir.
    irandaki şeriatı asla istemem. çunkü gerçek şeriat degil

7
    4 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
    • Behnann
      Behnann
      +1 yıl

Şeriat değil mesela bunların derdi İslam ile islamdan korkuyorlar bilseler araştırır doğrusunu öğrenirlerdi şeriatın 90 yıldır saçma sapan filmler ile halka aşılanan saçmalığı şeriat sanıyor kadınları zorla eve kapatan erkeklerin 2m sakal bıraktığı sistem sanıyor cahiller

Yorumla
    • AhvalParanormal
      AhvalParanormal
      +1 yıl

aynen oyle @Behnann

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Ki zaten oyle :)

Yorumla
  • selcer
    selcer Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Kim ne ister bilemem ama sana beyin nakli şart!

7
    10 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Hahaha bir kaybol artik

Yorumla
    • selcer
      selcer
      +1 yıl

Ben sana beyin nakli yapılmasını istiyorum ağlanacak haline gülüyorsun yazık

Yorumla
    • selcer
      selcer
      +1 yıl

18 yaşında koyu ergen

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Kara cahil ikile

Yorumla
    • selcer
      selcer
      +1 yıl

Kimin cahil olduğu belli cevap veremeyince hakarete giriyorsun yazık :D

Yorumla
    • nctesla
      nctesla
      +1 yıl

l*n hadi adama beyin nakli şart. sana beyin naklide yapılamaz mk kafa yok ki

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Nc reyiz eyvallah :D

Yorumla
    • selcer
      selcer
      +1 yıl

@nctesla kendinden biliyorsun galib. Bana kaf koyduğunu sanıyor :D

Yorumla
    • nctesla
      nctesla
      +1 yıl

sanmıyorum gayette koydum verdiğin ilkokullu cevabından belli zaten.

Yorumla
    • selcer
      selcer
      +1 yıl

Öyle san. Sana neEkoydu da benle şahıs arasına giriyorsun? Yarası olan gocunur diye bir laf var sanırım yatan var

Yorumla
  • Bunebekardesim
    Bunebekardesim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kurani kerime göre yaşamak neden bir müslümana zoe gelir?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hahhah şeriatı böyle mi sanıyorsun sen gerçekten? Cahil...

7
    12 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

* cahili ac kurani oku cahil kim belli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Merak etme, ben okuyorum zaten. Senin seviyene inmeyeceğim. Müslüman olmadığına göre bunu tartışmanın manası da yok zaten.

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Muslumanim kara cahil fazla konusma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Müslüman mısın? Nasıl müslümansın sen öyle? Uydurma bilgilerle gelmiş burada Allah'ın kanunu eleştiyor, kötülemeye çalışıyor?

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Ya uydurma diyo kurana bak kurana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Madem bunların doğru olduğunu düşünüyorsun, o zaman bütün bu maddeleri doğrulayan ayetleri Kur'an'dan teker teker bulup yaz bakalım güncelleme'ye (tabii bunu da yapabilirsen) öyle oradan buradan yürüttüğün bir fotoğrafla iş bitmiyor zeki arkadaşım.

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Abdestsizim ve suanda alamam yarin atayim?

Yorumla
    • Behnann
      Behnann
      +1 yıl

sen müslüman falan değilsin şeriatı inkar eden kafir olur ve firavun gibi kafirsin hadi yallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yarın oldu, ıspatla hadi? Bu arada "Behnann" arkadaşın da dediği gibi, şeriatı inkar edemezsin, edersen kafir olursun. Alah'ın ayetlerini inkar edemezsin sen... Ama yukarıdaki saçma sapan bilgilere inanarak demiyorum, gerçek İslam'dan, gerçek şeriattan bahsediyorum...

Yorumla
    • Behnann
      Behnann
      +1 yıl

casiye 18. buyursun inkar etsin. kendisi müslüman falan değil fitneci bu sayfa da çok var zaten durup durup islama saldırıyorlar fitne yayıyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Diğer yorumlarını da okudum "soran", cühela mode:on. Sana laf anlatmaya çalışmakla biz hata yapıyormuşuz. Yine "Behnann" arkadaşın da dediği gibi amacın fitne fesat senin. Münafık seni... Allah'a hesap verdiğin gün senin akıbetini çok merak ediyorum ama bir müslüman olarak sizin gibilere acıdığım için de dilerim ki çok geç olmadan doğru yolu bulup, tövbe edip cenneti hak eden bir kul olursun... Allah ıslah etsin...

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Ya sokturtma beynine

Yorumla
  • çılgıngezgin
    çılgıngezgin Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.

gerçek din bunlar değil ama malesef uygulanan yukarıdaki acıklamalar

0
    0 Yorumla
  • Olasılıklar123
    Olasılıklar123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

18 yaşında cahil şeriatın ş sini bilmeyen sağdan soldan alıntılar ile aptlaca sorular soran birini ciddiye almam aptalca olurdu

5
    3 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Tam senlik bir durum yani

Yorumla
    • Olasılıklar123
      Olasılıklar123
      +1 yıl

kelime dağarcığını geliştirmeni öneririm

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Kaybol ya

Yorumla
  • veysel_olmus
    veysel_olmus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

şeriat=hakîkattir arkadaşlar beşeri kanunlarla Allah ın kanunları hiç eşit olur mu?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Toplu seks fantezileri olan kadinlarimiz :-))

3
    19 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Napalim aci gercek :)

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

M. kemal kadına çok önem verirdi. Hatta Kadınlara Özgürlük verdiği söylenir 24/ 04 / 1930 yılı 1593 sayılı kanunla (M. Kemal Cumhurbaşkanı) Genelevlerinin açılmasını yasalaştırılması kadına verilen önemin en güzel örneğidir.

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Yani fuhuş serbestliği aranızdan size kalmış ha toplu topsuz size kalmis

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Atanizdan yani ;)

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Ajsjskssj adli kara cahil senin seriatci kankilerin 70 tane kari s*kmek ugruna cennet isterken kotu olmuyorlar oylemi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Akp doneminde fuhusun tavan yaptigini bilmiyosunuz herhalde. Bildigin sadece aciklanan rakamlar. Bir de bunun arka tarafinda aciklanmayan binlerce ve hatta yuzbinlerce insan var. 13 yillik akp doneminde fuhus yapan kadin sayisinda yuzde bin 680 artis yasandigini okumustum. 70lik dedelere 10 yasindaki kizlarinizin gidince artik kefeniyle verirsiniz.

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Onlar onu istiyor :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence de hadi erkekleri anlarim. Zaten islerine geliyor. Bu kadinlar neyin derdinde? Ne taraftan bakarsan bak kadina deger veren madde yok. Yil olmus 2015 millet yeni gezegen kesfetti. Hala bizimkiler neyin derdinde. Cidden aciyorum.

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

BenAkpli olduğumu söylemedim zaten şeriat gelse AKP yi kim ne yapsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayir bu ulkede ne tam anlamiyla uygulaniyor? Laik sistem varken laiklik adina bir sey kalmadi. Seriatin tam anlamiyla uygulanilcagini dusunuyosunuz. Bir de kadin olcaksiniz. Utanin.

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Neden utanmam gerekiyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkeklerin fantezilerine oyuncak olmak istediginiz icin :-)

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Hahaja saglam laf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ahahha tesekkurler :-)

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Erkeklerin fantezilerine bizmi oyuncak oluyoruz güldürme beni sokaklari et pazarina çeviren zihniyet batı zihniyetimi bunu diyor kürtaja yasa için sevişirim ama doğurmam diyenlermi bunu diyo bar köşelerinde hergün bir adamla yatanlar ulan önce kendi ahlaksizliğiniza bakin soyunup dökülen açılıp sacilan siz ama kullanilan köle olan biz siz disardaki adamlar sizi begensin diye bir ton makyaj yapin açılın saçılın bu konulara da yorum yapmayin çünkü beyinlerinin error veriyor baksana 😄😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gizliden benim o "siz" dediginiz cogunlukta oldugumu anlamaniz sasirtti. Fazla zekisiniz sanki. Din adi altinda 70 yasindaki dedelerle torunu yasindaki kizlarin hatta bebeklerin sevistirilmesi tam sizi fantazi anlayisiniz. 3 kere bos ol denilince olani biteni kabullenmeniz de. Siz kendinizi insan yerine koymuyorsaniz karsidaki hic koymaz. Bir kadin kendine nasil bunu yakistirabilir hic anlamiycam. He bu arada ben o sizin bahsettiginiz aciklari da tanidim bar koselerinde sevisen. Bunun disinda camiden cikip elinde kuranlarla erkek muhabbeti yapanlari da. Imam hatipe giden arkadasimin anlattiklarini duyduktan sonra bitti benim gozumde. Disardan bakilinca anlasilmiyor iste o isler. Acik giydiyse giydi. Size mi kaldi bu? Parklarda yiyisen turbanlilari da genelleyelim isterseniz madem butun aciklar bu damgayi yiyor. Hadi bakalim simdi benim gozumde siz ahlaksizsiniz. Bir insanin imanini sorgulamak en buyuk imansizliktir. burada noktayi koyarim.

Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Aynen oyle helal sana kardesim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Cok sag olun :-)

Yorumla
    • assfddaasasasd
      assfddaasasasd
      +1 yıl

Boşanma hakki sadece erkeğe verilmiyor kadinda bu hakki alabilir dini yarim yamalak sizin gibi yaşayanlardan bizimde haberimiz var onlar sözde başı örtülü olup her haltı yiyenlerin sizden farki yok gözümde şeriattada ne onlara ne sizin gibi kafir özentilerine yer var imanı sorgulamak imansızlıkmıs peki Allah'ın şeriatını isteyenlere toplu seks fantezileri olan kadınlar diye iftira atmak ne oluyor. Ben senin imanını sorgulamıyrum iman eksikliğin aşikar zaten imanı olan gerçek müslüman olan ayete karşı gelmez burada müslümana sövüp bende müslümanim benim imanima laf atamazsin diyemezsiniz müslüman olan adam Allah'a iman eder ve sadece Allah'ın emirlerini yaşar burada ayetlerle alay etmez kadina hak verilmiyormuş kuran allah'ın kelamıdır o zaman kadına hakki Allah vermiyor demiş olmuyormusun sözde müslüman !

Yorumla
  • rainman1988
    rainman1988 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

@İtsMeLove bu arkadaş gerekeni söylemiş

0
    0 Yorumla
  • kurabiyecanavarı-
    kurabiyecanavarı- Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

Şeriat duyan kadin cildiriyo :D

0
    1 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Aksine istiyorlar mk

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

anlamazki örümcek beyinliler. şu tiplere bak

1
    1 Yorumla
    • EgoistPenguen
      EgoistPenguen
      +1 yıl

Sorma ya :D

Yorumla
  • Bilmemlekje
    Bilmemlekje Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Ey geri kafalı sen ne bilirsin şeriatı

0
    0 Yorumla
  • kızlarsorartamammı
    kızlarsorartamammı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

isterem

1
    0 Yorumla
  • ETKwıwı
    ETKwıwı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Atanı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Seriat isteyen kadin var mı aranizda?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çapkın kadın var mıdır? 177 cevap verildi
Terazi kadını var mı aranızda? 3 cevap verildi
Yengeç kadını var mı? 1 cevap verildi
Kızlar, Kova burcu kadını var mı aranızda? 3 cevap verildi
Koç burcu kadın var mı burada ya? 3 cevap verildi
Feraceli kadın var mı burada? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨