yukarıda açıklma
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Değilim ama suriyelileri sevmem, değilim ama kürtleri sevmem, değilim ama türkçüyüm vs. diyen insanlar ırkçıdır bir de iki tane kötü insanın ırkı aynı olunca hemen genelleme yapan hayatlarında da önyargılı insanlardır. Yani aslında bir sürü şey anlaşılabilir bir cümleden. Irk bize verilen bir şey bunu sen kazanmadın ki öyle doğdun. Bununla ne övünülür ne de başkası yerilir. Kötü insan her ırkta var iyi insan da öyle. O yüzden bir ırk sevilir ya da sevilmez diyemeyiz. Ha şu ayrıdır göz zevkine hitap edebilir görünüşü daha çok hoşuna gidebilir ama o ırk iyidir şu ırk pisliktir diyemeyiz. Mesela asyalıların çekik gözünü beğenmem avrupai bir yüz büyük gözler daha çok hoşuma gider ama korelileri sevmediğim ya da sevdiğim anlamına gelmez. Yani resimleri anlayamadım üstteki kız daha güzel ama ırkçılıkla ilgisi yok.
Irkçı bir tutumum vardı ama sonra her şeyin karakterle alakalı olduğunu anladımBiir ülkenin insanlarının çoğu kötü karakterli olabilir belki ama bu hepsinin öyle olduğu anlamına gelmez. Irkçılık bir nevi aptallık oluyor
İnsan kendi irkini kendisi secemiyor. E. bundan dolayi ona neden suc islemis gibi davranmak ne kadar dogru bir yaklasim
Cevap
19Cevap
Hayır bu dunyada ınsanın elinde olmadan sahıp oldugu seyın fanatıklıgını ya da nefretciligini yapan insanın zekasında problem vardır. ırkcı ınsan dengim degildir muhatap bile almam
Bir ırkın bir ırka üstün olduğunu düşünmediğim için ırkçı olduğumu düşünmüyorum.
Aklı başında olan, kendini geliştirmiş, açık fikirli herkesi severim. Cahilleri, zorbaları ve fesatları hiç sevmem.
Harley benim tek ırkçılığım sensin dünyada tek olman #Joker
Herkes ırkçı dır bakma politika insan oğlunun doğasında n
Sanal dünyada kimse ırkçı değil. 🤣🤣
Irkçı değilim. Haddini bilen her insanı severim
Irkci olan insanlar ruh hastasıdır.
kesinlikle
Gerçekten öyle. Tanıdığım ırkçı biri vardı. İnsanlara zorbalık yapmaya çalışan, fesat ve sinsi bir insandı.
Değilim olandan da nefret ederim
aynen
Değilim siyahi arkadaşlarım var
Irkçılık türkiye de siyahi beyaz değil kürt türk ayrımı oluyor yalnız
O zaman resime niye siyahi beyaz koydun. Vatanını seven herkesi severim
ben koydum ırk toplumsal farklılıktır yani ülkeler arası
Soru sahibi ben değilim djxjc
Dikkat etmedim pardon 😊 insan olan kin nefret beslemeyen herkesi seviyorum
Irkçılık aptalca birşey
ırkçı değilim fakat arapları sevmiyorum :)
Kadınlar yalan söylüyor
Bazı konularda olabiliyorum suriler konusun da.
Bildiğim kadarıyla değilim
Irkçıyım
hayır turkcuyum
Yok estafuralah ırkçı değilim.
Değilim
Kafatasçı değilim
Hayır da fotolar ne alaka?
Değilim
Değilim.
hayır..
Hayır tabii ki
Evet