Güncellemeler
+1 yıl
Siz malmısınız ben böyle bişeyi istesem buraya şikayetimi yazarmıyım gerizekalımısınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hassasın bu konuda belli. Üstüne çok düşüp düşünmeye başlamışsın. Normal bir insan gibi düşünmüyorsun. Yaşanmaz böyle yani. Çeki düzen ver kendine
Yüzleşerek.
Medya adam gibi haber yayınlasa şöyle şeyleri yayınlamasa.
Durduramazsın kolay kolay eğer senin bilinçaltına yerleştiyse korkuyor musun bilmiyorum korkmamalısın.
Medya tecavüz olaylarını yayınlamasın ne demek ya. Bu ülke de her gün onlarca kadın tecavüze uğrayacak ama üstü kapatılacak ha? Aklın yerinde mi senin
Sana göre kolay tabii burda nasıl korkmamalıyım onu anlamıyorum
@Kızistenebilem Ultra ön yargı aferin size.
Biraz daha dikkatli okuyun.
Sanki ben tecavüz edilmesini hoş buluyormuşum gibi aferin size
Beyefendi kız tecavüzden bahsediyor ve sizde ona ithafta bulunarak şöyle şeyleri yayınlamasa diyorsunuz. Orta da ön yargı yok
Bilinçaltıma yerleşti bundan korkmamammı gerekiyor?
@soran liseye giderken her gün otobüs kullanırdım evden çok erken çıkmak zorunda kalırdım ödüm kopardı bir şey olacak diye. Durmadan arkama sağıma soluma bakardım. Otobüste tek başıma kalınca telefon tuşlarına 155 yazardım direkt arayabileyim diye. Her kızın böyle korkuları var yani.
@Kızistenebilem
"Sana göre kolay tabii burda nasıl korkmamalıyım onu anlamıyorum"
Korkmamalısın tabi korkma dediğimden ne anlıyorsun? Gerekirse o insanlara karşı geleceksin tıpkı erkekler gibi. Ama işte kadınlar da bu yok çünkü kadınlar savunmasız ve erkekler gibi değil.
Ön yargı apaçık ortada.
Beyefendi kız tecavüzden bahsediyor ve sizde ona ithafta bulunarak şöyle şeyleri yayınlamasa diyorsunuz. Orta da ön yargı yok
Haberler kalitesizleşti. Her şeyi haber yapıyorlar ondan sonra insanın psikolojisi bozuluyor.
Yayınlaması hoş ise hayvanlara edilen tecavüzleri yayınlamalarıda mı hoş?
Hiçbiri hoş değil.
Sonra psikoloji alt üst oluyor bu insanın hassasiyetine kalmış.
Bana ön yargı değil demeyin ön yargıdır bu.
"kadın tecavüze uğrayacak ama üstü kapatılacak ha? Aklın yerinde mi senin"
Aklım yerimde ama siz tam anlayamamışsınız. Üstünü kapattırsaydım hiç bu konu hakkında haberlere yorum yapmaz, twitter instagram da paylaşmazdım.
O zaman kork daha çok psikolojin bozulsun sen hala korkmamam mı gerekiyor diyorsun.
Siz bu korkma dediğimi nasıl anlıyorsanız artık bir şey demiyorum ben. Uzaklaşıyorum.
Sabah sabah seninle uğraşamam. Normal erkek zihniyeti.
Ulan insan hoşuna gidiyor mu diyor bu soruyu soran hala sakin bize gelince ön yargı.
Muhattap olunmaz sizle. Kork o zaman diyecek bir şeyim yok.
Okey
korktuğun başına gelir korkma rüya sonuçta bilinçaltında gerçekleşen işlemler mutlaka bir kerameti vardır
sana bir şey soracağım ulaş bana
İstek attım
umuyorum gerçek hayatta yaşadığın bişeyin travması değildir?
Tecavüz değilde tacizi çok yaşadım
geçmiş olsun çok üzücü, yani ne ölçüde yaşadın bilmiyorum ama umarım laf atılmasından fazlası değildir yani fiziksek bişeyler mi oldu okulda, işyerinde ya da yakın çevrende?
Fiziksel oldu hep yakın çevremde evimin önünde bile yaşadım.
bende güvendiğin bir arkadaşınla dertleş ya da aileden güvendiğin biri ile, sonrada bir destek al psikolojik destek terapi desteği bir uzmanla görüş bu öyle kendi kendine atlatılcak bir şey değil, kendini hala güvende hissetmiyorsan polise bile gidebilirsin, sineye çekme yani, bu önemli birşey
Psikoloğa gitmeye düşündüm ama ilgilenmiyorlar ki ilaç verip yolluyorlarmış seni
devlette sanırım öyle, belkide internetten özel bir doktor klinik bulmalısın o olabilir, tek seans olmaz bu işler zaten, sadece ilaç ta yetmez yani, özel bul bence para biriktirip, anti depresanda biyere kadar işe yarar ama bilinçsiz kullanma, bence yaşadığın çevreyi değiştirmeyi de düşün, neden seni taciz ediyorlarki? nerden buluyorlar bu cüreti? giyiminden falanmı? ya da yaşın kaçki? ulu orta ne yapıyorlarki mesela?
Gunluk yasantinin etkisi olabilir bilinç altin falan
Hayır haberlerde görüyorum etkisinde kalıyorum böyle konularda çok hassasım bu yüzden bayadır haber izlemiyorum ama nask rüyama girdi anlamıyorum
En iyyisi ni yapiyorsun ruhen dinlenmen gerekiyor
Korkun var sanırım bilinçaltında bu durumdan çok korkuyosunn
Bence sen bi psikoloğa görün daha ciddi sorunların olabilir
Cok fazla haber izliyorsun ya da içten içe fantazi olarak kuruyorsun
Haberlerde görüyordum etkileniyordum böyle konularda çok hassasım bu yüzden bayadır haber izlemiyorum ama nasıl girdi rüyama anlamıyorum
Fazla odaklanma evrene verdigin enerji seni bulur uymadan önce seni rahatlatacak güvenli yerde hissettirecek aktiviteler yap düşün ve düzenli olarak mast yap isteksiz olduğun da bu rüyalar azalacak cinsel dürtüler de bu şekilde çıkıyor olabilir
Korkunun bilinçaltına etkisi. Bu konuda haberleri/sosyal medyayı fazla takip etme. Daha çok seni güldüren/eğlendiren konulara/filmlere/dizilere yönel.
Tecavüz fantezisi mi var sende ya bir olay mu duydun bilincinde kaldı
Hayır haberlerde görüyorum kötü oluyorum etkisinde kalıyorum böyle konularda çok hassasım bu yüzden bayadır haber izlemiyorum ama nasıl rüyama girdiki
Çok mu çirkinsin sen ya bulduğu fotoya bak nerden ne çıkarmış😂😂
Bana mı diyorsun sen
izledigin filimlerin etkisinde kalıyorsun canım
Bol bol dua ederek uyumadan Ayetel Kürsi oku yeter
Peki rüya esnasında bu hoşuna gidiyor mu
Hayır kaçmaya çalışıyordum
Tam herseyi net gördün mü
Detaylı anlatır mısın. Mesaj
Net görüp görmediğimi napıcaksın
Tamam boşver
Uyumadan önce yanına bıçak sopa taş falan koy