Jennifer Lopez seksi falan değil tamam mı, seksi falan değil.. İtici... Jennifer Lopez ismi seksi sadece ve bu yüzden nam saldı. İsmi kolay ezber yapıyor çünkü. Yabancı ünlü deyince insanların aklına ilk Jennifer ismi geliyordu bu yüzden ünlendi. Popo yapısı sadece genetik spor bile değil yani, kilo ve yağ var poposunda. + Jennifer Lopez kadar itici bir kadın yok bunu net söylüyorum çırılçıplak olsa da etkilemez beni. Jennifer Lopez'i hiçbir erkek gerçekten seksi bulmuyor. Hepsi sadece ortamda laf üretmek için kullanıyor adını. Teyze olmuş hala güzel olmayan poposuyla övünerek geziyor üzülüyorum..
J lo kadar paran olsa sen de fit olurdun hiç merak etme. Kadın sırf sahnede meme uçları daha dik dursun diye meme uçlarıyla oynayıp dikleşmesini sağlamak için maaşlı eleman tutmuştu kendine. İşin boyutu bu.
lopezin g*tüyle mi kıyaslayalım yani özelliklerimizi.. size kolay gelsin :))
11
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabi boyle iyi olur. Bizler gibi stresli bir işi yok. Parasi bol. En iyi urunlerle, en iyi doktorlarla, diyetisyenlerle, spor hocalarıyla çalışıyor. Bol bol seks yapıyordur, boyle bir kadin kendini orgazm edemeyen erkegi de yaninda barindirmaz.(belki cildinin ve vucudunun diriligi bundandir). Bol bol ozel masajlar yaptiriyordur. Butun dunya ayaginin altinda istese meksikada, istese baska yerde. En luks otellerde, tatillerde konaklıyor. bizde sacimiza aklar daha lise zamaninda düşüyor. Bir suru sinav stresi, okuma stresi. Ayda 4 bin lira alacagim diye o kadar cile. Tabii ki biz degil bunlar boyle olacak. Sasmamak lazım. Ayrica bizim gibi zor bir ulkede de yasamiyor. Dogu ile bati arasinda sıkışmış, laiklikle islam arasina sıkışmış, tabularla dolu, insanlarinin dengesiz, kaba ve agresif oldugu bir ulkede buyumemesinin de etkisi var.
Jennifer Lopezin hayatından yaşamından bakımlı feat vücudundan banane. Ben nedense amerika konusu olunca artık resmen bıkkınlık geçirir oldum. Kendi ülkemin tarihi ile gurur duyarım ama yinede bu Amerikalı şarkıcı musveddesi birine hayatta ozenmem
Düzenli beslenme, stressiz hayat, egzersiz ile aynen böyle olunuyor. Ülkem kültürü bulgur ve ekmek üzerine kurulu olunca böylesi zor oluyor haliyle... 😂
Kadin latin. Genetik ozelliklerinde var bir kere Dahasi spor var. Aktif olarak birakmamis. Bence yasindan once olanlar var. Kiyaslamamak lazim.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birgün temel ile dursun kendi aralarında yalan söyleme yarışına girmişler. Dursun demişki birgün gemide gidiyorduk gemi su alıp batmaya başladı bir sı ç tım ada oldu tüm insanlar üstüne çıktı kurtuldu ☺️ Sıra temele gelmiş, temel Birgün boğaziçi köprüsünden geçerken köprü sallanıp yııkılacakken aleti mi bi çıkardım köprü oldu insanlar üstünden geçerek kurtuldu deyince dursun hadi ordan mk öyle ya rak mı olur demiş temel de öyle gö te böyle yar ak demiş 🙈☺️
milletin poposundan ne istiyorsunuz ya erkek olduğum halde hayla şu popolara hemcinsimin merak duyma konusunu anlamış değilim ne var arkadaş anlamıyorum