Evet gerçekten ilişki yasadığım koç burcu kadında böyleydi benim en sevmediğim şey yalan ve o yalan soylenmesi gereken yerde susardı mesela ben anlardım.. çok merhametliydi bide ben üzülmeyeyim diye kendini uzebilirdi
En sevmediğim ozelliği kendinden çok beni düşünmesi. Sürekli ilgiden bahsetmiyorum bir anda bisey olduğu zaman.. aslinda kendini dusunmesi gereken yerde inatla beni düşünmesi..
Yoo pişmanlık değilse aslında bu soruyu sorma sebebim twitterda takılırken karşıma çıkan " Aslan burcunun en iyi anlaştığı burç koç burcudur" yazısı oldu. Geçmişimi bi düşündüm 😂 gerçektende öyle o yüzden böyle bi soru sordum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Genelde inatçıyız diye uzak dururlar aslında ama
Ben kiriyorum inatlarını sorun yok
Eh iyiymiş bulursun o zaman inş
Insallah saol
Senin burcun ne?
Ben aslanım sen
Bende koçum. Sadece merak ettim.
Hiç aslan burcu bi erkekle tanistinmi
Hayir ama karakter olarak sanirim anlaşiyoruz. Koçun hangi özeliğini seviyorsun?
Çok enerjik güler yüzlü anlayışlı oluyolar ya
Sende böylemisin
Güler yüz haricinde öyleyim 🤣
Suratsızmısın nesin 😂
Evet
Canın sağolsun 🙂 senin kendi en sevdiğin özelliğin ne
Dürüst, dobra biriyim iki yüzlü değilim. Aşırı derecede empati yaparim, çok anlayışlıyım.
Evet gerçekten ilişki yasadığım koç burcu kadında böyleydi benim en sevmediğim şey yalan ve o yalan soylenmesi gereken yerde susardı mesela ben anlardım.. çok merhametliydi bide ben üzülmeyeyim diye kendini uzebilirdi
Evet merhametliyim, bana zarari olucak boyutta. Niye ayrıldınız? Onda en sevmediğin özelik neydi
En sevmediğim ozelliği kendinden çok beni düşünmesi. Sürekli ilgiden bahsetmiyorum bir anda bisey olduğu zaman.. aslinda kendini dusunmesi gereken yerde inatla beni düşünmesi..
Evet ya. Sanirim burcun özelliği bende öyleyim. Özel değilse niye ayrıldınız
Birazcık rahatlık vardı kendisinde uyarmama rağmen kendini düzeltmedi ve bu tekrar edince ayrıldım
Anladim. Sanırım pişman oldun?
Yoo pişmanlık değilse aslında bu soruyu sorma sebebim twitterda takılırken karşıma çıkan " Aslan burcunun en iyi anlaştığı burç koç burcudur" yazısı oldu. Geçmişimi bi düşündüm 😂 gerçektende öyle o yüzden böyle bi soru sordum.
Ama bir tek yönden pişmanlığım var
Kizi herşeyi ile beğeniyorsan adim at. İlerde pişman olursun
Yook yaa 1 yıl oldu unuttum onu diyebilirim artık..
Pişmanlığı nedir?
Pişmanlığım çok iyi sevisiyordu 😂 bir daha onun gibi şehvetli bi koç burcu bulabileceğimi düşünmüyorum 😂
Bence şansini dene barışmak için. İlerde pişman olursun
boş ver.. senin aşk hayatın ne alemde hep benden bahsettik
Yakin zamanda ayrildim
Özlüyomusun onu
Hayır
Galiba ayrildiktan sonra ayrildiğı kisiye takılıp kalan tiplerden değilsin
Yoo. Takmiştim ama zamanla bitti.
Haklısın zamanla unutuyosun. Sen boş ver benimle sevgili ol 😂
Sen eski sevgiline don
O iş olmaz artık mazi mazide kaldı
Benim
Evlenekmi